Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חום במנוע מרצדס 300 W126

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במצב תקין מד חום מראה בין 80 ל100, אבל בזחילה בפקק או עמידה ממושכת ביום לוהט בצהריים הקו בין 80 ל120 ממה שאני יודע זה נורמאלי. כמה מעלות קו הזה? כניראה 100. בפועל כנירא יותר: בסביבות 110.

בטמפרטורות של הקו הזה נכנסים לעבודה מאווררי עזר.

אפשר לשים ויסקוזי שמתחיל ב70 ולבטל טרמוסטט: כניראה אז לא יגיע ל80. האם זה נחוץ? לדעתי לא.

ראיתי לא מעט דגמי בנזין ובכולם בעמידה החום מגיע לקו הזה.

אם מומלץ פחות: טכנית זה אפשרי. האם צריך? יש לך לינק או חומר קריאה בנושא? כי חרשתי אינטרנט ולא מצאתי כלום.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יחד עם זאת אשמח לקבל סימוכין שחום של 100-110 זה תקלה. כי לפי כל מקור מידע שמצאתי עד עכשיו כותבים שזה תקין

שלום ותודה על הכל

יש את זה מודבק בתא מנוע

לא בדקתי אבל מה זה יכול להביע

19082013504 copy.jpg

פורסם

יפה מאוד! תתחדש. בפנים היא שמורה?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תודה לכולם

הבעיה נפתרה החלפתי קלאץ ויסקוזי והחלפתי תרמוסטט מ87 מעלות המקורי ל 65 מעלות ,

מה שהבנתי שזה מתאים לאקלים במדינה. ועכשיו מד חום עומד על 80 מעלות ופחות תוך נסיעה ממושכת.

אבל עכשיו בעיה אחרת צצה אולי עין רעה לא יודע :evil:

המרצדס נכבה תוך כדי נסיעה "יש דלק" מנסה מניע ונכבה , אחרי אחד למליון פעם מנסה ואז מניע ונוסע כאילו שאין דבר.

זה מבלבל והורס עצבים , וזה הולך וחוזר. בבקשה :?:-(

פורסם

שמח לשמוע שהבעיה נפתרה , אתה בטוח לגבי התרמוסטט?

לא בטוח שזה בריא לרכב לעבוד בטמפרטורה מדי נמוכה

לגבי הבעיה השניה אפשר קצת יותר פירוט?

sl500 r129 1998

e240 w210 1998

פורסם
שמח לשמוע שהבעיה נפתרה , אתה בטוח לגבי התרמוסטט?

גם אני חושב ככה. טרמוסטט ב67 מעלות נשמע מוגזם.

בקשר לבעיה השנייה כדאי לך לעשות דיאגנוסטיקה ולהתחבר למחשב. ייתכן שיש לך בעיה בצמות של המנוע.

אם אתה צריך, אני כול להמליץ על מוסך מעולה עם ציוד דיאגנוסטיקה מתאים (כולל מחשב דיאגנוסטיקה מקורי של היצרן) ואנשים מומחים מהשורה הראשונה.

פורסם

שלום לכולם

עוד לא נסעתי לאנשי מקצוע עם מחשב ,כי לא יודע לאן תגיע המרצדס ותתקע .

אז גם אנשי מקצוע אומרים שזה יכול להיות חיישן קראנק .

עכשיו תחת בדיקה

פורסם

לגבי הבעיה השניה

האם כאשר המנוע נכבה ואתה מנסה להניע שנים האם יש סטרטר? כאשר לי היתה בעיה עם החיישן קראנק והיתי מנסה להניע לא היה סטרטר -פשוט מת.

האם בדקת את משאבת הדלק?

את הריליי שלה?

יש את הOVP

over voltage protection

שלעיתים הפיוז שלו יכול להישרף או שיש איתו בעיה וזה יכול להשפיע על המשאבת דלק.

בהצלחה

sl500 r129 1998

e240 w210 1998

פורסם

שלום לכולם

אני כותב למי שנתקל בבעיות מן הסוג הזה ולחברה שענין אותם לעזור.

משאבת הדלק בסדר והריליי שלה הוצתי שפשפתי ניקיתי

וה ovp הפיוז שלו בסדר. בנוסף שחררתי את חיישן הקראנק שעל המנוע ליד הסטרטר ניקיתי אותו ואת המיקום שלו,

ועד עכשיו פעם אחת לא נכבתה ,אני חושב שעזר משהוא .

• תוכן חדש...