Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפשת לקנות רכב ואני מתלבטת בין כמה רכבים שמצאתי: מיצובישי לנסר קלאסיק, מאזדה 3 ויונדאי גטס.

כולם יד 1 מליסינג שנת 2008.

המיצובישי עשתה 150 אלף ק"מ.

המאזדה עשתה 140 אלף ק"מ.

הגטס עשתה 80 אלף ק"מ.

המחירים שלהם נעים בין 30 ל-37.

אשמח אם תוכלו לומר לי בגדול איזה רכב עדיף ותעזרו לי להחליט ביניהם.

תודה! :wink:

פורסם

המיצובישי והמזדה עברו הרבה,משניהם אני מעדיף את המיצובישי כי היא רכה יותר בנסיעה,שניהם עדיפות מהגטס בכול תחום.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

המיצובישי והמאזדה הן מכוניות משפחתיות, הגטס היא סופר מיני. אם את יכולה להסתפק בסופר מיני כמו הגטס, אז למה לך לפזול לכיוון המשפחתיות. בנוסף גם בקטגוריית הסופר מיני לא חסרים אופציות נחמדות כמו הסיריון או המיקרה למשל שיהיו חסכוניות מהגטס.

אם יש לך צורך ברכב משפחתי, אז הגטס יורדת מהרשימה ונשארנו עם הלאנסר וה-3.

הלאנסר אמינה מאוד, קלה לאחזקה, זולה לתחזוקה שוטפת, מרווחת, בעלת תא מטען די גדול ונוח יחסית להטענה, די נוחה ומציעה ביצועים סבירים ליומיום. לרעה נציין שהיא מאוד מיושנת, די רועשת, צורכת יותר דלק מהמאזדה, לא ממש מאובזרת והביצועים לא ממש טובים. למנוע יש רק 98 כ"ס ורצועת כוח צרה יחסית. כלומר בעליות ובעקיפות החיסרון בכוח מורגש והמנוע מרעיש מאוד ולא נותן מספיק ביצועים בתמורה.

המאזדה 3 מרגישה עדכנית יותר מהמיצובישי המזדקנת, היא איכותית יותר, היא שקטה יחסית למיצובישי (שתיהן לא באמת שקטות), היא קצת יותר חסכונית (אבל לא באמת חסכונית), מציעה ביצועים עדיפים בכל מצב, מאובזרת יותר ומהנה יותר לנהיגה. החסרונות שלה הן תא מטען קטן יחסית ולא נוח להטענה, מתלים נוקשים יחסית ומרווח מצומצם ביחס למיצובישי.

בסך הכל שתיהן אמינות ושתיהן מציעות תמורה מלאה למחיר. אני הייתי ממליץ לך ללכת על המאזדה גם בגלל שהמיצובישי עברה יותר קילומטרים, גם בגלל שהמאזדה חדישה יותר ומרגישה "יותר אוטו" וגם בגלל שהפרש המחיר ביניהן בכלל לא גדול (בדרך כלל הלאנסרים נמכרים בהרבה פחות מה-3).

אלא אם כן את חייבת יותר מרווח בתא הנוסעים ותא מטען שימושי יותר, אז כאן הלאנסר עולה על המאזדה.

עוד אופציה ששווה לך לשקול היא הפורד פוקוס. תבצעי עליה קצת חיפוש בפורום ותמצאי לא מעט מידע.

חשוב מאוד שתקחי את הרכבים האלה לבדיקה לפני הרכישה. בהצלחה :-) .

• תוכן חדש...