Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !!

אני מבצע תיקון של ראש מנוע לרכב שלי (יונדאי אלנטרה 2001) עכשיו שיחררתי את כול הברגים בראש חוץ מאחד שהוא ממש אבל ממש שחוק ואני ניסיתי כמעט כול דרך אפשרית להוציא אותו אשמח לקבל את עזרתכם המקצועית בעניין.

בתודה אבישי

פורסם

נסה 9 מ"מ ולתת לו שיפוע מעט כדי שיתפוס את הצורה של הבורג.

או באמצעות מקדח - ממליץ לך לנסות לאלתר עם ה9מ"מ לי זה עבד.

פורסם

תחפש בוקסה כוכב שתתאים בדפיקה חזקה לראש השחוק, תדפוק על הבוקסה טוב טוב הדפיקות גם משחררים את הבורג וגם אתה שותל את הבוקסה בראש השחוק.

אם לא הולך, אז צריך לקחת בוקסה אלן 9-10MM ולהשחיז אותה לצורה ריבוע קוני שאותו דופקים על הראש של הבורג.

רק בדפיקות תיזהר לפגוע בראש מנוע, תצטרך להיות מאוד מדוייק.

פורסם

1. השפרץ כמויות גדולות מאוד של זז-קל או חומר זהה.

2. האם ראש הבורג שקוע או בולט מעל פני השטח?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

חשבתי לנסות לרתך על הבורג האם כדאי ?

ניסיתי את זה פעם אחת ועבד כמו קסם !! , תעשה בריתוכים קצרים כדי לא לחמם מאוד את האיזור , תרתך ברזל בצורת T .

תעלה תמונה של הבורג .

פורסם

אבל זכור ששלב א' זה להוריד שם איזה 2 מיכלים של זז-קל.

להציף ולחכות כשעה לספיגה, להציף שוב ולכחות וכו'.

פורסם

אני לא ממליץ לרתך החום הגבוה עלול לעוות את האלומיניום, וסיבה שניה היא שהבורג שוחה בשמן מנוע וידלק לך שריפה.

הזז קל לא יעזור, הבורג גם ככה טבול בשמן מנוע.

פורסם

הזז קל לא יעזור, הבורג גם ככה טבול בשמן מנוע.

בתי הקברות של ראשי מנוע מלאים בגופות מעוותות של ראשי מנוע שבורים של בעלים שחשבו כמוך.

כל נסיון של שחרור בורג סורר חייב להתחיל בשפע זז קל.

פורסם

מעולם זה לא קרה לי, ואני לא רואה את הקשר לראשי מנוע מעוותים, ואני עדיין בדעה שהזז-קל לא יועיל אך מצד שני גם לא יזיק.

מה שאמרת בטוח יעזור לברגים חיצוניים ולא לאלה שנמצאים בתוך המנוע הטבולים בשמן מנוע.

ומה שונה 2 לחיצות קצרות של זז-קל לבין ריסוס בקבוק שלם על אותה נקודה? תהיה בטוח שהבורג לא יפתח מעצמו מהריסוס.

פורסם

1. דעותינו חלוקות בנוגע לזז-קל, לא נורא.

2. לא הבנתי איך ומה פתאום גוז'ון של ראש מנוע טבול בשמן?

פורסם

לגבי 1 הכל בסדר סך הכל דעות קצת שונות. :-)

2, קודם כל מדובר בבורג ולא גוג'ון, והוא סוגר את הראש מנוע לבלוק המנוע, מיקומו נמצא מתחת למכסה השסתומים בסמוך לגל הזיזים, שם זורם שמן כל הזמן שהמנוע פועל ולכן הראש של הבורג מקבל שמן כל הזמן, כך שאין סיכוי שהוא יחליד וכו ולכן דעתי היא שזז קל לא יועיל אך לא יזיק לנסות.

הבעיה אצל פותח האשכול הוא שהראש של הבורג (אלן 8MM) נטחן והפך להיות עגול כתוצאה משימוש בבוקסה לא איכותית או שהוא לא ניקה את הראש של הבורג ולכן הבוקסה לא נכנסה עד הסוף.

• תוכן חדש...