Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עבדנו כל כך קשה כדי שתהיה לנו מדינה והיא בטח לא חרא ובודאי לא בגלל מספר רישוי לא תיקני.

חבל שאנשים מאבדים פרופורציה ומקללים את המדינה בגלל מספר רישוי.

כמי שהיה בהרבה מחלקי העולם שיש לנו רק מדינה אחת והיא מוצלחת.

בגלל שמספר רישוי לא מוצא חן בעיני מישהו כל המדינה הופכת לחרא?

יתרה מזו המספר כנראה לא תיקיני כי הספרות נראות לי גדולות מידי ואם היה נעשה על פי הספר לא היה בולט כל כך.

המדינה לא חרא, רק חלק מהאנשים במדינה שאולי אין להם פרופורציות.

:mm_yeah:

יוני מ"יוני אופנועים" בירושלים 0505244105

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עבדנו כל כך קשה כדי שתהיה לנו מדינה והיא בטח לא חרא ובודאי לא בגלל מספר רישוי לא תיקני.

יתרה מזו המספר כנראה לא תיקיני כי הספרות נראות לי גדולות מידי ואם היה נעשה על פי הספר לא היה בולט כל כך.

המספר הוא התקני לאופנוע מעל 50 סמ"ק. אם אשתמש בכל דבר אח"כ, אקבל קנס.

לפני שנים מספר שינו את גודל המספר לאופנועים מעל 50 סמ"ק לשלט חוצות, מה שאתם רואים בתמונה. הבעיה היא שבאופנועים ישנים, בהרבה מקרים פשוט אין איפה לשלב כזה גודל של מספר.... גם באופנועים החדשים, רואים תושבת יפה שבנה היצרן ועליה מספר ישראלי ענק שגורם לתושבת לאבד כל צורה ופרופורציה...

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
זה לא שמן זה דלק :) המצוף מזייף קצת ואם לאחר הכיבוי אני משאיר את הברז פתוח, הדלק ממשיך לזרום והקרבורטור מתחיל לפלוט עודפים... מצוף חדש בדרך 8)

אם זה קורה לך בדוקאטי והדזמו השאיר את השסתום יניקה פתוח, עם ההתנעה אתה משגר את המנוע לחלל :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הכרתי לפני 25 שנה איזה זלאנה אחד שהיה לו סוזוקי קטנה, שיפר אותו, שיפר עוד קצת, שיפר עוד הרבה עד שיום אחד ב 12K סל"ד שיגר בוכנה דרך המיכל דלק.

אך, איזה ימים אלה היו...:lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
המספר הוא התקני לאופנוע מעל 50 סמ"ק. אם אשתמש בכל דבר אח"כ, אקבל קנס.

...

אופנוע אספנות בעל נפח יכול לחיות עם מספר קטן , כמו של 50 סמק.

לא יהיה לך קל לייצר כזה אבל הוא תקני.

חפש תמונות של המונטסה שלי.

שווה את המאמץ לדבר היפה שבנית.

עוד מידע בפרטי

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

ליאור,

אהבתי. כמי שמעדיף אותנטיות, במקרה הזה, השארת את רוח היצרן, כאילו ייצר בעצמו דגם ספורטיווי.

מזכיר לי את "דוג מורפי מלונדון". מי זוכר מי הוא ומהיכן?!

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

לקחת את המשפט"חרא מדינה" וקבלת אותו כפשוטו.

אני לא מכיר אדם שכשפגש בבירוקרטיה הישראלית,לא קילל בליבו את מי שקילל.

חרא מדינה,באזור שאני חי,כשאומרים אותו מתכוונים-יא אללה אזו בירוקרטיה מצחינה.

מצטער אם הובנתי לא כהלכה ואני מקנא באחד כמוך,שוודאי לא מוציא לעולם דבר קללה מפיו.

לחיי הפרופורציה:mm_yeah:

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם

ליאור, שאפו! אהבתי. אפילו האישה התלהבה מהתמונות. גרמת לבלתי-יאמן. אמרתי לעצמי מה שלעולם לא חשבתי שאומר על BSA: אני רוצה כזה!

במדינה מתוקנת היית יכול להתפרנס מהתחביב הזה שלך ולבנות אופנועים כאלו לפרנסתך. מתי אפשר לבוא לראות את האוסף שלך?

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם
:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

לקחת את המשפט"חרא מדינה" וקבלת אותו כפשוטו.

אני לא מכיר אדם שכשפגש בבירוקרטיה הישראלית,לא קילל בליבו את מי שקילל.

חרא מדינה,באזור שאני חי,כשאומרים אותו מתכוונים-יא אללה אזו בירוקרטיה מצחינה.

מצטער אם הובנתי לא כהלכה ואני מקנא באחד כמוך,שוודאי לא מוציא לעולם דבר קללה מפיו.

לחיי הפרופורציה:mm_yeah:

אני חיי עם ביורוקרטיה מידי יום כל חיי, כאן ובמקומות אחרים, אם שומרים על פרופורציה הבעיה לא כל כך נוראה.

אוסף הקללות שלי עשיר ושאול משפות רבות, פחות ריחני. הקללות שמורות לתיסכול שלי בלבד. המדינה לא תסכלה אותי ולא הרגיזה אותי. לפעמים דברים צריכים תיקון אז פועלים לתקן אותם.

כמו שאמרתי המספר לא תיקני זה לא שייך לביורוקרטיה. ברוב העולם צריך מספר רישוי.

לא שאלנו את ליאור אולי הוא חושב שהמספר מוסיף?

בכל מקרה די, אנחנו כאן בשביל כלי רכב יפים!

שלמה דן גדרון

פורסם
ליאור, שאפו! אהבתי. אפילו האישה התלהבה מהתמונות. גרמת לבלתי-יאמן. אמרתי לעצמי מה שלעולם לא חשבתי שאומר על BSA: אני רוצה כזה!

במדינה מתוקנת היית יכול להתפרנס מהתחביב הזה שלך ולבנות אופנועים כאלו לפרנסתך. מתי אפשר לבוא לראות את האוסף שלך?

אולי.. יום אחד.. תפתח סדנת BOT :lol:

מוזמן תמיד, יש לך את המספר שלי ;)

אני חיי עם ביורוקרטיה מידי יום כל חיי, כאן ובמקומות אחרים, אם שומרים על פרופורציה הבעיה לא כל כך נוראה.

אוסף הקללות שלי עשיר ושאול משפות רבות, פחות ריחני. הקללות שמורות לתיסכול שלי בלבד. המדינה לא תסכלה אותי ולא הרגיזה אותי. לפעמים דברים צריכים תיקון אז פועלים לתקן אותם.

כמו שאמרתי המספר לא תיקני זה לא שייך לביורוקרטיה. ברוב העולם צריך מספר רישוי.

לא שאלנו את ליאור אולי הוא חושב שהמספר מוסיף?

בכל מקרה די, אנחנו כאן בשביל כלי רכב יפים!

זה המספר שהיה עם האופנוע לכשקניתי אותו... אפרופו קללות, יצאו לי כמה כאלו כשהייתי צריך להתאים את הפוסטר הזה לאופנוע ורק בעקבות התגובות הנ"ל למעשה התברר שלאופנועי אספנות אין חובה במספר גדול וניתן להשתמש בקטנים, כפי שמקובל באופנועי 50 סמ"ק "מודרניים", מה ששימח אותי מאוד וכבר בימים הקרובים יוחלף המספר למשהו בגודל נורמלי... :)

אם באופנוע מודרני אשתמש במספר קטן, מדובר על קנס ויש שוטרים שירחיבו את הקנס לעוד כל מיני הפתעות...

תודה! :)

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תוכן חדש...