Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 206+ נערך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכללי אני מחפש סופר מיני ידנית באזור ה40K-45K שתהיה חסכונית אבל גם סבבה לנהיגה.

ראיתי שיש הרבה 206+ ידניות במצב טוב, השאלה איך הרכב עצמו ביחס נגיד לפונטו איבו?

איך האמינות שלו? התנהגות כביש וכוח?

השמח לשמוע גם המלצות אחרות במחיר הזה, תודה.

פורסם

הרכב הוא רכב מיושן,יצא לאוויר העולם בשנת 2000,אם איני טועה,בטיחות סבירה מינוס ,מבחינת כריות אוויר לאיבו יתרון,מנוע מיושן אך די אמין,ה+ מתייחס לקצת שינויים קוסמטיים שעשו לרכב מבחוץ ומעט מבפנים.

אם אתה מתלבט בין הפיגו לפיאט,לך על הפיאט,התמורה גבוהה יותר,יש אפילו אחת שמפורסמת בלוח הפורום.

גילוי נאות:אין לי קשר למפרסם ואו לרכב ואיני יודע מה מצבו.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

הניקלים זה הפלוס היחידי שיש לרכב הזה על 206 רגילה,

האינטריור שונה טיפה מ206 רגילה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

מכונית מיושנת שאיבדה את רוב הקסם שהיה ל-206 המקורית.

המזגן חלש מאוד וניסיונות של היבואן לשפרו קלות בארץ לא צלחו.

רמת האמינות נמוכה מכפי שהוכר בדגמי ה-206 הוותיקים, כנראה בגלל שחסכו קצת באיכות הייצור.

ביצועים לא משהו, צריכת דלק סבירה אבל לא מאוד חסכונית.

התנהגות הכביש טובה, כמצופה ממכונית שמבוססת על ה-206.

בשורה התחתונה - למרות החיבה שלי ל-206, חפש רכב אחר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בתור בעלים של 206+ אני חושב שכל מה שאמרו לך פה הוא לא נכון.

האוטו נוח, קטו וזריז עד למהירות 80. המזגן באוטו מקרר טוב מאוד וצריכת דלק,

עם רגל קצת כבדה, היא כ-1 ל-15.

מבחינת הנאה מנהיגה זה הרכב הנכון,לעומת הפיאט , אני נהנה איתו בכל פנייה מחדש.

נכון האוטו קצת מיושן ומשעמם בפנים, אבל תמיד אפשר לשפר ולשדרג את פנים האוטו.

אני, הוספתי מצלמת רוורס,דיבורית עם USB ועוד...

לפי דעתי, אם הייתה לי בחירה היום אם לקנות אוטו בסכומים שנקבת, הייתי הולך על אוטו קצת יותר מיושן,

אבל הרבה יותר חזק, כמו 307 מנוע 2.0.

פורסם

לפי דעתי, אם הייתה לי בחירה היום אם לקנות אוטו בסכומים שנקבת, הייתי הולך על אוטו קצת יותר מיושן,

הבעיה שאם אני הולך על משהו כמו שהצעת זה אומר צריכת דלק גבוהה יותר וכנראה גם בלאי ותחזוקה יקרה יותר (בכל זאת צרפתית)

פורסם

ברור שצרפתיה בת 10 תעלה לך הרבה יותר מאחת בת שנתיים שעדיין באחריות יצרן.

העצה שהציעו לך לא מוצלחת לדעתי

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

היכולות של השילדה גדולות בכמה מספרים על המנוע החלשלוש. אז יש לך אחלה הגה הידראולי מהסוג שכבר כמעט לא מייצרים היום ושילדה נהדרת, אבל מה זה עוזר לך אם המנוע מזיז את כל העסק הזה בקושי רב?

ההגה של פונטו איבו קצת פחות טוב, אבל השילדה גם במקרה הזה טובה מאוד, המנוע מצליח לייצר קצב התנהלות סביר, איכות הבניה וההרכבה נמצאת בקטגוריה אחרת לגמרי, המזגן חזק מאוד וגם יש חמישה כוכבים במבחן ריסוק.

הייתי שמח מאוד להמליץ על הפיג'ו, אלא שהיא פשוט מרגישה ארכאית ביחס לפיאט.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
היכולות של השילדה גדולות בכמה מספרים על המנוע החלשלוש. אז יש לך אחלה הגה הידראולי מהסוג שכבר כמעט לא מייצרים היום ושילדה נהדרת, אבל מה זה עוזר לך אם המנוע מזיז את כל העסק הזה בקושי רב?

ההגה של פונטו איבו קצת פחות טוב, אבל השילדה גם במקרה הזה טובה מאוד, המנוע מצליח לייצר קצב התנהלות סביר, איכות הבניה וההרכבה נמצאת בקטגוריה אחרת לגמרי, המזגן חזק מאוד וגם יש חמישה כוכבים במבחן ריסוק.

הייתי שמח מאוד להמליץ על הפיג'ו, אלא שהיא פשוט מרגישה ארכאית ביחס לפיאט.

אכן הפיאט יותר קורצת לי, רכב הרבה יותר מודרני, אבל הבעיה שמאוד קשה להשיג את הגירסה הידנית שלה אצל חברות הטריידאין הגדולות (אין לי מספיק מזומן בשביל בנדם פרטי) רק את הגירסה הרובוטית, ה206+ יותר קלה להשגה, נקווה שנמצא, בכללי מאוד קשה למצוא ידניות בקטגוריה הזאת אצל חברות הטריידאין הגדולות.

פורסם

בתור בעלים גם כן של ה 206 פלוס הרכב הוא מאוד נחמד ונוח לנסיעה כמו כן הוא נראה טוב, מה שכן יש לי לחדד זה את נושא החסכון בדלק שבו הרכב ממש לא מצטיין, אצלי הממוצע הוא בערך בין 12- 13 ק"מ לליטר דלק. בנוסף אציין שבזמנו שרכשתי את הרכב מחירו היה ממש קורץ וזול משמעותית מכל המתחרות ( בנוגע למנוע ישן לא תמיד זה חסרון, לפעמים זה יכול גם להראות על סוג של יתרון מכוון שכנראה מנוע זה אמין ומוכר ועם פ'זו המשיכו ללכת איתו כנראה שהוא אפילו דיי מוצלח בקטגוריה אלייה הוא משתייך)

פורסם
הניקלים זה הפלוס היחידי שיש לרכב הזה על 206 רגילה,

האינטריור שונה טיפה מ206 רגילה.

טוב ! אז בניגוד לחלק ממה שנאמר כאן ההבדלים הם : הפנסים הקדמיים , שהם כמעט העתק של הפנסים מ ה-207 , כנ"ל הגריל הקדמי והפגוש , יותר חסכונית בדלק מה206 הרגילה של פעם , שינויים בפנים , בעיקר בקונסולה המרכזית , אמינות די גבוה , {יש לנו קרוב משפחה עם רכב כזה} , שינויים קלים בפנסים האחוריים ו...זהו כמעט . הניקלים הם זניחים לדעתי ואני לא מתייחס לזה . דווקא אהבתי את החישוקים שמגיעים עם הרכב . מע" הסטראו בינונית למדי .

המזגן דווקא , לאחר התקנת הקיט בארץ , הוא פשוט מקפיא ! אין לא הפסקות או השהיות מיוחדות . נמדדה טמפרטורה בתריסי יציאת האוויר של 2.5 מעלות , וכל זה באמצה הצהריים בקיץ . תוסיף לזה את ההגה המצויין והשלדה הטובה וקבלת רכב פשוט וטוב במחיר מצחיק .

השרות הוא נפלא ואנשי השרות עושים עבודה נהדרת בלתת תשובות לכל שאלה ולחזור ללקוחותיהם , אבל תמיד, ואפילו חוזרים אליהם כשמשאירים הודעה לפקידה . ואם אנשי דלק מוטורס קוראים שורות אלה , יש להם הרבה מה ללמוד ממתן השרות של פגיו {לפחות במקרה שלנו} ובמיוחד בטיפול המהיר ובמתן הפתרון המצויין למזגן הרכב .

ולסיכום אני רוצה לתת ציון מכסימלי למנהל השרות פגיו , מחוז דרום{מר. שלמה בו שושן} שנתן מענה מהיר לבעיית המזגן , ותמיד נתן תשובות לנושאים שלא היו כתובים בחוברת ההסבר או לא היו מובנות .

יש לי גם מסר לשרות הארצי של "דלק מוטורס" : אם אתם לא מתכוונים לטפל ברכב מסויים , אז לפחות שרות מינימלי מתחיל ב לענות לטלפונים , להעביר הודעות למנהלי השרות , לדאוג שהם יחזרו או יחזירו תשובה ללקוח , או אפילו , בלי כוונה , אולי , או בטעות , אחרי כל השלבים הללו , לנסות להבין או לתת מענה ללקוח , כי פעם ב-100 שנה {אולי} הוא גם צודק ?

• תוכן חדש...