Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה לא היה, אבל קשה להוכיח. רז גיבב (גובב?) פנימה גם שרשורים ישנים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וואו, זה היה אחד הסדרים הקצרים ביותר והטובים ביותר, אבל גם אחד הגרועים, ואני מגיע ממשפחה דתית.

אני לא בטוח אם שתיתי בטווח של הוא-בסדר-רק-אל-תתנו-לו-להחזיק-כלים-מזכוכית או של כוס-עמק-מתי-הוא-ימצא-מישהי-ויטריד-אותנו-רק-פעם-בשנתיים.

מה שבטוח, שתיתי הרבה יותר ממה שאני רגיל (שזה לא המון) ואני מסובב לגמרי, ברמה של פגשתי כמה שיחים קוצניים בדרך והודתי לעצמי שהחבאתי את המכוניות של ה מכונית, יש לי גם תחשוה שהאחיינית לשי פחות אוהבת את אלוהים ממה שלימדו אותה בבית ספר אחרי שהיא ישבה כסא לידי כל הסדר קיבלה פרשנות צמודה לפאגניזם....

ראבאק, פסח הוא אחד החגים שאני פחות אוהב, תמיד זכור לי הרבה לחץ בבית ותמיד השתדלתי להעלם בסביבות חודש ניסן מהבית, בשנים האחרונות נסיבות אחרות האליצו אותי להגיע, לא בטוח אם זה טוב או רע, אבל כל משפט פה לוקח לי פעמיים שלוש אז נראה לי שאוותר על ההסברים.

הרבה זמן לא שתיתי ככה ואני עדיין בשליטה יחסית, מתי ארשה לעצמי לאבד עשתונות באמת?תמיד חייב להיות באיזו סוג של שפיות.

אנלוגי, ברוך שובך. צפה פגיעה

פורסם

לא ארחיב, רק אגיד שאני די חולה והולך לישון בשירותים היום כנראה.

אלפא מה אתה עושה מחוץ לשרשור dvr ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם (נערך)

(א) ויהי בימים האלו, ויתאוננו בני קארספורום על מר גורלם ועל עוניים וישאלו שאלות מטומטמות ויפתחו שרשורים מיותרים (ב) וירא הרזמל כי מוצף האוף-טופיק חמס ויקח רזמל צלע מהקטר ויברא גיבוב. (ג) וירא רזמל כי טוב ויגובב שרשור על גבי שרשור לומר שרשורים בערמה מסודרים הם כמערום m16 המסובכים זה בזה (ד) ויגיע הלוקומטיב ויתלונן, ויתן לו אלוהי הרזמל סמכות גיבובית עליונה ויתרצה הקטר ויקבל את רזמל ואלוהותו (ה) ויבוא עם ישראל ויכיר ברזמל אלוהיו ובקטר נביאו ויאמר הרי אנו מקבלים את הרזמל כפי שהוא ואת הלוקומטיב כנושא דברו ויגובבו כטוב בעיניהם (ו) וינוח מגובב תחת עצו ותחת תאנתו והארץ שקטה שלוש וחצי דקות

עריכה אחרונה על ידי הספגטי המעופף

• תוכן חדש...