Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

(אם זה לא קשור לפה אשמח אם תפנו אותי לאן) בכל מקרה אז ככה-חנו בחניה שלי בלילה ובבוקר ירדתי לחניה וראיתי את אותו אדם עם הרכב שלו בחניה שלי,אמרתי לו שהחניה הזו שלי ושיפנה את החניה והוא אמר שהוא ראה אותי מתעסק באוטו שלו ומסנ לעשות לו משהו באוטו(דבר שכמובן לא קרה) בכל מקרה הוא לא הזיז את האוטו ולאחר כמה שעות שביקשנו שוב הוא הזיז.האדם הזה הוא או אורח שבא הרבה לשכנים שלנו או שהוא בעצמו שכן ולכן הוא יודע שהחניה האת שלנו.בכל מקרה לאחר כמה שעות ראינו שהצמיגים ברכב שלנו מפונצרים,ואותו אדם והאוטו שלו כבר נסעו(או שברחו). בכל מקרה על הנייר אפשר להבין בצורה ברורה מי זה,מה גם שיש לנו את מספר הרכב שחנה אצלנו בחניה,עכשיו השאלה אם יש אפשרות לתבוע אותו על נזק ? עירבנו כבר את המשטקה אבל לפי מה שהבנתי לתבוע לגבי נזק וזה זה לא קשור למשטרה..השאלה אם יש מספיק דברים כדי לתבוע אותו ? אלו שני צמיגים חדשים וגם יום עבודה שהולך...מצטער על החפירה ואשמח אם תעזרו לי , תודה ושבוע טוב :)

פורסם
אם יש אפשרות לתבוע אותו על נזק ?

לתבוע אתה יכול כל אחד, זכותך גם לתבוע את שמעון פרס.

אם אין לך הוכחות שהוא (השכן, לא שימון) חתך את הצמיגים - לא תזכה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
לתבוע אתה יכול כל אחד, זכותך גם לתבוע את שמעון פרס.

אם אין לך הוכחות שהוא (השכן, לא שימון) חתך את הצמיגים - לא תזכה.

+1 הוכחות זה מה שאתה צריך.

פורסם
+1 הוכחות זה מה שאתה צריך.

עצם זה שיש לי תצלום של האוטו שלו חונה לי בחניה ועד שהיה איתי כשהוא אמר שאני זה שהתעסקתי לו באוטו וסוג של איים שיעשה משהו,ולאחר כמה שעות הוא נעלם והצמיגים שלי חתוכים...לא מספיק הוכחה ? זה 1+1 פשוט

דרך אגב,אם באמת הוא ילקח לחקירה במשטרה כמו שאמרו לנו,והוא יודה שזה הוא,ברגע שנתבע אותו אחרי שהוא הודה שזה הוא זו הוכחה מספיקה נכון.. ?

פורסם
עצם זה שיש לי תצלום של האוטו שלו חונה לי בחניה ועד שהיה איתי כשהוא אמר שאני זה שהתעסקתי לו באוטו וסוג של איים שיעשה משהו,ולאחר כמה שעות הוא נעלם והצמיגים שלי חתוכים...לא מספיק הוכחה ? זה 1+1 פשוט

דרך אגב,אם באמת הוא ילקח לחקירה במשטרה כמו שאמרו לנו,והוא יודה שזה הוא,ברגע שנתבע אותו אחרי שהוא הודה שזה הוא זו הוכחה מספיקה נכון.. ?

אם הוא יודע בחקירה (אני ממש לא מאמין) אז כן יש לך הוכחה.

פורסם

האם בזמן החקירה הוא יודה בחיתוך הצמיגים - את זה אינך יכול לדעת. אין לך גישה לחומר משטרתי (ואמירה בסגנון של : שוטר X אישר/ הודיע לי שהוא הודה בחיתוך הצמיגים - לא יתקבל בבימ"ש בתור הוכחה).

במידה והמשטרה תגיש כנגדו כתב אישום פלילי בגין כך, והוא יורשע - אז אתה יכול להשתמש בהרשעה הנ"ל בתור בסיס לתביעה (יותר נכון - הרשעה בדין פלילי תהיה הוכחה לחיתוך הצמיגים, ואז כל מה שנשאר זה להתווכח על סכום הפיצוי).

פורסם
האם בזמן החקירה הוא יודה בחיתוך הצמיגים - את זה אינך יכול לדעת. אין לך גישה לחומר משטרתי (ואמירה בסגנון של : שוטר X אישר/ הודיע לי שהוא הודה בחיתוך הצמיגים - לא יתקבל בבימ"ש בתור הוכחה).

במידה והמשטרה תגיש כנגדו כתב אישום פלילי בגין כך, והוא יורשע - אז אתה יכול להשתמש בהרשעה הנ"ל בתור בסיס לתביעה (יותר נכון - הרשעה בדין פלילי תהיה הוכחה לחיתוך הצמיגים, ואז כל מה שנשאר זה להתווכח על סכום הפיצוי).

אז רגע,חוץ מהעניין של אם הוא יודה או לא וכל זה,שום הוכחה אחרת בעצם לא תהיה מספיקה?

פורסם

כל הוכחה תהיה מספיקה, בתנאי שהיא באמת הוכחה, ולא משהו שמרמז על כך שהוא זה שעשה זאת. הוכחה, כשמה כן היא, מוכיחה באופן מוחלט מי האשם.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בקיצור, "הראיות" שלך הם נסיבתיות בלבד.

סביר להניח שהוא זה שביצע את המעשה המכוער.

אך אם לא תצליח להביא עד ראיה שיעיד על כך, תצלום ממצלמת אבטחה או הודעה באשמה אין לך בעצם כלום ביד.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...