Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מציע למנהלים למחוק את ההודעה הזאת מחשש שאיזה פקיד באוצר שגולש כאן יקבל ממנה רעיונות :lol:

"מס שתן שקוף"

משמע : שתית הרבה.תשלם.

מטרה : תסתכל על זה כמעין בלו על תצרוכת מים.

אכיפה : התקן מיוחד באסלה שידגום את צבע השתן.

Gn'f'R

פורסם
מדבריך משתמע שהאגרה הינה עבור רשיון לאחזקת מקלט, ללא קשר לתוכן.

אם אתה מסכים לכך שהאגרה היא תלויית תוכן (כלומר שידורי רשות השידור), אז אין בינינו ויכוח (לפחות לא הפעם... :lol: ).

איפה אמרתי שהאגרה תלויית תוכן? הדבר היחיד שמשנה כאן זה האם יש לך מכשיר שקולט ערוצים. זה יכול להיות טלוויזיה, ווידאו, ממיר של יס, או חיבור של מישהו בטלקינזיס למחשב שלך (אגב, ברגע שמתקינים כרטיס טלוויזיה גם אז מחוייבים באגרה) - אתה תשלם.

בלו על מים זה גאוני. הרי מים יש גם בכל משקה מסחרי. אבל לא, אין מצב שהמחוקקים שלנו יהיו עד כדי כך הזויים...

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אני אמרתי את זה. ראה הודעתי הקודמת וסימוכין מתוך פסה"ד של העליון.

אם אין רשות השידור - אין אגרה.

לא משנה אם יש לך מקלט רב ערוצי, תלת מימדי, רב- נתיבי ודו-ערכי. אתה משלם עבור התוכן של רשות השידור ולא עבור שום דבר אחר (על האחרים אתה גם משלם, אבל בנפרד...:roll: ).

פורסם

brace yourselves - שרשורפלצת is coming :lol:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
בפעם הטריליון וחצי: אתה *לא* משלם אגרה כי זה תשלום לערוץ הראשון. אתה משלם אגרה תמורת רשיון למקלט טלוויזיה. לא רוצה לשלם? תבטל את הרסיבר/טיונר בטלוויזיה ותגיש יחד עם אישור טכנאי.

אם כבר נאמר והאמירה הסתמכה על פסיקה קיימא של בימ"ש העליון שהאגרה שאנו משלמים היא עבור השידורים של רש"ש,

למה כמי שלא רואה את ערוץ 1 או 33 אני צריך לשלם עליהם? לא מעוניין! ערוץ 1 זה ערוץ של זקנים ו-33 זה של זקנים ערבים. למה שאשלם על דבר שאני לא צורך אותו? :?:

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

תקרא את הפסק דין. התשלום הוא לרשות השידור, אבל לא עבור השידורים שלה - אלא עבור החזקת מקלט טלוויזיה. לא רוצה לשלם? תעיף כל מה שמסוגל לקלוט ערוצים מהבית.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
בפעם הטריליון וחצי: אתה *לא* משלם אגרה כי זה תשלום לערוץ הראשון. אתה משלם אגרה תמורת רשיון למקלט טלוויזיה. לא רוצה לשלם? תבטל את הרסיבר/טיונר בטלוויזיה ותגיש יחד עם אישור טכנאי.

אתה ניסית וזה עובד?

אם כן, אני הולך לעשות את זה כבר ביום ראשון (אין לי מה לעשות עם כניסת RF בטלוויזיות במילא).

מה שכן, אני מכיר אנשים שהצהירו לרשות השידור שאין להם טלוויזיה (באמת אין להם, מדובר במשפחה דתית בכיוון חרדי), והרש"ש אשכרה ירדה מהם :eek:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ממזר שמן, אם הם יעלו עליהם הם יקבלו כזאת דרישת תשלום, שהפוני יעוף להם מהתקרה...

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
אתה ניסית וזה עובד?

אם כן, אני הולך לעשות את זה כבר ביום ראשון (אין לי מה לעשות עם כניסת RF בטלוויזיות במילא).

מה שכן, אני מכיר אנשים שהצהירו לרשות השידור שאין להם טלוויזיה (באמת אין להם, מדובר במשפחה דתית בכיוון חרדי), והרש"ש אשכרה ירדה מהם :eek:

נו, אז אם אתה מכיר אנשים כאלה - מה אתה שואל בכלל? הזדרז למלא את חובתך האזרחית לשלם פחות מס!

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

מה שאני מכיר זה שונה - זה אנשים שאין להם טלוויזיה בכלל, ומה שאני שואל זה טלוויזיה מעוקרת

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

רשות השידור היתה ותהיה, עיליה או בזבזנית ,שימושית או מיותרת - אף אחד לא יצליח לבטל אותה, כל עוד המדינה נראת ישראל.

לעניין הבקשה לביטול אגרה - לא שווה ! בעבר רשות הדיור הלכה עם הסיפור של הוצאת טיונר על בימ"ש העליון, ושם נקבע כי גם הוצאת הטיונר מחייבת תשלום.

היו כמה משפטים בנושא, בעליוןן - שמהווה קו מנחה, ונדמה לי שהפסיקה קבעה שיש חובת תשלום.

בהתאם לפסיקת בית המשפט העליון, הצורך בחיבור עזרים נוספים למקלט הטלוויזיה על מנת לקלוט את השידור הציבורי אינו גורע מחובת המחזיק במקלט לשלם את אגרת הטלוויזיה. מגלובס

כיום השידור דיגיטלי (עידן) והטיונר אינו רלבנטי. ראו קצת הסברים בחדר 404

ציטוט : "עם מעבר רשות השידור לשיטה דיגיטלית, שאינה משדרת באמצעות גלי רדיו שאינה מאפשרת צפייה ללא ממיר, הוצאת הטיונר הפכה לאות מתה, שכן ממילא הטיונר אינו יכול לקלוט את שידורי הרשות יותר. לפיכך, קבע בית המשפט בצדק, שהימצאות הטיונר במכשיר איננה רלוונטית עוד לשאלת האגרה, כי היא אינה משפיעה על יכולת קליטת השידורים (ה”פ 7411-0911). בפסק דין נוסף נקבע שמחשב, ולעניין זה גם טלפון סלולרי המחובר לרשת האינטרנט, ובכך בעל גישה לשידורי הרשות, אינו נחשב “מקלט טלוויזיה” כהגדרתו בחוק, אלא אם הוא מחובר לממיר דיגיטלי (כגון ממירי יס, הוט או עידן). לכן, מכשיר המאפשר צפייה בשידורי הרשות, ובכך מקיים את תנאי הפונקציונליות, לא יהיה חייב באגרה אם אינו מחובר לממיר דיגיטלי (ת”א 724128/07).

כמו כן, חוק רשות השידור קובע ששידור במעגל סגור מוחרג מתחולת הוראות החוק. לכן, גם עסקים אשר משתמשים במסכים המופעלים במעגל סגור, למשל, מסכים ששימושם היחיד הינו לאבטחה, אינם חייבים באגרה, אם יוכח שאינם מסוגלים לקלוט את שידורי הרשות (בג”ץ 309/70; תא”מ 38682/08). "

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...