Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי רנו מגאן 2006 לפני מספר ימים. קיבלתי היסטוריית טיפולים , ברצוני לעשות "יישור קוו בסיסי".

ההבנה שלי ברכבים בסיסית ולכן אשמח לקבל עזרה.

ההיסטוריית טיפולים שקיבלתי:

נוב 09

טיפוך 90 אלף + החלפת טיימינג משאבת מיים + בדיקת בלמים ואורות

(מחיר 2700 ש"ח).

דצמבר 11

טיפול תקופתח + החלפת רפידות בלם קדמי+החלפת חיישן קמשפט

(מחיר670 ש"ח)

נוב 12

ניקוי מערכת שמן +ניקוי שסתום דפייזר+שמן מנוע+פילטר+החלפת טרמוסטט מושלם ניקוי מערכת קירור + נוזל קירור

(מחיר350 ש"ח)

הרכב צריך לעבור טסט עוד שלושה חודשים , ובלי קשר אני רוצה לעשות טיפול ללא טיימינג בשבוע הקרוב , ואת הטיימינג לעשות עוד חודשיים.

אז כמה שאלות :

1.איזה טיפול הרכב צריך לעבור בשבוע הקרוב ללא טיימינג? שמנים(מעדיף את הטוב ביותר לרכב) , מסננים , מצתים (נעשה בסוף 2011 מאז עברו 40 אלף קילומטר) , כמו כן מה לגבי שמן גיר ושמן בלמים(לא מצאתי התייחסות בספר טיפולים)

מה העלות סבירה לטיפול זה.

2.האם כדאי להשאיר את הטיימיג לעוד חודשיים(מגיע להגבלה מבחינת הבזמן ולא מבחינת הק"מ) , מה עלות משוארת להחלפה?

3. אני מחפש מומלץ מוסך לטיפול ברכב , אני גר באזור השרון - אין לי בעיה להגיע למקומות קצת יותר רחוקים , במיוחד אם מדובר במוסך מאוד מומלץ .

פורסם
רכשתי רנו מגאן 2006 לפני מספר ימים. קיבלתי היסטוריית טיפולים , ברצוני לעשות "יישור קוו בסיסי".

ההבנה שלי ברכבים בסיסית ולכן אשמח לקבל עזרה.

ההיסטוריית טיפולים שקיבלתי:

נוב 09

טיפוך 90 אלף + החלפת טיימינג משאבת מיים + בדיקת בלמים ואורות

(מחיר 2700 ש"ח).

דצמבר 11

טיפול תקופתח + החלפת רפידות בלם קדמי+החלפת חיישן קמשפט

(מחיר670 ש"ח)

נוב 12

ניקוי מערכת שמן +ניקוי שסתום דפייזר+שמן מנוע+פילטר+החלפת טרמוסטט מושלם ניקוי מערכת קירור + נוזל קירור

(מחיר350 ש"ח)

הרכב צריך לעבור טסט עוד שלושה חודשים , ובלי קשר אני רוצה לעשות טיפול ללא טיימינג בשבוע הקרוב , ואת הטיימינג לעשות עוד חודשיים.

אז כמה שאלות :

1.איזה טיפול הרכב צריך לעבור בשבוע הקרוב ללא טיימינג? שמנים(מעדיף את הטוב ביותר לרכב) , מסננים , מצתים (נעשה בסוף 2011 מאז עברו 40 אלף קילומטר) , כמו כן מה לגבי שמן גיר ושמן בלמים(לא מצאתי התייחסות בספר טיפולים)

מה העלות סבירה לטיפול זה.

2.האם כדאי להשאיר את הטיימיג לעוד חודשיים(מגיע להגבלה מבחינת הבזמן ולא מבחינת הק"מ) , מה עלות משוארת להחלפה?

3. אני מחפש מומלץ מוסך לטיפול ברכב , אני גר באזור השרון - אין לי בעיה להגיע למקומות קצת יותר רחוקים , במיוחד אם מדובר במוסך מאוד מומלץ .

?..

..

.

פורסם
זה נכון גם עלות של טיימניג בזמן טיפול מתחשבת יותר מאשר עלות החלפת תזמון לבד

אגב כמה ק"מ יש לרכב ?

132,000 ק"מ

מהי העלות המשוערת של טיפול שמנים ומסננים , ושל החלפת טיימינג?

תודה

• ספונסר פורום
פורסם

טיפול כולל עם טיימינג ברכב הזה עולה משהו כמו 2,000 ש"ח. במוסך לא מורשה יבואן קצת פחות. העבודה קצת מסובכת ולכן המחיר מעט גבוה מהמקובל ברכבים אחרים, אבל לא נורא.

לדעתי אתה יכול לסחוב עוד קצת עם המצתים ולהחליף אותם בטיפול הבא. 60 אלף קילומטרים לסט מצתים זה בסדר גמור. מה שכן, אולי כדאי לפרק מצת אחד כדי לבדוק שהדגם של המצתים שהותקן לך הוא הדגם הנכון (לצערי זה לא תמיד המקרה).

אורן שירותי רכב שהומלץ כאן הוא אכן מוסך מצוין וזול יחסית. הוא נמצא בחולון, יכול להיות שזה יהיה לך קצת רחוק. קצת צפונה משם, בתל-אביב, יש לך את מוסך שאפט שגם הוא מוסך מצוין שהומלץ כאן עשרות פעמים בעבר. דבר עם ניצן, שגם הוא חבר ותיק בפורום, הוא ישמח לעזור לך.

• תוכן חדש...