Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

לאחרונה אמא שלי רכשה שברולט אבאו 09, כמובן שהיא לא תתחזק אותו גם אם השמיים יפלו, אז אני מבצע.

רציתי לשאול איזה שמן מתאים לרכב? בספר רכב כתוב רק שיהיה בתקן API SM, אבל מה הצמיגות?

אז אם מישהו יכול להגיד לי שמן מנוע מומלץ.

וגם לגבי נוזל קירור, כתוב בספר יצרן שצריך DEXCOOL, מישהו יודע של איזה חברה הכי טוב לקנות?

(הרכב שנת 09, עבר 140K קילומטר)

בעיקרון אלו שתיי הנוזלים שאני צריך המלצה לגבייהם,

תודה רבה!

תן לה לשתות לך ת'שוקו בתוך דירה שכורה :oops:

פורסם

שלום,

אתה בטוח בוודאות שאין שום הזכרה כל שהיא לגבי צמיגות? בדרך כלל ישנה טבלה ובה היצרן ממליץ על צמיגויות שמקובלת עליו ופשוט בוחרים. במידה ובאמת אין כזה אז שמן בצמיגות 5W-40 סינטטי מלא ייתן לך שקט נפשי והגנה מקסימלית למנוע.

לגבי נוזל קירור, את זה אני אשאיר למומחי הפורום.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אין בוודאות עברתי דף דף.

אבל מה שכן מצאתי זה שהם ממליצים לקנות נוזל קירור ושמן של ACDelco לא כתוב סוג או צמיגות ופרטים נוספים

לגבי השמן כתוב רק בעל תקן API SM, ונוזל קירור כתוב DEXCOOL.

אז לגבי נוזל קירור אני אקנה DEXCOOL של ACDelco

ולגבי השמן האם קיים 5-40 של ACDelco סינטטי מלא (איפה קונים?)

והאם שאני מחליף שמן מנוע חובה להחליף פילטר שמן, או שזה לא מפריע כל כך?

תודה (:

תן לה לשתות לך ת'שוקו בתוך דירה שכורה :oops:

פורסם

שלום טד,

אכן מחליפים גם פילטר שמן.

השתדל לבחור במקורי, על אף מחירו הכפול לעיתים.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

לפי מה שזכור לי ואני יודע dexcool זהו תקן של נוזל קירור.

יש אותו לפרסטון בגלון האפור לפי מה שאני יודע ואולי לחברות נוספות. את זה תצטרך לבדוק כל נוזל לגופו.

בהצלחה

פורסם
שלום.

לאחרונה אמא שלי רכשה שברולט אבאו 09, כמובן שהיא לא תתחזק אותו גם אם השמיים יפלו, אז אני מבצע.

רציתי לשאול איזה שמן מתאים לרכב? בספר רכב כתוב רק שיהיה בתקן API SM, אבל מה הצמיגות?

אז אם מישהו יכול להגיד לי שמן מנוע מומלץ.

וגם לגבי נוזל קירור, כתוב בספר יצרן שצריך DEXCOOL, מישהו יודע של איזה חברה הכי טוב לקנות?

(הרכב שנת 09, עבר 140K קילומטר)

בעיקרון אלו שתיי הנוזלים שאני צריך המלצה לגבייהם,

תודה רבה!

בעקרון הנוזלים שאתה צריך לרכב הזה הם צבע כחול ומי ים ( ולערבב את זה בתוך זה ):lol: :lol: :lol:

נראה לי שעדיף טיפול ראשון במוסך ואז תתחיל אתה לבד

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

לגבי שמן מנוע, אל תהיה נעול לגבי חברה מסויימת. כולם (חוץ מאמריקן איגל ופרסטון) הם שמנים טובים. תוודא רק שאתה בוחר בחברה מוכרת וידועה וכמובן סינטטי מלא.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...