Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

רציתי להתעייץ איתכם על מקרה שקרה לי.

חתמתי על חוזה בחברה מסויימת, שבא כתוב כי מה16\6\13, אני מתחיל לעבור והשכר בסיס יהיה X, וכתוב שמ יולי 2007 השכר יהיה 2X, כלומר זה שכר גלובלי עם שכר בסיס שעות נוספות וניסעות כלול.

לאחר כשבועיים נשלח לי מייל כי החוזה שחתמתי עליו חלה בו טעות ושאחתום על חוזה חדש.

בחוזה החדש כתוב כי המשכורת 2X תיהיה מחודש אוגוסט, והשכר בסיס ירד ב 500 שקל אך במקום ישנו מענק חתימה שהוא מתחלק ל 12 וכל השנה משלמים אותו , כלומר סה"כ ללא שינוי אבל התנאים אחרים.

השאלה שלי האם מותר להם מבחינה חוקית לעשות שינוי כזה? לאחר שכבר חתמתי על התנאים של החוזה הראשון?

תודה מראש.

פורסם

תבדוק אם אתה מפסיד מזה משהו,

ואם לא אז תחתום כדי לא להתחיל יחסים רעים במקום חדש.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

זה מה נקרא "חוקי אבל מסריח" - אני לא יודע איזו משרה זו ואם אתה מקבל תנאים סוציאליים, אבל בדר"כ עושים "תיקונים" כאלו כדי לשלם פחות תנאים סוציאליים (על מענק החתימה הם כנראה לא ישמלו הפרשות סוציאליות).

מזכיר לי מישהו שהכרתי שהיה אומר למועמדים שהתראיינו אצלו "אתם תרוויחו X", ורק כשהם היו מגיעים לחתום על החוזה, ולפעמים אפילו רק בתלוש הראשון, הם גילו שהשכר שלהם נמוך מה X שהובטח. כשהם באו אליו בתלונות הוא אמר להם ש X כולל את החלק היחסי של דמי ההבראה שיגיע להם, את הנסיעות, וכדומה - כך שבסופו דבר, בשקלול ממוצע שנתי, הם אכן ירויחו X לחודש.

פורסם

מותר לשנות חוזה בהסכמת שני הצדדים. הם מנסים לקשור אותך במעין התחייבות לשנה של עבודה. אלא אם זו עבודה ראשונה, בד״כ זה אומר שזו עבודה מסריחה

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...