Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המגאן היתה, עודנה ותהיה נושקת ל200K היא לא בתקציב, אני חושב שרובנו כאן לא הבנו את מה שהבחור מבקש, הוא לא מחפש ספורטיבית הוא מחפש פוזה אוטומטית, יונדאי ולוסטר אוטומטית תיכנס לך בתקציב יופי ואני חושב גם שבמקרה הזה תוכל לקרוע ניילונים

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם
המגאן היתה, עודנה ותהיה נושקת ל200K היא לא בתקציב, אני חושב שרובנו כאן לא הבנו את מה שהבחור מבקש, הוא לא מחפש ספורטיבית הוא מחפש פוזה אוטומטית, יונדאי ולוסטר אוטומטית תיכנס לך בתקציב יופי ואני חושב גם שבמקרה הזה תוכל לקרוע ניילונים

קצת נכון, אני נהג חדש אני לא מחפש להיכנס בקיר אני רוצה נהיגה מהנה ובכל זאת לא יותר מדי, רוצה אוטומט שישמש אותי ליום יום ואבזור בשפע..

פורסם

ב160 אלף אתה יכול למצוא שירוקו 1.4 160 כוח סוס יד שנייה בקלות, אבל אם אתה לא מתחבר לשירוקו מה דעתך על אבארט?

המחיר ההתחלתי 160 K..

פורסם

^ אבארט היה הדבר הראשון שעלה לי לראש.

אבל הבחור שלנו מחפש רכב אוטומטי.

אלא אם כן הוא ילך על ה 500C אבארט, לה יש גיר רובוטי, אך חדשה לא תיכנס לו בתקציב.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

אלפא ג'ולייטה 1.4T נימכרת במבצע הנוכחי ב160K.

עם קצת לחץ המחיר יכלול גם את אגרת הרשוי.

המנוע חזק וחסכוני והשילדה שלה מאפשרת המון.

רק חבל שרמת הגימור הנ"ל לא מגיע עם צמיגי ה17'' האוחזים יותר אך ניתן לעשות טרייד בכמה זוזים ולהגדיל לאחר הרכישה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
^ אבארט היה הדבר הראשון שעלה לי לראש.

אבל הבחור שלנו מחפש רכב אוטומטי.

אלא אם כן הוא ילך על ה 500C אבארט, לה יש גיר רובוטי, אך חדשה לא תיכנס לו בתקציב.

גם לאבארט 500 הסגורה יש גירסה אוטמטית רובוטית במחיר של 162000

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

• תוכן חדש...