Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

פעם ראשונה פה, נעים מאוד להכיר.

ראשית אבקש לציין שההבנה שלי ברכב היא על גבול המעליבה לכן אני מצטער אם השאלה כללית מידיי או שהמינוחים לא נכונים אבל אני ממש צריך עזרה, אני סטודנט עם תינוקת בת 5 חודשים ואשה בחופשת לידה והרכב בוגד בי.. הנה הבעייה - אם החסרתי משהו חשוב אשמח אם תכוונו אותי.

לפני בערך חצי שנה רכשתי מאזדה 626 מודל 97 מהיום להיום מאשה שההבנה שלה ברכב דומה לשלי אבל התרשמתי מהאמינות שלה והמחיר הטוב.

לאחר בערך חודשיים התחילו בעיות חשמל (הרכב מידיי פעם לא התניע בלי עזרה של כבלים) והחליפו לי מצבר שהיה כביכול חדש (אני לא בטוח ב-1000 אחוז אבל מקווה שכן) והבעיה נפתרה. לאחר כמה זמן התחילה בעיה אחרת - לאחר מנוחה מידיי פעם היה לוקח לרכב פעמיים או שלוש כדי להניע, יש סטרטר אבל הרכב לא תמיד מניע על הפעם הראשונה, בגלל חוסר זמן לא טיפלתי בזה וכצפוי עכשיו הגעתי למצב שיש סטרטר אבל הרכב לא מניע בכלל.

2 שאלות יש לי -

1) כמו רוב מי שלא מבין ברכב אני מפחד ממוסכים. האם יש מכונאי נייד שתפקידו היחיד הוא לאבחן בעייה ולא לתקן אותה והוא לא קשור לשום מוסך וכך אין לא אינטרס לנפח את הבעיה? וכך אני מגיע לפחות עם מושג כללי למוסך

2) אני יכול לנחש שאחרי הסיפור עדיין יש מבחן של אלפי בעיות שיכולות להיות הבעיה שלי כרגע, אבל אולי תוכלו לצמצם לי אותם לאיזה כיווון ספציפי - שוב כדי לצמצם נזקים במוסך?

שיהיה לכולם אחלה יום,

אלון

נ.ב

אני רוצה לציין שממש נקשרתי לרכב בזמן קצר ולמרות שזאת כבר תקלה שנייה לא רוצה לוותר עליו כמו שייעצו לי חברים עקב גילו המופלג

• ספונסר פורום
פורסם

אין סיבה להזמין מישהו שיבצע אבחון מקיף לתקלה ולא יפתור אותה. למה לשלם פעמיים על אבחון התקלה? גם ככה המוסך יצטרך לבצע אבחון ולבזבז שוב זמן על איתור התקלה. עדיף לשלם פעם אחת לבעל מקצוע טוב שיפתור את הבעיה ולא לשלם פעמיים. במקום להזמין עוד מישהו (שגם אותו אתה לא מכיר, איך תדע שהוא לא עובד עליך? תזמין אדם שלישי ותשלם גם לו?) - פשוט ציין מהיכן אתה בארץ וננסה לכוון אותך לבעל מקצוע טוב ואמין שיפתור את התקלה.

בעיות מסוג זה לרוב נגרמות בגלל בעיה בקודנית או באזעקה ישנה. אם יש כזאת, בשלב הראשון כדי לעקוף אותה לדעתי ואם היא אכן גורמת לבעיה לנתק אותה לגמרי מהרכב.

פורסם

שלום,

תודה רבה על התגובה המהירה.

אתה צודק לגבי המוסך, מן הסתם הם גם ירצו לאבחן בעצמם.

המחשבה הייתה שבנאדם עצמאי שיגיע רק לאבחן מבלי לתקן לא יהיה בעל אינטרס לשקר לגבי התקלה כי הוא מרוויח עבור בדיקה.

אני גר באזור נשר והרכב תקוע בחיפה, תוכל להמליץ לי על בעל מקצוע טוב?

שוב תודה על הייעוץ המהיר.

פורסם

איני מכיר אנשי מקצוע באיזור הצפון בתחום המכונאות, אך מכיר כאלה במרכז, בתור אדם שאין לו נסיון חסרים בעלי מקצוע הוגנים שאינם נתפסים על תורפותיו של הלקוח, לכן אפנה אותך לאורן שירותי רכב שנמצא בחולון ברח' המרכבה 15, והוא יוכל לתת מענה לבעיות רכבך בצורה הוגנת, מהירה, ובמחיר מצויין, אורן הינו חבר הפורום.

שתהיה נסיעה טובה!

התענוג שמוביל אותך

פורסם

חפש כאן בפורום המלצות על מוסכים באיזור חיפה, עם דגש על חשמל רכב.

אל תלך למוסך הקרוב ביותר או הזול ביותר, אלא למומלץ ביותר.

דני

• ספונסר פורום
פורסם

אורן מאורן שירותי רכב בחור זהב ובטוח יוכל לעזור לפותח השרשור, רק שהוא תקוע רחוק וקשה לי להאמין שיהיה כדאי לגרור את הרכב עד אליו.

לצערי דווקא באזור הזה אינני מכיר מוסך טוב שיוכל לעזור לך. נקווה שלאחד מחברי הפורום האחרים תיהיה עצה טובה עבורך.

פורסם

שלום לכולם ותודה על הרצון לעזור - ממש לא מובן מאליו.

לאחר יום ארוך שכלל מכונאי מטעם הביטוח וגרירה הגעתי לחשמלאי חביב ונחמד שהצליח לפתור לי את הבעייה אבל רק באופן זמני כי אין לו סוויץ לרכב (יאמר לזכותו שהוא לא לקח ממני שקל), שאלתי אליכם - מאיפה אפשר להשיג סוויץ לרכב מאזדה 626 שנת 97?

מפירוק? יש אופציות אחרות והאם יש השערה על עלות?

תודה ויום טוב,

אלון

פורסם

תבדוק בחנות למכירת חלקי רכב.

יש הרבה חלקים אונברסלים, קרי יצרן חלקים מייצר חלק שמתאים למבחר רכבים ואולי ניתן לקנות את החלק שאתה צריך ולא מחייב חלק מקורי.

ישנו גם אפשרות לברר אצל חשמלאי רכב כמה זה יעלה לך כולל עבודה.

בהצלחה.

פורסם

שוב שלום,

אתם יודעים במקרה אם הסוויץ' של 626 הוא היחידי שיכול להתאים או גם לאנטיס לדוגמא?

התקשרתי לרוב הפירוקיות מהרשימה שפורסמה פה ולא היה להם

יום טוב בינתיים,

אלון

פורסם
שלום לכולם ותודה על הרצון לעזור - ממש לא מובן מאליו.

לאחר יום ארוך שכלל מכונאי מטעם הביטוח וגרירה הגעתי לחשמלאי חביב ונחמד שהצליח לפתור לי את הבעייה אבל רק באופן זמני כי אין לו סוויץ לרכב (יאמר לזכותו שהוא לא לקח ממני שקל), שאלתי אליכם - מאיפה אפשר להשיג סוויץ לרכב מאזדה 626 שנת 97?

מפירוק? יש אופציות אחרות והאם יש השערה על עלות?

תודה ויום טוב,

אלון

תשאל את אותו חשמלאי צדיק, אם הוא יכול לעשות לך מעקף להתנעה עם לחצן.

דבר נוסף, אם תוכל לתת פרטים של אותו החשמלאי, מיקום, טלפון?

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

פורסם
תשאל את אותו חשמלאי צדיק, אם הוא יכול לעשות לך מעקף להתנעה עם לחצן.

דבר נוסף, אם תוכל לתת פרטים של אותו החשמלאי, מיקום, טלפון?

ג'ריס שרותי חשמל לרכב בע"מ

04-8215991

ת.ד 226 תל חנן, נשר

במתחם טסט קאר

עובד ראשון עד שישי מ7:30 - 15:30

הוא אמר שהוא אפילו לא צריך את כל הסוויץ רק חלק מסוים ששבור - האם עדיין רלוונטי לבקש את מה שהצעת לי?

תודה!

פורסם

דבר עם חזי דלאל - 035619992.

אני כמעט בטוח שהוא יוכל להשיג לך, אבל אני בכלל לא בטוח שיהיה לו משתלם לשלוח לך (מתל-אביב) את החלק.

תאמר לו שמדובר רק בחלק החשמלי (בלי צילינדר).

הוא גם מספיק הוגן ומקצוען כדי לייעץ לך אם אפשר להתאים מרכב אחר.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

• תוכן חדש...