Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הלו הלו, לאיגואנה שלי קוראים גנה, הרוסים שבנינו יבינו.

למה אתה הורס תיאוריות?

עוד מעט יבוא אחריך מישהו שיטען שלקיפוד שלו לא קוראים "קיפי", ואחר יספר שלכלבת הקולי שלו לא קוראים "לאסי" :wink:

ומי שלא רוסי, איך יבין?

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אפשר לומר אותו דבר גם על דגים, לא?

יכול להיות, אני לא בטוח שלהם זה מפריע כמו חופש שציפור זקוקה לו. כללית אני נגד להחזיק כל בע"ח באשר הוא בכלוב, אלא אם אחרת אין לו אפשרות לשרוד בטבע.

וגברים נשואים.

וילדים בביצפר.

דמגוגיה...

יכול להיות שההערה שלי פחות רלוונטית לתוכים, בוודאי רלוונטית לציפורי שיר.

פורסם

אהלן :)

תודה רבה על התשובות וההסברים, בעקרון הוא אצלנו כמה ימים בודדים וממה שידוע לי (וחבר של המשפחה מגדל אחד כבר כמה שנים טובות) אסור לתת שוקולד עגבניות ועוד כמה שטויות.

לפצח גרעינים הוא כבר למד, לצאת מהכלוב הוא מנסה כל הזמן אבל פחדתי לתת לו כדי שלא יעוף ואז הבנתי שהוא עדיין לא יכול.

סיפרו לי עליהם שלפעמים הם יכולים להכנס לדיכאון ומורידים לעצמם את כל הנוצות. מדוע זה?

כרגע הוא אוכל מזון יבש צבעוני כזה שקיבלנו מהמקום שקנו אותו משם, לא זכורה לי החנות אבל זה בבאר יעקב.

לגבי כלוב פתוח -- הוא לא יברח???

Opel Adam S 2017

פורסם

כפי שציינתי קודם, תוכי מוחתם (עם ח' - בדקתי :) ) רואה בבני האדם שסובבים אותו חלק מהלהקה שלו, כך שלמעט גחמה רגעית אין לו סיבה אמיתית לברוח.

בתקופה שגידלתי קוקטיל מוחתם, נעלתי אותו בכלוב רק כאשר חלונות הבית היו פתוחים לרווחה. בכל שאר הזמן הוא הסתובב חופשי בבית - עף לאן שרצה וחזר לכלוב כשנמאס לו.

למיטב ידיעתי, ג'אקו-אים אינם נוטים לגחמות כאלה, אבל לא אתחייב על זה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
דמגוגיה...

יכול להיות שההערה שלי פחות רלוונטית לתוכים, בוודאי רלוונטית לציפורי שיר.

הומור.

תוכי, בניגוד לכלב, יכול לחיות בטבע, אם היה גדל בו מלכתחילה.

עם זאת, גם כחיית מחמד לתוכי יכולים להיות חיים מעניינים ומספקים. אם יותר או פחות מאשר בטבע - אנע עארף... לך תמדוד את זה. בכל מקרה, הם יוצרים קשרים קרובים ואמיתיים עם בני אדם, ונקשרים אליהם מאוד.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לגבי כלוב פתוח -- הוא לא יברח???

תפסיק להתעצל, תתחיל לגגל.8)

יש המון מה ללמוד על גידול תוכים...

[ועל טעיות בגידול משלמים בבעיות התנהגות, כמו עם ילדים]

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני ממליץ לקצוץ לו את נוצות הכנפיים (הן כנראה כבר קצוצות ובגלל זה הוא לא עף).

לא משנה כמה התוכי רגוע ואוהב אדם אם הוא יבהל ממשהו ויתחיל לעוף בהיסטריה, הוא עלול למצוא בטעות את החלון הפתוח. מניסיון עצוב עם תוכי חביב שברח.

פורסם

(בתור חובב ומגדל לשעבר וגם בעתיד, אולי, של בעלי הכנף האילו, אמנם הקטנים יותר) אני דורש בתוקף שתעלה בבקשה תמונה של האפרוח ירום הודו.

alfa 156 2.5.

פורסם

לא משנה כמה התוכי רגוע ואוהב אדם אם הוא יבהל ממשהו ויתחיל לעוף בהיסטריה, הוא עלול למצוא בטעות את החלון הפתוח. מניסיון עצוב עם תוכי חביב שברח.

זה עוד במקרה הטוב, במקרה הפחות טוב הוא ימצא את עצמו בתוך מרק שמתבשל לו על הגז או נתקל במאוורר תקרה.

בקיצור ההמלצה היא לרוב המוחלט של המגדלים לקצוץ את נוצות התעופה של התוכי.

בניגוד למה שחושבים זה בעיקר לטובתו

פורסם
כפי שציינתי קודם, תוכי מוחתם (עם ח' - בדקתי :) ) רואה בבני האדם שסובבים אותו חלק מהלהקה שלו, כך שלמעט גחמה רגעית אין לו סיבה אמיתית לברוח.

בתקופה שגידלתי קוקטיל מוחתם, נעלתי אותו בכלוב רק כאשר חלונות הבית היו פתוחים לרווחה. בכל שאר הזמן הוא הסתובב חופשי בבית - עף לאן שרצה וחזר לכלוב כשנמאס לו.

למיטב ידיעתי, ג'אקו-אים אינם נוטים לגחמות כאלה, אבל לא אתחייב על זה.

אתה משווה בין קוקטייל שעולה במקרה הטוב 150 שקלים לג'קו שהמחיר שלו מתחיל ב-2000 :)

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

שלנו קצוץ כנפיים ובדרך כלשהיא עדיין לא ברור בדיוק מה קרה , מצאנו אותו יום אחד על הכסא מתחת לשולחן במטבח:)

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
(בתור חובב ומגדל לשעבר וגם בעתיד, אולי, של בעלי הכנף האילו, אמנם הקטנים יותר) אני דורש בתוקף שתעלה בבקשה תמונה של האפרוח ירום הודו.

הנה כמה תמונות :)

הבחור אגב נבחן רציני, לא נותן לי לזוז ממנו רק להאכיל וללטף אותו. אני זז לכמה דק' והוא מתחיל לצעוק לי חופשי :p

אגב הבנתי שצריך תוך כמה זמן להביא לו כלוב גדול יותר?

phpkF55WCAM.jpg

phpnJ2AUbAM.jpg

phpPQ9SuOAM.jpg

phpdnUtqsAM.jpg

Opel Adam S 2017

פורסם

הי, אם תהיה מעוניין אשמח להפנות אותך לגיסי ולחברתו. יש להם מספר

שנים טובות של נסיון בגידול שניים כאלו.

אומנם הם גרים בצפון הרחוק, אך גם שיחת טלפון תוכל לסייע בכל שאלה.

Gn'f'R

• תוכן חדש...