Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי יש לי רכב עם ריפוד פנים מבד (קטיפה) בהיר ושטיחים בהירים. ראיתי שהרבה בפורום ממצילים על APC אך אין לי צורך ויכולת לקנות 4 ליטר. אני מבקש המלצה על חומר ויותר חשוב על שיטת עבודה כדי לנקות לכלוך וכתמים מהריפוד.

האם מרטיבים את המושבים ?שואב אבק

?מברשת ?כלים אחרים?

כל עיצה תתקבל בברכה

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

אני משתמש בAPC או קיטור או שילוב שלהם.

בכול מקרה עם APC אפשר גם את הAPC של שופרסל.

לשאוב את המושבים היטב, להרטיב מעט את המושבים, כמה שפריצים של מים ממש, אחרי זה APC, לשפשף עם מברשת עדינה/בינונית, ולנגב עם מגבת.

במידה ויש שואב שמסוגל לשאוב נוזלים אז להשתמש בו.

מאיפה אתה בארץ? אולי אוכל לעזור לך עם מעט APC וככה לא תצטרך לרכוש גלון שלם סתם.

פורסם

עכשיו סיימתי לקנות את פנים הרכב. הורדתי מקומה 3 חוט חשמל,ושאבתי עם הדייסון את כל הרכב,יצא מלא טינופת. השתמשתי בAPC שמאוד מאוד אכזב אותי ודפק לי את העבודה. הייתי צריך להוריד כתם של שיוף לכה מהמושב וזה פשוט לא ירד.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

עם הAPC של מגס׳?

נשבע שעד היום נתקלתי בדבר אחד בלבד שהוא לא הוריד בצורה מיידית, לאחר הפצצה בקיטור ושוב חומר זה גם ירד.

זה היה צבע של טמבור שנשפך על המושב.

למרות שבאמת אפשרי שיש לך משהו מיוחד שלא יורד, אפילו שאני מאמין שהכול אפשרי ;)

איזה כתם יש לך בדיוק? תן תמונה.

פורסם

ולגבי המגס, הוא לא שוס גדול כמו שעושים ממנו כאן.ניקיתי את האלנטרה איתו (לא הייתה מלוכלכת ממש) והוא הוריד פה ושם את השומניות שעל השטיח של הרכב וחלקי הפלסטיק. תמונה מצורפת. השחור שבדלי זה מה שיצא מהשטיח של הרכב מהאלנטרה שלי בעזרת הAPC של מגס.

עם הAPC של מגס׳?

נשבע שעד היום נתקלתי בדבר אחד בלבד שהוא לא הוריד בצורה מיידית, לאחר הפצצה בקיטור ושוב חומר זה גם ירד.

זה היה צבע של טמבור שנשפך על המושב.

למרות שבאמת אפשרי שיש לך משהו מיוחד שלא יורד, אפילו שאני מאמין שהכול אפשרי ;)

איזה כתם יש לך בדיוק? תן תמונה.

צבעו חלק מהרכב במוסך מרכזי של צ'מפיון,ולא יודע מה עשו שנשאר כמה טיפות על המושב וטיפה אחת על הדיפון של הדלת.

עריכה:כי אדירטוסון הקדים אותי כי גם הקצף לניקוי ריפודים של STP הוא נהדר. הציל אותי מחבר דגנרט שנשפך לו בטעות כמה טיפות קפה אצלי על המשוב

20131002_111008_800x600.jpg

20130716_104407_800x600.jpg

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

יש לי רק בדילול 1:10 :-(

בקרוב מבצע רכישה,ובין היתר רוכש את ה chemical guys all clean,זה יעזור לדעתך?

פורסם

לדעתי הם אותו דבר פחות או יותר, קראתי איפשהו שהם נותנים בערך אותם תוצאות, אני אחפש לך את הלינק.

מאיפה אתה בארץ?

• תוכן חדש...