Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים!

לפני כחודש הופיעו ברכב דייהטסו שרייד 98 אוט' רעשים של חריקת מיטה, מקדימה מאחורה ומאיפה לא.

הרעש שהופיע בדיוק כמו

נכנסתי למוסך מורשה של דייהטסו להחליף מסנן דלק ועל הדרך שאלתי על הרעשים, אחרי סיבוב קצר על הרכב ובדיקת בולמים בעזרת לחיצה על כל צד של הרכב, למוסכניק נפתחו עליי העיניים מבוהלות ונאמר לי ש3 בולמים שלי תפוסים!

עשיתי 1+1 וזה נראה לי מאוד הגיוני, בפניות הרכב מעבד קצת שליטה, כל בור קטן הרכב מתרסק ועוד כמה תסמינים.

הכנסתי היום את המצלמה לכיוון הבולם האחורי וגיליתי שם דבר מוזר

הבולם האחורי שמאלי נראה ככה: בתחתית הבולם יושבת גומייה אדומה אכולה ומתפוררת, שלפי דעתי זה לא מקומה הטבעי. אשמח לדעת מה תפקידה בבולם ואיך לעזעזל היא הגיעה לשם.

IMG_2483.jpg?noCache=1370197106IMG_2480.jpg?noCache=1370197133

אשמח אם תוכלו להסביר מה המשמעות של בולמים תפוסים, האם חובה להיכנס למוסך במיידי או שאפשר לחכות לטסט?

איך אפשר לבדוק עצמאית שהם תפוסים?

תודה לעוזרים וערב טוב!

פורסם

דובר על זה רבות כאן.

בולמים (מעבר לריכוך זעזועים) אחראיים לחבר בצורה תקינה את הגלגל לכביש, כלומר, אחיזה.

בולמים תפוסים/נוזלים/לא תקינים בצורה כזו או אחרת משמע אחיזה לא טובה, ובנוסף מרגישים כל בור.

יש הטוענים שזוהי בעיה בטיחותית ויש לסדר זאת במהירות, אני אישית נוסע עם 2 בולמים לא תקינים כבר זמן מה עקב חוסר זמן להכנס למוסך (כל שבוע אני אומר "שבוע הבא אני נכנס לטפל" ופשוט לא יוצא, מקווה מאוד ששבוע הבא יטופל העניין) , מכיר טוב מאוד את "המגבלות" של הרכב בעקבות הבעיה (חוסר אחיזה באיזה מצבים ובאיזה מהירות) ופשוט נמנע מלהגיע לשם.

בנוסף, אין לי שום רעשים או סימפטומים למעט הרגשת כל בור קטן בכביש, כנראה שאצלך המצב הרבה יותר קריטי.

פורסם

בולמים (מעבר לריכוך זעזועים) אחראיים לחבר בצורה תקינה את הגלגל לכביש, כלומר, אחיזה.

בולמים תפוסים/נוזלים/לא תקינים בצורה כזו או אחרת משמע אחיזה לא טובה, ובנוסף מרגישים כל בור.

יש הטוענים שזוהי בעיה בטיחותית ויש לסדר זאת במהירות, אני אישית נוסע עם 2 בולמים לא תקינים כבר זמן מה עקב חוסר זמן להכנס למוסך (כל שבוע אני אומר "שבוע הבא אני נכנס לטפל" ופשוט לא יוצא, מקווה מאוד ששבוע הבא יטופל העניין) , מכיר טוב מאוד את "המגבלות" של הרכב בעקבות הבעיה (חוסר אחיזה באיזה מצבים ובאיזה מהירות) ופשוט נמנע מלהגיע לשם.

שים לב ל-2 המשפטים שהדגשתי בשחור, מהם אתה יכול להסיק שבניגוד להדגשה האדומה- לא מדובר בטענה, מדובר בעובדה.

בולם לא תקין=גלגל שלא "מחובר" לכביש בצורה תקינה=אחיזה לקוייה.

3 מכלולים בטיחותיים יש לך ברכב:

1.צמיגים

2.בולמים\מתלים

3.בלמים

חוסר תקינות של אחת המערכות הנ"ל משפיעה באופן ישיר על תפקוד ה-2 האחרות ומורידה את היעילות שלהן בצורה ניכרת.

רכב עם בולמים תקולים לא פונה טובה ולא בולם טוב.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בטוח שאפשר לחיות עם זה, אך בכל מקרה אני אכנס למוסך לטפל בעניין. השאלה היא, מה זה הגומיה האדומה שנמצאת בתחתית הבולם? ומה הסיכוי שהרעשים מגיעים מהבולמים?

• תוכן חדש...