Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לכולם

לגבי צריכת הדלק הטובה, זה בא כ+ בפונטו. בכול מקרה בטוח כמעט ב100% שאני קונה פונטו.

שוב עדין עולה בי השאלה, מהם ההבדלים בין ה60 כס ל80 כס? לפי מה שהבנתי אותו רמת אבזור רק יותר כ״ס בelx. האם זה מורגש או שאפשר לקנות גם את הדגם sx בלי להתבאס ?

הנה יש למעלה בחור שקנה פונטו ב8.5 אלף ועוד 3 אלף ישור קו. מה הבעיה עם זה ? אחלה מחיר יצא לו סך הכול.

אם אני ימצא רכב שהוא טוב, עד 7-8 אלף אחרי כול הבדיקות כמובן, שאותם בדיקות אעשה גם לרכב שיעלה 15000. אבל המוכר ירצה מחיר נמוך מ2000 סיבות שונות כמו: חייב כסף. רוצה למכור כבר את הרכב. סתום. לא יודע... עדין להימנע ?

עכשיו נגיד שאני שם על הרכב סכום של עד 15000 עם נטייה לפחות כלומר 11-12-13 אלף שקל רק לרכב.

אז כדאי לקנות בסכום כזה או לקנות עד 10000 וישאר כסף לישור קו ?

שוב תודה לכולם.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תודה לכולם

שוב עדין עולה בי השאלה, מהם ההבדלים בין ה60 כס ל80 כס? לפי מה שהבנתי אותו רמת אבזור רק יותר כ״ס בelx. האם זה מורגש או שאפשר לקנות גם את הדגם sx בלי להתבאס ?

עכשיו נגיד שאני שם על הרכב סכום של עד 15000 עם נטייה לפחות כלומר 11-12-13 אלף שקל רק לרכב.

שוב תודה לכולם.

לגבי ה60 כ"ס או 80 כ"ס- ברור שזה מורגש זה עוד 30%.

אחי הגדול חיפש ELX, מהחיפושים שלו הבנתי שמאוד קשה למצוא אחת במצב טוב, הטובות נחטפות כמו לחמניות חמות.

לגבי התקציב- זה שיקול שלך. אתה לוקח את הרכב לבדיקה ואם הרכב פיקס כדאי לשלם את ה2,000 שקל האלה כי שוב, קשה למצוא אחת במצב טוב.

renault clio 2001 1.4 16V- מתה.

seat ibiza 2001 1.6 - נמכרה.

volkswagen passat 2002 2.0- עדיין איתנו =]

פורסם

הצעה שלי, אל תתקרב לשום רכב ובמיוחד לא לפיאט, בלי ספר טיפולים.

כול אחד בטלפון יספר לך עד כמה הרכב שלו הכי שמור והכי טוב שיש. אבל המציאות מראה(בעזרת חיפוש יד 2) שאין כמעט בכלל רכבי פיאט פונטו כאלה.

ולא שזה מפתיע כי אנשים קונים את הרכב הזה בדיוק מאותה סיבה שאתה רוצה- להוציא כמה שפחות ולקבל כמה שיותר.

עיצה שלי, תתמקד אך ורק באלה שיש להם תיעוד כלשהו של טיפולים

פורסם
לגבי ה60 כ"ס או 80 כ"ס- ברור שזה מורגש זה עוד 30%.

אחי הגדול חיפש ELX, מהחיפושים שלו הבנתי שמאוד קשה למצוא אחת במצב טוב, הטובות נחטפות כמו לחמניות חמות.

לגבי התקציב- זה שיקול שלך. אתה לוקח את הרכב לבדיקה ואם הרכב פיקס כדאי לשלם את ה2,000 שקל האלה כי שוב, קשה למצוא אחת במצב טוב.

אתה מדבר מניסיון ? מאוד חשוב לי בדברים האלה שזה אמיתי ואתה לא סתם אומר דעה על סמך נתונים :lol:

לגבי התגובה האחרונה, ברור לי שאקנה רק רכב מטופל ורק אחרי בדיקת מוסך :-D

בתגובה #31 כתבתי את השאלות האחרונות שלי.... אשמח שתענו עליהם :wink:

פורסם
תודה לכולם

לגבי צריכת הדלק הטובה, זה בא כ+ בפונטו. בכול מקרה בטוח כמעט ב100% שאני קונה פונטו.

הנה יש למעלה בחור שקנה פונטו ב8.5 אלף ועוד 3 אלף ישור קו. מה הבעיה עם זה ? אחלה מחיר יצא לו סך הכול.

אם אני ימצא רכב שהוא טוב, עד 7-8 אלף אחרי כול הבדיקות כמובן, שאותם בדיקות אעשה גם לרכב שיעלה 15000. אבל המוכר ירצה מחיר נמוך מ2000 סיבות שונות כמו: חייב כסף. רוצה למכור כבר את הרכב. סתום. לא יודע... עדין להימנע ?

שוב תודה לכולם.

אם תמצא רכב שהוא שמור פיזית, מטופל עם קבלות, ושאין לו קילומטראג' גבוהה בסביבות 7-8 אלף(ואולי אפילו 5-6 אם הבנאדם "לחוץ") אז לך על זה. אני בדיעה שלא תמצא מישהו כזה. מסריקת מודעות ביד 2, מצאתי מישהו אחד בלבד שבמודעה בכול אופן נשמע לעניין ולא סתם חרטטן- פונטו 2003 ב-10 אלף מבקעת אונו(ולא, אין לי שום קשר אל המוכר).

פורסם
אתה מדבר מניסיון ? מאוד חשוב לי בדברים האלה שזה אמיתי ואתה לא סתם אומר דעה על סמך נתונים :lol:

:wink:

לא באופן יומיומי, אבל נהגתי על שתי הגירסאות וזה מורגש.

renault clio 2001 1.4 16V- מתה.

seat ibiza 2001 1.6 - נמכרה.

volkswagen passat 2002 2.0- עדיין איתנו =]

פורסם

יש הבדל בין המנועים. עליתי עם הספייס 60 כ"ס השבוע פעם ראשונה לירושלים, עלתה כמו גדולה.

אני כן מאמין שאם היו איתי עוד 4 אנשים ברכב זה כבר היה סיפור אחר ויכול להיות שאז ל80 כ"ס יש יתרון גדול.

אני אחזור על משהו שכבר אמרתי, מאד קשה למצוא ספייס שמורה -> לכן אל תגביל את עצמך. תתחיל לחפש ותעשה קודם כל סיבוב על 2 הדגמים. מהר מאד תבין האם מפריע לך ההבדל או לא.

בהצלחה ותחזור לעדכן.

פורסם
אוקי אבל מאוד קשה למצוא elx שמורה נראה כבר...

אשמח לעוד דעות ותשובות מהודעה מספר 31

רשמתי לך כבר שיש ELX עם ק"מ נמוך ביד 2.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אני מסכים שמאוד קשה למצוא פונטו ספייס שמור ומטופל, במיוחד דגם ELX. אתה יכול גם לבדוק את דגם ה-SX. מה שיקבע בסופו של דבר זה מצב הרכב, כי אם להסתכל לאמת בעיניים - עדיף לך לנסוע בראש שקט ול'התפשר' על רמת אבזור נמוכה יותר ולהיות בטוח שהמצב המכני של הרכב טוב.

If you can dream of something, you can achieve it

הייתי עם הגברת, אני חושב שאם הייתי מזכיר את המילים ״רכב״/״פורום״/״ניקוי״ הייתי ישן בספה או בטרקלין ;)
פורסם

אציע לך את דגם ה 60 כוח סוס,

נחשב אמין יותר וגם הטיפולים שלו זולים יותר.

כך או כך, אל תגביל את עצמך ל 60 או 80, תחפש את שתיהן

וכשתמצא אחת שמורה ובמחיר שמתאים לך אז תקנה.

• תוכן חדש...