Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האם מישהו השתמש בשירותיהם ליותר מסתם ניקוי?

האם הם מומלצים לווקס פוליש?

cyclops ישנם הרבה עסקים שהמהות שלהם היא שטיפת מכוניות והם מציעים שירות נלווה של "פוליש ווקס", חלקם יספקו שירות שבעיני חובבני הדיטיילינג פה בפורום הוא שירות מחפיר (מגבות מלוכלכות, עובדים עם שעונים, מטאטאים וכו') ואולי חלקם יספקו שירות לא רע. מניסיוני עוד לא מצאתי את מכון השטיפה שהייתי מוכן שיעשו לי אפילו פלסטלינה. בנוסף לא מסתדרת לי העובדה שכל אותם עסקים לא מספקים שטיפה איכותית בשיטת 2 הדליים אבל הם מספקים שירותי פוליש. זה חסר הגיון כי בפעם הבאה שתבוא לשם לשטיפה רגילה אז תקבל סווירלים על חשבון הבית.

אני לא מכיר את העסק שציינת, מבדיקה באתר שלהם ,

קראתי קצת על השירותים שלהם,

אני חושב שזה מקביל לאוטם מבע במונחי דיטיילינג

"קריסטל שיין

חידוש צבע המחזיר לרכבך את הברק, וההחלקה המקורית שאבדו לו. טיפול בעדינות בשריטות קלות, לכלוך הנבנה בתוך הצבע, פטריות צבע וחמצון (דהיית צבע) המאפשר לחדירת לכלוך אל הפח ובכך גורם להתפוצצות הצבע ולחלודה. מבוצע בעזרת reffub ומומלץ לעשותו פעם בשנה. כמו כן לעיתים מכוסה צבע הרכב בספריי צבע שהותז עליו בנסיבות שונות, להסרתו יש טיפול מיוחד הדורש מיומנות וזמן."

וזה סוג של ווקס

"וקס אקרילי

וקס לצבע החוצץ בינו לבין האלמנטים, כגון: קרני השמש האולטרה סגוליות, זיהום אויר, גשם חומצתי ואבק. מבוצע ידנית עם מיטב החומרים האקריליים המצויים בשוק המעניקים לצבע הגנה וברק עמוק. מומלץ כל שלושה חודשים."

בנוסף יש להם קצת תמונות של העסק בדף הפייסבוק

תמונה אחת משכה את עיני

אני לא אגיד דבר על המכונות מלבד העובדה שצריך לדעת לעבוד עם מכונות שהן לא DA שכן אפשר להזיק לצבע.

ההצעה שלי היא כזו, תלך או לא זה כבר עניינך אבל לפני כן תבקש לדעת מה שלבי העבודה שעליהם אתה משלם, באילו חומרים עובדים ומי האדם שמבצע את הטיפול. תפעיל הגיון בריא ותראה האם זה מתאים לך.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

הם אומרים שהם (אחרי רחיצה ראשונית), שמים פלסטלינה, לאחר מכן פוליש ולבסוף ווקס אוטם.

הם אומרים שזה עבודה של יום שלם וצריך להשאיר את המכונית שם מהבוקר עד הערב.

אני ממש לא מבין כבד בענייני דיטיילינג, אבל אני אוהב שהמכונית שלי נראית מבריקה כמראה, והיא מראית ככה אחרי ווקס.

הייתי עושה בעבר ווקס קבוע בדניאלס בנמל ת"א ואני הייתי דיי מרוצה מהתוצאות על הפח (מחוסר השמירה שלהם על הפלסטיקה קצת פחות), אבל הם נסגרו. (אצלם הטיפול היה לוקח שעתיים)

הפרמטר העיקרי מבחינתי, אני צריך מקום שהיה לי קרוב לעבודה.

קיבלתי המלצה על המקום בתחנת דלק בצומת עלית אבל אני פשוט לא מצליח להגיע לשם בימות השבוע.

אשמח להמלצות אחרות

פורסם

הרגע שמתי לב, המקום שאיתו דיברתי לא נקרא קאר ווש, אלא מגה-ווש (יגאל אלון 145 תל אביב).

אני לא יכול לשנות את הכותרת, אם יש פה מנהלים, אנא שנו.

• תוכן חדש...