Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם....

לפני כמה זמן שאלתי שאלה בנושא פיצול REMOTE ופיצול פלוס וחיבור של מגבר נוסף ונדמה לי שמיקמיק העלה רעיון של איוורור שאז נראה לי מעט מגוכח ,כרגע אני עומד לסיים את הבניה שלי ברכב וחשבתי על שני חורי איוורור עם מאוורר בכל אחד מדובר כמובן במאווררים 12 וולט קטנים קוטר 7 ס"מ (הוונטה) והשאלה היא באיזה כיוון עדיף לשים אותם ? שיכניסו אוויר או שיוציאו את האוויר החם מבפנים החוצה?? האמת שנראה לי שלעשות חורי איוורור זה מספיק מכיוון שמדובר במאווררים קטנים שההספק שלהם לא מי יודע מה גדול ואני לא יודע באמת כמה הם תורמים, אבל אם יש חשיבות לכיוון האוויר הייתי רוצה להתקין אותם בדרך העדיפה.

תודה לכולם...

HU: JVC KD-LHX500

SPK. AMP : DRAGSTER HP DAB 4075

SUB AMP : GENESIS & DLS Q200X 4*50

REAR :KENWOOD 300 W

SUB: PIONEER 800 W -TS305

COMPONENTS: HYBRID OVATION 6 - MOREL

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רק בשביל להסביר את התיאוריה, הרעיון פה זה לפלוט את האויר החם, ולא להוסיף אויר קר.

בגלל שלא מדובר עדיין במאוורר רציני, וזה בסך הכל דרך לפלוט אויר, אז האפקט המשמעותי יותר, יהיה בפליטה של אויר, ולא ב "דחיסה" מאוד חלשה שלא תפיק איזו תועלת..

אז גם אם אינך מתכוון להשים 2 מאווררים (הצורה העדיפה- אחד דוחף השני פולט)

אז גם אחד שרק פולט אויר, צריך להיות יותר טוב מכלום..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
רק בשביל להסביר את התיאוריה, הרעיון פה זה לפלוט את האויר החם, ולא להוסיף אויר קר.

בגלל שלא מדובר עדיין במאוורר רציני, וזה בסך הכל דרך לפלוט אויר, אז האפקט המשמעותי יותר, יהיה בפליטה של אויר, ולא ב "דחיסה" מאוד חלשה שלא תפיק איזו תועלת..

אז גם אם אינך מתכוון להשים 2 מאווררים (הצורה העדיפה- אחד דוחף השני פולט)

אז גם אחד שרק פולט אויר, צריך להיות יותר טוב מכלום..

חבל על ההשקעה אם לא מדובר בשני מאווררים.

(אם מדובר במגברים שמתחממים ברמה שצריכים קירור הכוונה)

פורסם

לפי דעתי התיאוריה של מיקמיק נשמעת נכונה, גם אני הייתי שם את המאווררים בצורה שמוציאה את האוויר החם, כי בסך הכל אתה שם מאווררים קטנים שלא מי יודע מה יקררו שם את העניינים, יש להם יותר תועלת בלהוציא את האוויר...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

גל, אל תשכח שמדובר במאווררים עם יכולות ממש מצחיקים,

ואל תשכח שהאויר ה"קר" בתא מטען, הוא לא מי יודע מה "קר" בימי הקיץ הקשים.....

מה שאני אומר, שהתמורות לא יהיו זהות, אבל אי אפשר לשלול את הרעיון בגלל זה,

התמורה הסופית לפי דעתי, לא תהייה רחוקה מדומה... יכול להיות שאני טועה

זה תלוי בהרבה גורמים, מיקום ההתקנה לעומת שטח הבאגז, כמות ההתחממות, כוח המאוררים, כמות האויר שיש בתוך המחיצה, וכו וכו...

אבל ברמה בסופית, זה יהיה עדיף על כלום.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
לפי דעתי התיאוריה של מיקמיק נשמעת נכונה, גם אני הייתי שם את המאווררים בצורה שמוציאה את האוויר החם, כי בסך הכל אתה שם מאווררים קטנים שלא מי יודע מה יקררו שם את העניינים, יש להם יותר תועלת בלהוציא את האוויר...

זה בדיוק מה שאמרתי מלכתחילה... :roll:

(מתעצל לקרוא? ;) )

פורסם

אוקי תודה על העצות, החלטתי , אחד יכניס אויר השני יוציא ...

תודה רבה.

פורסם

אם אפשר להתעניין, מהיכן רכשת אותם ? ומה העובי שלהם?

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אני לא ממש שמתי לב לגודל - עד עכשיו.

monsoul, מכיוון שהם קטנים, יהיה לך אוורור דמיוני...

תשמע על משהו שעשיתי בזמנו, אולי יתאים לך:

היה לי (עדיין יש) מגבר ORION אשר העבדתי בעומסים גדולים, והוא היה מתחמם כמובן.

מכיוון שהוא כבר לא היה באחריות, פירקתי לו את הלוח התחתון, ובכך בעצם חשפתי את הקרביים שלו.

לאחר מכן, פשוט התאמתי לו פלטה דקה מעץ, כגודל הלוח מתכת, ועל הפלטה מיקמתי בתוך חורים שני מאווררים... התוצאה היתה פשוט מדהימה!

אם המגבר/ים לא תחת אחריות - שווה לך לנסות, זה עובד כמו שלא תיארתי לעצמי לעולם.

פורסם
מותר להתעניין כמה שנים הוא שרד?

המגבר עדיין חי וקיים ובועט ברכב של חבר שלי.

מדובר בכ 12 שנים כבר... משהו כזה...

פורסם

האמת שהמגבר הוא די ישן . זה מגבר שכבר שאלתי עליו פעם בפורום ,הוא של חברת JENESIS והוא בן 14 שנה ככה שכנראה אין עליו אחריות :-D . אז כנראה שאני יאמץ את הרעיון שלך .

ושהכל יהיה מוכן עוד כמה ימים אני יעלה תמונות....

תודה לכולם.

• תוכן חדש...