Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני נוסע לארבעה ימים לברלין, רציתי לדעת איך אתם משיגים או רוכשים אינטרנט בחו"ל?

התקשרתי לאורנג' והם רצו 140 שקל ל4 ימים בנפח של ג'יגה אחת, כמובן שזה מוגזם (לפני 4 חודשים זה היה 100 שקל)

הבנתי שיש דרכים אחרות כמו כרטיס סים של חו"ל או אפליקצייה של בזק,

אשמח לשמוע המלצות ממי שמכיר.

תודה רבה.

Polo 2012

פורסם

מצא חנות סלולאר ליד המלון --> קנה כרטיס סים מקומי prepaid וטען אותו ביתרה כלשהי --> הפעל חבילת גלישה עליו --> DONE.

אמור לעלות בסביבות 10-15 יורו.

פורסם

שהייתי במינכן השנה, נכנסתי לאחד מהסופרים שמה בשם ALDI קניתי סים ואיקטבתי אותו באינטרנט.

אם אני לא טועה הסים עצמו על 12 יורו , ואתה יכול לבחור שמה מבין כמה חבילות פרי-פייד.

יצא לי קצת פחות ב30 יורו ל 500 מגה גלישה 1000 דקות שיחה ו 1000 SMSים (כולל המחיר של הסים).

רק קח בחשבון, לקח להם 12 שעות להפעיל את הסים.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

http://www.prepaidgsm.net/en/germany.html

האתר לא לגמרי מעודכן - אז המשך לחפש לפי החברות המצויינות בו. נצל גם את הפורום המצוד באתר (כן, אם אתה שואל אז sperial שם זה אני).

בגרמניה לכל רשת סופרמרקטים יש MVNO כך שאין בעיה להשיג SIM בכל פינה. צריך להציג דרכון, במסמכי הרכישה ירשמו את כתובת החנות.

אם יש לך קו של גולן (נדידה זולה מאד) או אפילו הוט (זול יחסית) והמלון מספק אינטרנט אז רכישת הסים מיותרת לחלוטין. עם זאת נתקלתי בגרמניה במלונות שסיפקו רק אינטרנט קוי - מתאים למחשב אבל לא לטלפונים ולטאבלטים.

שים לב שהטלפונים והנטסטיקים בגרמניה נעולי רשת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אולי אני לא קולע בדיוק לכוונתך, אבל בד"כ בבתי קפה (בעיקר ברשתות כמו סטארבאקס שיש בברלין) יש וויפי ללקוחות.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

הייתי בברילין לפני חצי שנה,

מאוד מאוד קשה למצוא אינטרנט פתוח ברחוב, וגם בבית מלון גובים על זה תשלום, למרות שבבית מלון שאני הייתי היו 4 עמדות מחשבים עם אינטרנט פתוח חופשי,

שים לב שאין הרבה בתי קפה של סטארבאקס וגם אם תמצא אחד, האינטרנט שבו יהיה איטי להחריד.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

אתה ככל הנראה הולך לשלם משהו בסביבות ה30 יורו ביחד(עלות סים+חבילה)

לא עדיף לצאת עם חבילה כבר מהארץ?

גם אם בסוף יוצא ששילמת כמה שקלים יותר אין על הנוחות של להיות עם הטלפון שלך והמספר שלך.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

חוקי האיחוד האירופה מכווצים מאד את מרווחי הנדידה, כך שבין צרפת וגרמניה אםש יהיה להשתמש בשירות נדידה, עם עדיפות לסים הגרמני (למיטב זכרוני שירותי הסלולר בצרפת יקרים במיוחד). שויצריה אינה שיכת לאיחוד האירופי ולכן מצריכה בדיקה נפרדת. בפוסט קודם ציינתי אתר העוסק בתחום, הכנס אליו ולפי הרשימה שבו הכנס לאתרי החברות הרלונטיות, ובדוק בהן את מחיר הכרטיס, הטעינה וחבילת הגלישה.

בכל מקרה - רכישת סים מקומי כדאית בהתאם למשך השהיה והמצאות רשתות WiFi חינמיות במקומות בהם תשהה - בשתיים משלוש הנסיעות האחרונות שלי (פורטוגל ופינלנד) רכשתי סים מקומי ובפינלנד גם הרחבתי את חבילת הגלישה, בנסיעה לצרפת הייתי מרבית הזמן בכיסוי WiFi (מלון ומרכז כנסים) ולא נזקקתי לסים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אסף - קיימת אופציית נדידה,תצטרך לבחור כשתהיה שם (מפורט בחבילות)

כשהייתי בארה"ב אצל AT&T הייתה אופציה כזו למיטב זכרוני.

לא עדיף לצאת עם חבילה כבר מהארץ?

לא

גם אם בסוף יוצא ששילמת כמה שקלים יותר אין על הנוחות של להיות עם הטלפון שלך והמספר שלך.

מה זה נוחות,נו באמת (אלא אם כן אתה איש עסקים וזה חשוב קריטית)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

עד כמה שאני זוכר AT&T מאפשרים בפריפייד נדידה למכסיקו בלבד. אפילו לא לקנדה. אבל אני לא טורח להתעדכן ויתכן שהמדיניות השתנתה.

פורסם

בנסיעה האחרונה נסעתי עם WEBBING. פתרון מצויין למי שצריך לשמור על מספר ישראלי בהקשבה ויש יותר ממכשיר אחד.

גם אישתייכלה להעלות תמונות לאינסטוש ופייסוש במקום, כדי שחברות יקנאו וגם אני הייתי זמין למייל ושיחות.

פורסם

יש עכשיו את החבילה של גולן , כרגע רק ל אנגליה , צרפת , טורקיה וספרד שהגלישה בחול כלולה בחבילה הרגילה

לדבריו בקרוב מדינות נוספות ...

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

תודה לכולם על המענה

לגבי גולן - זו הצעה טובה, אבל זה יוצא 99 שח + 49 על הסים - ואם לא ממשיכים איתם אז זה לא כדאי.

בכל מקרה יוזמה ברוכה

.We apologise for the inconvenience

• תוכן חדש...