Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

מעוניין להעלות בפני בית המשפט הצעת ייעול למצלמות רכב. כידוע לכם, הנושא הזה תופס תאוצה בזמן האחרון, ישנן כתבות רבות באמצעי התקשורת וחברות רבות שמציעות מצלמות רכב למכירה. כמובן שבמישור האינטרנטי גם ישנה פעילות רבה, ישנם פורומים רבים בחו"ל שעוסקים רק בתחום זה וגם אצלנו, בפורום "רכב כללי" ישנם הרבה פוסטים שנפתחים בבקשה להמלצות על מצלמות, סיקורים לגבי מצלמות, תקלות ופתרונות וכולי.

הצעת היעול שלי היא לפתוח פורום או תת פורום היכן שיראה לכם לנכון שיעסוק אך ורק במצלמות רכב, זה יעזור מכמה בחינות:

1. משתמשים המעוניינים במידע רק לגבי מצלמות רכב ידעו לאן לגשת

2. חיפושים בתוך אלפי פוסטים לגבי מצלמות יהיו מהירים יותר

3. כיוון שקשה כרגה למצוא מידע בפורום "רכב כללי" לגבי מצלמות יהיו פחות שרשורים של "צריך המלצה למצלמה לרכב" שחוזרים על עצמם

4. יהיו פוסטים שיוגדרו "סטיקי" שבהם אפשר יהיה למצוא מידע בסיסי ויהיה קל יותר למצוא בהם מידע למשתמשים חדשים

במידה ותת פורום לא בא בחשבון, אשמח אם תוכלו להוציא את 2 השרשורים שלי, כאן וכאן בחזרה לשרשור בפני עצמו. השרשור של מצלמות DVR נהיה גדול מאוד וכבר קשה להתמצא בו ולמצוא מידע ספציפי, משתמש שרוצה למצוא מידע לגבי מצלמה לא יוכל למצוא שם במהירות וביעילות. לדוגמה, אני מעוניין להוסיף עכשיו עדכון לגבי עדשה רחבה למצלמת ה Mobius שתצא בזמן הקרוב, אני כמובן חייב לפרסם זאת בשרשור הנ"ל, אך זה יופיע בסוף השרשור, ללא Reference לסקירה שלי. אם היה לי שרשור ספציפי לסקירה על מצלמה זו (כמו שהיה עד שאיחדתם את כל השרשורים על מצלמות DVR) המידע היה מסודר יותר ונוח יותר לקריאה.

נ.ב בתוך פורום "מצלמות רכב" ניתן לפתוח תת פורומים של "מצלמות רכב למכירה", "סקירות וחוות דעת" וכולי.

תודה מראש,

פורסם

פורום? זה מוגזם. אשכול דביק זה מספיק. מה הלאה, פורום תחנות מומלצות ל-95?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

בניגוד לפורום דיטיילינג, המצלמות הן עניין אופנתי שהיום כל אחד מהרחוב חושב שהוא צריך. הדיונים הנוכחיים נהירים וממצים, ועדיין כל שני וחמישי בא הבטלן המצוי ופותח שרשור "תמליצו לי" חדש כאילו הוא לבד פה וכולם עובדים אצלו. אני מפחד לחשוב איך זה יראה במידה ויהיה להם תת-פורום משלהם, ואני גם לא חושב שמביני העניין מביניכם יהנו מזה במיוחד.

פורסם

תודה על ההצעה.

בינתיים נמשיך עם השרשור המפלצתי, שמסכם הכל, ואליו כמה פעמים ביום מאוחדים שרשורים בסגנון ״אחת ולתמיד איזה מצלמה לקנות״.

גם השרשור של ריכוז סרטונים די ממצה, ורובם למזלנו לא מתקרבים לסרטונים שיש בטיוב מהעולם.

אם תהיה התפתחות ושני השרשורים לא יענו לצרכים, בכיף נפתח תת פורום לענין, ובהודעת הפתיחה בדביק בראש הפורום תקבל קרדיט על הרעיון.

שוב תודה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...