Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם כבר, אז יהודי ישראלי צריך להיות נבוך מזה שהוא לא יודע שיש היום חג חשוב לאחיו המוסלמים. האם לדעתך צריך להודיע למוסלמים שהמוסך יהיה סגור ביום כיפור, או שזה ברור מאליו?

חוצמזה, אם הטענה היחידה שלך לשירות של קרסו היא שהם לא נתנו לך להיכנס, אז מצבך טוב. חכה אחרי שתצא מהטיפול...

פורסם

בפסח רציתי לעשות טיפול לרכב. ניגשתי למוסך מורשה שברולט בצ'קפוסט ואני רואה שהמוסך סגור.

התקשרתי לשירות הלקוחות הארצי ושטחתי בפניהם את התלונה שלי.

אמרו לי מה אתה רוצה, יש חג. אמרתי מה אין עובדים ערבים?. אמרו יש אבל המוסך בחגי ישראל.

הרגשתי שמפלים אותי בגלל שאני ערבי.

*ציניות*

שונא גזענים !.

פורסם

יש לא מעט מוסכים שסגורים בחול המועד ואף אחד לא רואה בכך בעיה.

זכותו של כל בעל עסק לפתוח/לסגור את העסק שלו מתי שנוח לו - פה מדינה חופשית.

אגב לא הייתי מתנגד לצאת לחודש גם בימי החג של המוסלמים :lol: במיוחד שהם חלים בימים שאין לנו חגים בכלל...

הבעיה שאצלם זה שנת ירח בלי סינכרון לשנות שמש וככה כל שנה החג חל בעונה אחרת...

אגב אני תמיד מתקשר למוסך לפני שאני מגיע כדי לתאם ציפיות ולמנוע אכזבות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לא דופקים את היהודים ולא נעליים. ליהודים יש 9 ימי חג ולמוסלמים 11 ימי חג. סך הכל יומיים הפרש בשנה.

מוסלמי שגם יוצא לחופשה בראש השנה (לדוגמא) מנכים לו כעיקרון את הימים מהחופשה השנתית (אלא אם המנהל עושה לו טובה - אבל זה כבר ברמה האישית).

הפתרון לנורת check engine דולקת בחג הקורבן היא כנראה רכישת מתאם OBD ל-USB ובדיקה עצמית...

ליהודים יש שבתות , 9 ימי חג רשמיים , חול המועד סוכות , חול המועד פסח , וצומים(צומות?) שונים למינהם בהם מותר להם לקחת חופש , לערבים אסור לנוח\לחגוג את החגים שלהם?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

בכיינות מיותרת, כמו ליהודים גם למגזרים אחרים יש חגים, הידעת שגם הדרוזים נמצאים בחופשה בעיד אל אדח'א? אז הנה קיבלת חידוש, קצת סובלנות, ולהתקשר תמיד לפני שמגיעים הכי פשוט ומונע ממכם נסיעה מיותרת.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

התלונה היחידה שצריכה להיות היא שאם המוסך סגור יש לעדכן זאת באתרי האינטרנט של החברה ובמענה הטלפוני וכמובן ליידע את מוקדי השירות.

יתרה מכך, מדובר בחג מוכר שבהחלט מצריך סגירה של עסקים כאלה ואחרים ואין מה להתלונן על כך.

לי יותר מפריע שעסקים סגורים בחול המועד סוכות או פסח כשאני למשל עובד.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
התלונה היחידה שצריכה להיות היא שאם המוסך סגור יש לעדכן זאת באתרי האינטרנט של החברה ובמענה הטלפוני וכמובן ליידע את מוקדי השירות.

יתרה מכך, מדובר בחג מוכר שבהחלט מצריך סגירה של עסקים כאלה ואחרים ואין מה להתלונן על כך.

לי יותר מפריע שעסקים סגורים בחול המועד סוכות או פסח כשאני למשל עובד.

עידן

זה בדיוק הנושא שעליו פות"ש מדבר

סתם תקפתם אותו

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
ליהודים יש שבתות , 9 ימי חג רשמיים , חול המועד סוכות , חול המועד פסח , וצומים(צומות?) שונים למינהם בהם מותר להם לקחת חופש , לערבים אסור לנוח\לחגוג את החגים שלהם?

על זה בדיוק כתבתי - שלא מקפחים אף אחד - לא יהודים ולא ערבים.

ד"א - חול המועד הוא לא ימי חג רשמיים וכך גם הצומות "הקטנים", חלק מימים אלו הם "ימי בחירה" שמהם ניתן לקחת (אאל"ט) שניים בשנה. אצל המוסלמים ימי הבחירה הם ערבי החג שלהם. ליהודים יש שבת, מוסלמים יכולים לקבל יום מנוחה אחר במהלך השבוע (המעסיק חייב לתת להם).

פורסם

הסביר לי פעם קולגה:

אני מוסלמי, נשוי לנוצריה, גר בכפר של דרוזים, עובד אצל היהודים - וחוגג את החגים של כולם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

החג הוא חג רשמי ומוכר בדיני העבודה של מדינת ישראל ואין פה שום בעיה, מהטעמים שהעלו לעיל.

יותר פשוט להתקשר למוסך לשאול האם ומתי להגיע, וזה נכון לכל יום וכל שעה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

שלום Fitch

שמי אריה ואני מנהל השרות בקרסו מוטורס.

בדקתי היטב את אשר כתבת והתרשומת מעט שונה אם כי אני מאשר את עיקרי הדברים.

מרכז השרות שלנו אכן סגר את שעריו .

הסגירה נעשתה עקב החג ועל כך עדכנה אותך אסתי ( ולא אוסנת ) בשיחתכם .

גם אני סבור כמו תגובות אחרות באשכול שהיתה זו זכותו ושאותה על כולנו לכבד , יחד עם זאת אינני עוסק בכך.

לקרסו מוטורס עשרות מרכזי שירות הפזורים ברחבי הארץ ונציגת השרות ביקשה להפנותך לאחד מהם כדי לתת מענה מהיר ומיידי לצרכיך.

אני מסכים עימך שאי הידיעה של הנציגה אודות סגירת מרכז השירות היה צריך להימנע. ופעולה מתקנת בעניין תינקט כבר מחר בבוקר למניעת הישנות אירוע שכזה. אני מודה לך על כי העלית נושא זה בפנינו .

קרסו מוטורס משקיעה רבות בשרות , לומדת ומשתפרת באופן מתמיד ועל כך מעידים סקרים רציפים שאנו עושים בין לקוחותינו הממקמים אותנו בצמרת נותני השרות בענף הרכב . אני מקווה כי תיווכח בכך במהלך ביקורך אצלנו.

תודה רבה.

• תוכן חדש...