Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר 4-5 שנים של שימוש מצב הריפודים הקידמיים וגם דיפוני הדלתות נראה רע מאד. אין כתמים, אבל יש ממש שכבה\לכלוך שחור על המושבים הקידמיים ועל דיפוני הדלתות, מן הסתם עקב שימוש.

אשמח לדעת איך (והאם ?!) ניתן לנקות ולהביא את הריפודים למצב חדש. האם במצב הזה תכשירים בייתים יעזרו ? (אין לי ניסיון רב עם זה אבל בעבר לא התרשמתי) אשמח לדעת כמה צריך לעלות ניקוי כזה אצל מנקים חיצוניים...

אשמח לכל עזרה, אני רוצה להביא את הריפודים למצב חדש.

_1_~1.JPG

_2_~1.jpg

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

לפי התמונות המצב לא איום ונורא.

אני משתמש בAPC, קיטור, ושואב רטוב, עוד לא נתקלתי במשהו שלא ירד בשילוב הזה, אתה יכול לראות פרוייקט שעשתי על I10 והעליתי (אני לא מעלה את כול העבודות, אין לי כוח תמיד לצלם), היו שם כתמים הרבה יותר קשם ממה שיש לך פה והם ירדו לחלוטין.

מצאתי לך את הלינק- יכול להמחיש לך את היכולת של APC וקיטור: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=482439&highlight=i10+%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%9E%D7%99

אגב - המשענת יד האמצעית שלך דורשת טיפול בהול! לאבא שלי בפאביה היה מצב קטסטרופלי דומה.

פורסם

הכל נחמד רק שאין לי מכונת קיטור או APC (!?) את שאר הדברים שאמרת :)

שמח לשמוע שהמצב לא רע, כי לי זה נראה זוועה.

יש מקום מומלץ אולי שיטפל בזה מקצועית ? כמה אמור לעלות ? אני דיי מפחד לנסות לטפל בזה בבית וליצור כתמים שחורים מהלכלוך (שיספג בבד), לכלוך שכנראה כרגע עוד לא נספג ורק שיטחי.

המהפך שעשית לרכב ה-I10 מדהים, למזלי המושב האחורי היה כמעט ללא שימוש ומצבו ממש טוב (בניגוד למשענת היד שאני מסכים שבמצב שחור).

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

• תוכן חדש...