Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני הבעלים הגאה והמאושר של כלב בוקסר מדהים בן שנה ותשעה חודשים.

מאז שהבאתי אותו לחיכי, הפכתי קצת משוגע בכל הקשור לחיים המשותפים שלנו יחד (חברה שלי אפילו אומרת שאני מגזים מדי לפעמים).

זה מתבטא במספר רב של טיולים מחוץ לבית, דאגה מתמדת לגבי השעות שהוא מעביר לבד בבית כשאני בעבודה (כמובן שעם טלוזיה, מזגן בקיץ וכמות נכבדת של משחקים ועצמות לעיסה :wink:) ובכלל, בהפיכתו לחלק בלתי נפרד מחיי המשפחה (כמה שזה קשה, ככה זה כיף).

היום אני גר ביחידת דיור מתחת לבית ההורים ולכלב יש חצר גדולה מגודרת.

אמא שלי (שתזכה לחיים ארוכים) דואגת בכל יום (כשאני בעבודה) לרדת למטה ולהוציאו/להכניסו לחצר/הביתה ואפילו מבלה בחברתו- ככה שביום יום הוא עושה חיים משוגעים יחסית לכלב של בעלים עובד הייטק ששורף 10 שעות ויותר בעבודה בכל יום.

עכשיו מתחיל הסיפור:

אני עובר לגור יחד עם החברה בדירה בבניין, קומה שלישית, כמובן שללא חצר או גינה ויתרה מזה- ללא עזרה חיצונית ממי שיכול לבלות איתו בזמן שאני ובת הזוג עובדים הרבה שעות מחוץ לבית.

שנינו יכולים לתמרן בצורה כזאת שהכלב יצטרך לבלות בתוך הדירה החדשה (הוא מכיר את הדירה היטב ומסתדר בה מצויין) לבדו, לפרק זמן של עד כ-11 שעות מקסימום (לרוב זה יהיה סביב ה-10 שעות).

קראתי הרבה דעות לגבי זמן ההתאפקות של כלב בוגר אך אין תושבה חותכת.

לסיכומו של עניין:

האם יש סיבה לחשוש משינוי סגנון החיים שלו (לכאלו של שעות רבות במהלך השבוע שהוא לבדו)?

האם 10 שעות התאפקות זה בגדר הנורמלי לכלב בוגר במשקל 35 קילו?

ישנם טיפים או כדורי הרגעה שאני יכול לקחת לפני שאני מאשפז את עצמי על האנשה שעשיתי לכלב הזה?? :-P

תודה (מבטיח תמונה של הכוכב בהמשך)

פורסם

לי יש שני כלבים קטנים עדיין (שניהם גורים), אחד מסוגל להתאפק לילה שלם, או יום שלם בבית והשני לא.

השני עדיין קטן יותר אז אני לא יודע אם זה ישתנה במהלך הזמן או שלא.

ולא שאני דורש מהגדול להתאפק, בלילה בכל מקרה אני קם להוציא את הקטן אז אני מוציא גם את הגדול איתו, ובמהלך היום אני בכל מקרה מנקה פיפי שמשאיר הקטן.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מניסיון עם גולדן בוגר, שחי 6 שנים בחצר ועבר בשנתיים האחרונות לבניין קומות,

מתאפק יפה מאוד ומסתדר יפה מאוד עם עצמו בדירה.

(רוב הזמן ישן)

תתחיל להרגיל אותו לפחות יציאות ביום, לשגרה קבועה של יציאה בבוקר, דאג לתעסוקה קבועה עבורו (אחרת יפרק לך את הריהוט מתוך שעמום)

בהצלחה

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

אני לא יודע אם יש הבדל אך הכלבה שלי פינצרית מעורבת נשארת בבית לבד כמעט כל יום בערך 8-9 שעות ולא עושה את הצרכים בבית .

כמובן טיול וחטיף לפני ואחרי .

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם

תודה אנשים.

אין לכלב שלי בעיית איפוק- הוא יודע להחזיק 9-10 שעות בלי בעיה ואפילו החזיק גם 13 שעות שלמות (במקרה חד פעמי שקרה).

הוא לא אחד שמפרק רהיטים ועושה בלאגן נכון להיום וחוץ מעצמות לעיסה וצעצועים לכלבים, מה עוד צריך כדי להעסיק אותו עם עצמו?

פורסם

אהלן

בהחלט יכול להסתדר

השאלה אם אתה רוצה, שווה לבדוק אולי יש איזה ילד חביב בבניין שיכול לעשות איתו 10 דקות כל יום בצהריים

פורסם

אני מאוד מעוניין ב DOG WALKER, אלא שמדובר ב-35 קילו של שרירים וכוח עצום- אני אישית דרוך היטב כשחתול עובר בסביבה והכלב מבחין בו.. ככה שגם אם אמצא כזה, הוא צריך להיות משהו קצת יותר רציני מנער צנום בגיל העשרה.

פורסם
תודה אנשים.

אין לכלב שלי בעיית איפוק- הוא יודע להחזיק 9-10 שעות בלי בעיה ואפילו החזיק גם 13 שעות שלמות (במקרה חד פעמי שקרה).

הוא לא אחד שמפרק רהיטים ועושה בלאגן נכון להיום וחוץ מעצמות לעיסה וצעצועים לכלבים, מה עוד צריך כדי להעסיק אותו עם עצמו?

שיהיה לו אוכל ומים מספיקים לכל השעות האלה, אצלי אני משאיר להם קערה אחת של ליטר ועוד 2 קערות של חצי ליטר ועוד 3 קערות של בערך שליש ליטר מים למקרה שיהפכו או ייגמרו המים.

אצלי אני לא משאיר להם צעצועים למהלך היום כי הם רבים עליהם, אבל הם משחקים אחד עם השני כל הזמן וכמובן ישנים.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אני מאוד מעוניין ב DOG WALKER, אלא שמדובר ב-35 קילו של שרירים וכוח עצום- אני אישית דרוך היטב כשחתול עובר בסביבה והכלב מבחין בו.. ככה שגם אם אמצא כזה, הוא צריך להיות משהו קצת יותר רציני מנער צנום בגיל העשרה.

מאוד לא מומלץ לכלב להתאפק כל כך הרבה זמן, ורצוי דוגווקר.

לגבי התנהגות עם רצועה, מאוד מאוד מאוד מומלץ אילוף, בוודאי ובוודאי אם מדובר בכלב גדול וחזק (ולכן מסוכן). אין שום סיבה בעולם שכלב יימשוך כשהוא על רצועה. זו לא התנהגות סבירה לכלב ולא צריך יותר מאילוף בסיסי כדי לוודא שהכלב לא מושך.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

Falou אתה צודק בהחלט והכלב עבר אילוף בסיסי בצעירותו והרבה עבודה איתי.

ככל שעובר הזמן והוא גדל, יצר הסקרנות שלו פוחת, כמו גם ההתנהגות הלא צפויה.

בהליכה איתי הוא נזהר לא להפתיע כי זה אני, אך עם אנשים אחרים הוא "מרשה לעצמו" להפתיע ולנסות את מזלו במרדף אחרי חתול.

התיקון שלו לזה מאוד פשוט: משיכה קלה ברצועה אחורה ועמידה במקום- אז הכלב מתיישב מיד ומחכה כשהוא יישוב עד שהוא שומע "בוא" ורואה המשך הליכה.

אני עדיין עובד איתו על המקרים הלא צפויים האלה אך כרגע הוא לא בשל 100 אחוז למי שלא מוכן לזה מראש.

אגב, לא יודע לאן שוייכה המילה "מסוכן" (אולי לזה שפרץ הכח שלו מסוכן למי שמחזיק ברצועה שלו), אבל אם הכוונה הייתה לכלב מסוכן (דהיינו תוקפנות) אז מדובר במקרה הפוך- כלב כנוע וידידותי מאוד לכלבים ולאנשים זרים.

שאלה נוספת- אם התאפקות אינה מומלצת, מה כן טווח השעות שהכלב יכול להתאפק מבלי "לסבול" מזה?

פורסם

כל חיה של 35 ק"ג היא מסוכנת. מספיק שתדחוף איזה קשיש והוא ייפול, והופס... 50 אש"ח פיצויים.

אם הכלב אכן מאולף, כפי שתיארת, אתה צריך לעבוד קצת עם הדוגווקר, כי מעל 8 שעות המתנה זה לא רצוי, בטח לא על בסיס יומיומי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

פאלו ומה עושים כשהכלב בוחר להתאפק מעל 11 שעות למרות שהוא יכול לעשות פיפי על הרצפה במהלך היום ולא כועסים עליו.

הקטן שלי לא מתאפק ומעיר אותי פעמיים בערך בלילה להוציא אותו, ובמהלך היום הוא עושה פיפי על הרצפה.

אז בלילה אני מוציא גם את הגדול איתו, אבל במהלך היום זה נראה שהגדול בוחר להתאפק.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...