Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

 

ברכב שקניתי לפני כחצי שנה הותקן מגבר מתחת לרצפה כפולה בתא המטען, כאשר המגבר מוברג לרצפה ע"י ברגים. כל זה הותקן לפני שקניתי את האוטו.

אחרי שקניתי אותו העברתי את המגבר לגב המושב האחורי.

 

אחרי ההעברה שמתי לב לנזילת סולר מכיוון המיכל שאני מקשר בין הדברים התחילה אחרי פירוק המגבר.

 

הייתי במוסך ואמרו שזה גומיית מצוף שהוחלפה ומשום מה נפסקה הנזילה:|.

אתמול היא חזרה והחלטתי לסדר את זה כמו שצריך.

הלכתי שוב למוסך ומיכל הדלק פורק לגילוי מקור הנזילה. הבורג שתפס את המגבר פשוט הוברג אל תוך המיכל וחורר אותו.

 

לכל אלו שמתקינים לבד - שימו לב לזה, שניה אחת של חוסר תשומת לב יכולה לגרום הרבה נזק, גם כספי, גם זמן שמתבזבז וגם סכנה של התלקחות הרכב (המיכל נמצא צמוד לאגזוז והדלק שנוזל יכול להתקלח מהר מאוד).

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם

שקוף חח ... אני רואה כאלה אחת לשבוע

כשאין שום ערך למקצועיות וכשכל מה שמעניין אנשים (אני מתנצל אם זה נשמע כהכללה, לא זו הכוונה) זה המחיר בשורה התחתונה, אז קמים כל מיני חאפרים שיודעים בקושי למצוא את הפלוס של המצבר והם מנכסים לעצמם את התואר "מתקין מערכות סטריאו מתקדמות לרכב" (או כל מיני תארים בוורסיות כאלה או אחרות)

עובדים בעמדות מדרכה, לא נותנים חשבונית בסיום עבודה ולא מכוסים בביטוח מקצועי או כל ביטוח אחר

ולכן הם גם לא מסוגלים לקחת אחריות על נזקים

ולצערי יש קהל גדול שרואה חמישה סנטים מול האף ויודע להסתכל רק על החיסכון של ה 100-500 ש"ח בעלות ההתקנה

הנזק שאתה צילמת (לשמחתי) הוא לא נורא כל כך למזלך, הורדת מיכל וסתימת חור אני מעריך 1000-1500 ש"ח בתוספת הדלק שתיאלץ לשפוך, לא נורא כל כך

אני יכול להעיד על נזקים ברמות של אלפי שקלים רבים שמתגלים בעיקר לאחר פירוק המערכת

שכמובן התבצעו בזמן ההתקנה והוסוו על ידי המתקין

חבל. חבל. חבל !!!!

שבת שלום

פורסם

למה בכלל להבריג מגבר לרצפת הרכב ישירות?? לא חבל על האוטו??

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

יש לי גם סיפור דומה שאכל אותי תקופה ארוכה.

את הפיאט שלי שיקמתי לפני יותר משנה, ואחרי הסיום של השיקום, הרכבתי את המערכת הישנה שלי.

גם אני רציתי להיות חכם ולהבריג אותה דרך פלטה לרצפת הרכב ולשים על המגברים פלסטיק שקוף.

 

לאחר ההתקנה עליתי לבית, וכעבור כמה שעות אני בא להניע, בום נשרף לי פיוז הצתה, שמקושר גם לאימובילייזר.

אמרתי יאאלה זה מה שחסר לי, האוטו אחרי החלפת מנוע והייתי בטוח שזה משהו חשמלי או מכני שקשור למנוע.

 

איתרתי את הפיוז במנוע שנשרף, ואחרי בערך 20 פיוזית ואין סוף קומביצניות הנעה שניסיתי הרמתי ידיים.

גררתי את האוטו למוסך, משם לא הצליחו לאתר את התקלה, שלחו אותי לבחור בראשון.

 

הוא ישב על הרכב בערך 6 שעות, לא יודע מה לעשות, הוא כבר פירק את המחשב רכב, פתח אותו, חיפש ניתוקים, כל הצמת מחשב הוציא החוצה ועבר עליה וכלום!!!!!!!

הוא אמר לי מתוך ייאוש, שאני יחליף את המחשב והצמת חשמל ואין מה לעשות, נכנסתי לרכב בדיכאון, אלוהים מה מחשב עכשיו?!!

אני בוהה ברדיו דיסק וב-ו-ם!!! נפל לי האסימון!! רצתי לתא מטען, פירקתי את כל המגברים, שברתי מעצבים את כל הפלטות שהחזיקו אותם, מרים ריפוד, ורואה חוט של המשאבת דלק חתוך, בורג עבר דרכו ונגע בפח ולכן עשה קצר.

 

ישר החשמלאי בא, סידר את החוט, ואני מסתכל עליו "להחליף מחשב הא..." קיצר, אני אומר לו כמה מגיע לך, בוםםם 1500ש"ח על דיאגנוסטיקה מוטעית.

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

  • חברי המעגל הראשון
פורסם
שלום לכולם.

 

אחרי ההעברה שמתי לב לנזילת סולר מכיוון המיכל שאני מקשר בין הדברים התחילה אחרי פירוק המגבר.

...

לכל אלו שמתקינים לבד - שימו לב לזה, שניה אחת של חוסר תשומת לב יכולה לגרום הרבה נזק, גם כספי, גם זמן שמתבזבז וגם סכנה של התלקחות הרכב (המיכל נמצא צמוד לאגזוז והדלק שנוזל יכול להתקלח מהר מאוד).

 

נראה לי שמזל גדול שמדובר בסולר שנדלק בטמפרטורה הרבה יותר גבוהה מאשר בנזין.

פורסם
בוםםם 1500ש"ח על דיאגנוסטיקה מוטעית.

 

_______

:shock:

 

אין כמו התקנה סטנדרתית, פלטה שמחוברת בעזרת 4 חורים למושב ועל הפלטה תקדח כמה שבא לך איפה שבא לך

 

1+

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

בעל הרכב לא יידע אותי לגבי הנזילה (בניגוד להרבה דברים שכן יידע אותי) כי לא הייתה קיימת עד שהעברתי את המגבר.

ודרך אגב גם לו קראו דרור כהן.

 

המגבר הותקן בצורה כזאת אחרי גניבה של מגבר שהיה כנראה על הגב המושב, ולכן הוא קבר אותו מתחת לרצפה כפולה שאפילו בשביל לכוון את הגיין צריך להוציא את כל מה שיש בבאגז', להוציא את הריפוד של הבאגז', לקפה את 2 הכסאות האחוריים, ולהוציא את הדיקט עץ שהיווה את הרצפה הכפולה.

 

התיקון עלה הרבה פחות, ובוצע במוסך שאבא שלי עובד איתו עם החברה מעל 15 שנה אז הוא הכניס את זה בחישוב הכללי, כך שלא שילמתי כלום, אני מעריך שהתיקון עלה באיזור 300-400 ש"ח. יותר מזה זה נראה לי מוגזם. הייתה שם אולי שעה עבודה. המיכל לא פורק, רק הורד טיפה לאפשר גישה יותר נוחה, מה גם שחצי מהעבודה אני עשיתי.

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם

אם המגבר היה תחת כול כך הרבה שכבות איך דאגת לקירור שלו?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם
אם המגבר היה תחת כול כך הרבה שכבות איך דאגת לקירור שלו?

 

זה דבר שגם הטריד אותי אבל שקניתי את האוטו היה חורף אז לא היה קריטי.

ההעברה הייתה בעיקר בגלל שיקולי נוחות של כיוונים.

 

המגבר אמנם היה בתוך האוטו אבל קבור בצורה מפחידה.

VW MK5 Golf 2.0TDI

×
×
  • תוכן חדש...