Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זה חג,רק חסר להם לשיר ברחובות ולזרוק סוכריות.

במיוחד שנואות עלי המורות\מורים שנתנו שיעורי בית על היום הראשון...

למה?!

איך לא גובבו על ההורדה המאסיבית במחירי הדלק (אגורה בודדת)?

או על הדלפת תמונות הסלבז? (קובץ 460MB,בטורנט הקרוב אליכם)

יא-אללה איך המקום פה מדרדר...דרוש מפגשגיבוב.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בשביל מה מפגשים? זה מסוכן להפגש עם אנשים שהכרת באינטרנט. כולם סוטי מין באינטרנט.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

נעלבתי, יש בי עוד המון דברים חוץ מסוטה מין, גם אני אוהב לפתור תשבצים, אבל לא אכפת לכם, לתייג אדם רק לפי תכונה אחת שלו זה לא יפה.

פורסם

לדעתי מערכת החינוך בארץ רקובה. זהו, אמרתי את זה.

12 שנים הם בזבוז של זמן טוטאלי כאפשר בקלות לסיים את כל הבגרויות בזמן כולל של כ 10 שנות לימוד.

למה אני לא שר החינוך?

Gn'f'R

פורסם

אני אחרי הצבא השלמתי 10 בגרויות תוך שנה וקצת (זה כי בתיכון התעסקתי, כמו כולם, בלבנות מטעני חבלה מהקרח היבש שבמעבדה).

הסיבה של 12 שנים היא ההתפתחות הקוגניטיבית של הילדים, אתה לא יכול ללמד ילד בן 10 חדו"א למרות שבתכלס, אפשר ללמוד לחמש יחידות תוך כחצי שנה.

פורסם

כיתות א-ג סיימתי עוד באוקראינה, עליתי לארץ ישר לכיתה ה' והרגשתי כאילו אני חוזרת לכיתה ב' בערך.

בארץ מתחילים ללמוד באמת רק בכיתה ז' בערך, אולי אי אפשר להתחיל ללמוד חדו"א בכיתה ה' אבל אם יתחילו ללמד מתמטיקה בסיסית מוקדם יותר אפשר יהיה להקדים את כל נושא הבגרויות.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

בניגוד למה שקורה בחו"ל, פה אין אפשרות להקדים את הבגרויות, מפני שיש לך גיל שהוא קבוע בחוק לגיוס לצבא.

נגיד שהילדים יסיימו את הבגרויות שלהם בגיל 16, מה הם יעשו שנתיים עד לגיוס? (כי אין אפשרות להוריד את גיל הגיוס, לא יגייסו ילדים בני 16 לצבא, נכון?).

בניגוד לחו"ל, אצלנו אין אפשרות להתחיל את החיים לפני גיל 21 לא משנה מה תעשי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תמיד אפשר להשתמט או לחרטט פטור משרות צבאי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
בניגוד למה שקורה בחו"ל, פה אין אפשרות להקדים את הבגרויות, מפני שיש לך גיל שהוא קבוע בחוק לגיוס לצבא.

נגיד שהילדים יסיימו את הבגרויות שלהם בגיל 16, מה הם יעשו שנתיים עד לגיוס? (כי אין אפשרות להוריד את גיל הגיוס, לא יגייסו ילדים בני 16 לצבא, נכון?).

בניגוד לחו"ל, אצלנו אין אפשרות להתחיל את החיים לפני גיל 21 לא משנה מה תעשי.

אפשר עקרונית בשנתיים ללמד מקצוע ולהוציא תעודה (הנדסאי / טכנאי / תעודה מקצועית של משרד התמ"ת וכו').

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

בשנתיים אפשר לשפר את מה שצריך.

פסיכומטרי.

להיחשף לתחומים שונים בשוק העבודה כדי שיהיה לך מושג כלשהו מה אתה רוצה מעצמך.

לעבוד ולחסוך קצת כסף לקראת ה3 שנים של 700 שקל בחודש.

ואלו רק אפשרויות שכל אחד יכול להחליט בעצמו. אולי אפילו שמשרד החינוך ינצל את השנתיים האלו בשביל להכין את התלמידים טוב יותר להמשך.

לדוגמא, ניקח את אלו שרוצים להמשיך למדעים מדוייקים. המתמטיקה של 5 יחידות לא מספיקה בכלום, אפשר להמשיך ללמד אותם טוב יותר.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

אפשר בשנתיים להתחיל תואר ראשון , ואז מי שמסיים שנתיים יקבל דחיה של שנה לסיים את התואר , ויתגייס לצבא עם תואר ראשון, הצבא רק ירוויח מזה ,

מי שלא יוכל לסיים הסמכה מקצועית , כמו למשל מכונאי רכב , רתך , הנדסאי וגם מזה הצבא יוכל רק להנות .

מי שירצה יוכל לעבוד או להסתלבט ולהתגייס בגיל 18 ,

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

אז כמו שהבנתם, אפשרי בהחלט לסיים בגרות+מקצוע או תואר ב 12 שנים.

כמו שאפשר לא לעשוק את ההורים ולהמנע מלהחליף מהדורות ספרי לימוד בכל שנה.

Gn'f'R

• תוכן חדש...