Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

יש לי פיאט פונטו איבו עם השקע הזה (בתמונה הראשונה - למעלה משמאל עם אייקון אדום עליו) המיועד למערכות GPS ומולטימדיה.

אם לוחצים עליו עם האצבע, הוא שוקע עם התנגדות של קפיץ לעומק של כ-4-5 ס"מ עבור הכנסת מקל-תקע ארוך לתוכו.

בתמונה השניה אפשר גם לראות GPS עם מעמד תקוע בתוך השקע הזה.

כל מה שאני רוצה זה למצוא את התקע המתאים ללא רכישת מערכת GPS/מולטמדיה מקורית, כלומר: אני פשוט רוצה לנסות לארגן מעמד כללי לסמארטפון המתאים אליו. ניסיתי לחפש באיביי משהו כזה ולא מצאתי.

יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג תקע/מעמד כזה?

תודה!

fiat-punto-evo-37.jpg

fiat-punto-evo-05.jpg

פורסם

המערכת נקראת TOM TOM ולא מגיעה לארץ הקודש.

להערכתי לא תוכל לשפצר מהשקע מעמד לאייפון וכו'.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אם זה מעניין מישהו, מצאתי אתר בריטי שמוכר את התקע עם תושבת ל-TOM TOM.

אין לי הרשאות לשים לינקים, אבל אם תקישו בגוגל "TomTom BlueMe mounting bracket", זה נמצא באתר שנקרא partsworld-uk, ועולה כ-45 פאונד. מצורפת תמונה.

אפשר עקרונית לפרק את זה ועם קצת DIY לחבר לזה תושבת לסמארטפון. התקע, אגב, מכיל מתח 12V ואפשר לנצל את זה לטעינת הסמארטפון (אחרי המרה ל-5V, כמובן).

FiatPlug.jpg

פורסם

אני מצאתי את זה , שנותן לך אינטרקציה נחמדה עם החיבור ברכב

pEl68EnpbCs דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אבל לא ראיתי הולדר מתאים :|

"יש לי על השמשה הקדמית שריטות כנראה של חתול, שריטות קלות לא עמוקות.

יש מקום אולי שמשייפים שם זכוכית והם יכולים לשייף קצת כדי שזה יראה חדש?"

פורסם

כן, זה ידוע ועובד יפה מאוד גם עם סמארטפונים של אנדרואיד אפילו ללא מתאם (מחברים ישר ל-USB).

חבל רק שהחיבור על הדש בורד כזה לא סטנדרטי ויקר להשגה.

טוב, נישאר כנראה עם התושבות הגנריות (הנמצדות בואקום/דבק) שאפשר לקנות ברשת.

פורסם

לא רק , יש גם התקן שנכנס לאחד ממחזיקי הכוסות למרות שלטעמי זה לא פתרון נוח מבחינת המיקום של המכשיר

פורסם

אני באותה דעה כמוך לכן ציינתי שהמיקום מעט בעייתי :-)

• תוכן חדש...