Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפו תמליצו לאשות ביטוח על Subaru Impreza GT Turbo

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אוקיי אז ככה. אני נחשב כנהג צעיר ולא חדש. צעיר זה עד גיל 24, וכמו שאמרתה יש כמה רמות בביטוח צעיר..

חדש זה רק מי שיש לו רישיון פחות משנה (ככה זה הולך בביטוח)

ואם כל הכבוד לך זה שאתה יותר מבוגר ממני בכמה שנים לא אומר בכלל אבל בכלל שאתה בוגר יותר בהתנהגות שלך. ילד עלק..

"רכב כזה" מי ישמע אני נוסע על פורש.

חדש זה עד גיל 21. אתה מוזמן לבדוק. למיטב ידיעתי (וביררתי את זה עם סוכנת הביטוח שלי) לביטוח לא משנה אם יש לך רישיון חודש או שנה וחצי. אלא אם עברת 21 או לא. (ואח"כ אם עברת 24)

ובנוגע למשפט השני שלך - איפה בדיוק הבנת שאני יורד עליך או משהו כזה? בסה"כ אמרתי כל הכבוד על המחיר שהשגת שהפתיע אותי מאוד. ולא, אתה לא נוסע על פורש. אתה נוסע על מכונית ספורטיבית שיכולה להרוג אותך בקלילות רבה. אחיזה מצוינת+מנוע חזק זה לא בהכרח מתכון לשמירה על החיים שלך. המכונית הזאת יכולה לדחוף אותך בקלות לעשיית שטויות. (גם אותי, לצורך העניין)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
חדש זה עד גיל 21. אתה מוזמן לבדוק. למיטב ידיעתי (וביררתי את זה עם סוכנת הביטוח שלי) לביטוח לא משנה אם יש לך רישיון חודש או שנה וחצי. אלא אם עברת 21 או לא. (ואח"כ אם עברת 24)

ובנוגע למשפט השני שלך - איפה בדיוק הבנת שאני יורד עליך או משהו כזה? בסה"כ אמרתי כל הכבוד על המחיר שהשגת שהפתיע אותי מאוד. ולא, אתה לא נוסע על פורש. אתה נוסע על מכונית ספורטיבית שיכולה להרוג אותך בקלילות רבה. אחיזה מצוינת+מנוע חזק זה לא בהכרח מתכון לשמירה על החיים שלך. המכונית הזאת יכולה לדחוף אותך בקלות לעשיית שטויות. (גם אותי, לצורך העניין)

רוני

אני לא בא לריב איתך או להתווכח איתך, פשוט אתה רשמתה שכאילו אוטו כזה ל"ילד" בן 19 .. כאילו אם אני צעיר אז אני לא שוקל מעשיים ועושה שטויות? ותאמין לי אני בכלל לא אחד שעושה שטויות. זה האוטו הספורטיבי השלישי שלי, ועברתי דברים במהלך השנתיים שיש לי רישיון אז אני אומר שאני חושב 10 פעם קדימה לפני שאני עושה משהו.

בכל אופן אני מסכים איתך לגבי דבר אחד שאנשים בגיל שלי בדרך כלל עושים רק שטויות חחחח.

אגב אני לא יודע מה אמרו לך בביטוח אבל השנה הורידו לי בערך 800 שקל על נהג חדש . הסוכן שלי אמר לי בפירוש שבעיני הביטוח נהג חדש הוא מי שיש לו רישיון פחות משנה. ועוד גיל 24 אתה נהג צעיר.. מגיל 21 יש הונחה על הנהג צעיר

=========================================

SILVER GT99

http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=533D1E2E264446D48118FF4BF6F82A9A&alid=193177

פורסם
אני לא בא לריב איתך או להתווכח איתך, פשוט אתה רשמתה שכאילו אוטו כזה ל"ילד" בן 19 .. כאילו אם אני צעיר אז אני לא שוקל מעשיים ועושה שטויות? ותאמין לי אני בכלל לא אחד שעושה שטויות. זה האוטו הספורטיבי השלישי שלי, ועברתי דברים במהלך השנתיים שיש לי רישיון אז אני אומר שאני חושב 10 פעם קדימה לפני שאני עושה משהו.

בכל אופן אני מסכים איתך לגבי דבר אחד שאנשים בגיל שלי בדרך כלל עושים רק שטויות חחחח.

אגב אני לא יודע מה אמרו לך בביטוח אבל השנה הורידו לי בערך 800 שקל על נהג חדש . הסוכן שלי אמר לי בפירוש שבעיני הביטוח נהג חדש הוא מי שיש לו רישיון פחות משנה. ועוד גיל 24 אתה נהג צעיר.. מגיל 21 יש הונחה על הנהג צעיר

זה לא רק עשיית שטויות בגלל הגיל הצעיר, אלא גם חוסר ניסיון. וזה לא משהו שאתה יכול להתגונן מולו, אלא רק אם היית אלוף קארטינג מגיל 9 ומשתתף במירוצי ראלי ספרינט מגיל 13. גם אני, מתקרב ל-24, עדיין עושה שטויות. ועם אימפרזה הייתי עושה אפילו יותר. וגם אני לפעמים מגלה שחסר לי ניסיון בדברים מסוימים הקשורים לנהיגה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...