Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי את המצלמה הזו:

http://www.aliexpress.com/item/HD-720P-Dual-Lens-Dashboard-Car-vehicle-Camera-Video-Recorder-DVR-CAM-G-sensor-5-2/654129072.html

מתוך תכנון לפרק את המצלמה הקדמית המפרקית ולהפריד אותה מהמכשיר, ע"מ לאפשר התקנה קבועה ובטוחה נגד גניבות (נסתרת עבור המכשיר, ורק המצלמה תהיה קבועה על השמשה/דש-בורד , אחרי שנבנה עבורה תושבת, בדומה למצלמה האחורית).

המצלמה הגיעה ומיד פורקה לגורמים.

אחת ההפתעות הרעות (אחרי שהתגברנו, למשל, על זה שחיישן התאורה ממוקם על הלוח הראשי ולא על המצלמה:evil:) היתה שהסינים השתמשו בכבל פלאט לחיבור המצלמה ללוח הראשי.

הפלאט-כבל הוא 24 פינים AWM 20624 80C 60V. הכי ארוך שמצאתי ברשת זה 20 ס"מ. אני צריך מטר.:?

מצ"ב כמה תמונות.

רעיונות מישהו?

איפה להשיג כבל? יש אולי קוד שונה לאורך השונה?

איך יודעים לפי הקוד מה הפיץ' בכבל? וכמה פינים הוא?

איך להחליף את הפלאט בכבל רגיל? (ואיפה אני מוצא משהו מסוכך, ועם זאת דק, שמכיל 24 חוטים)?

2013-06-04 19.23.48.jpg

2013-06-04 19.16.47.jpg

2013-06-04 19.19.49.jpg

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

לגבי הפלאט, אתה יכול בעקרון להפריד בין הגידים ולסובב אותם, לסגור בשרוול מתכווץ וכך יהיה לך סופיות שטוחות ובאמצע כבל רגיל.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
http://www.aliexpress.com/store/product/Free-shipping-5pcs-Lot-Brand-New-1-2m-12pin-POWER-BUTTON-RIBBON-CABLE-AWM-20624-80C/805322_740490254.html

אבל זה סט של חמישה. תשאל את המוכר אם יש אפשרות לרכוש אחד.

תודה, אבל זה 12 פינים, לא 24. האמת- כבר חרשתי את עלי בעצמי וגם את אי-ביי.

לגבי הפלאט, אתה יכול בעקרון להפריד בין הגידים ולסובב אותם, לסגור בשרוול מתכווץ וכך יהיה לך סופיות שטוחות ובאמצע כבל רגיל.

כן, ידוע. תודה. גם הכבל המקורי עשוי ככה. אצלי זה יבוא בשרינק. אני מקווה שאני לא אשלם ברעש לבן על זה שזה לא יהיה מסוכך. אני אצטרך לחשוב על איך (יותר נכון איפה) אני מעביר אותו כדי שלא יהיו לו דברים סמוכים שיצרו השראה.

פורסם

בהחלט יש מצב שכן. תודה.

קצת יקרן המוכר הזה, אבל Beggars can't be choosers...

אני רק אבדוק שהרוחב של הריבון הוא אכן 2.5. משום מה אני חושש שהפיץ' אצלי יותר קטן, מה שגורם לרוחב הכללי לרדת מ-2 ס"מ.

עכשיו רק צריך לפרק שוב את המצלמה.

הרכבתי אותה חזרה (זמנית) והיא מחוברת באוטו.

חיסון נגד מרפי.

הרי אם תהיה לי מצלמה בבית, יקרה בדרך משהו שחייבים לצלם.:-D

• תוכן חדש...