Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בטיפול קטן שעשיתי לפני שלושה שבועות רשום:

"קמפיין 34F2: עדכון יחידת בקרה"

זה קשור למכטרוניקס?

זה קמפיין די ישן שיצא לפני שנה. זה עידכון תוכנה לגיר. לא החלפה כלשהי

how it's like to drive :twisted:

פורסם
אתה ממציא מונחים חדשים. אין כזה דבר "מעין ריקול" שמתבצע בכניסה לטיפול. בריקול נשלחת הודעה אישית לכל בעלי הרכבים להגיע למוסך ועד שהם לא מבצעים את זה אי אפשר לחדש את רישיון הרכב. תיקון או החלפה שנעשים בשעת כניסה למוסך זה קמפיין שירות. אבל עולה הרושם שגם אם יגישו לך את הירח והכוכבים על כרית קטיפה תמיד תמצא סיבה לקטר. כשלא החליפו היו טענות' date=' כשכן מחליפים גם יש טענות. כנראה שלרצות אותך זאת משימה בלתי אפשרית.[/quote']

לא צריך להשמיץ שאין צורך , יש ניסיון כנה לטפל בבעיות , צריך לברך על כך. נזק תדמיתי למוצר הוא מספיק חשוב על מנת שליצרן וליבואן יהיה אינטרס מספיק חשוב לפתור את הבעיה , אני יודע שאתה עורך דין במקצועך , אבל לא כל דבר בחיים מתנקז לתביעות ומשפטים , נסה לבחון סוגיות מפרספקטיבה קצת יותר רחבה זה יעזור לך בעולם שמחוץ לכתלי בית המשפט ובכלל בחיים.

אאוצ׳ :wink:

כנראה שלא שמתם לב שאני דווקא מאוהבי רכבי קונצרן פולקסווגן, אבל צריך לדעת לומר את האמת גם כשזה כואב ולא לעצום עיניים, אין שום דבר כנה ב״קמפיין השירות״ שבו יצאו פולקסווגן, olturbo אתה בעצמך ציינת שקמפיין השירות נובע מהצורך למנוע נזק תדמיתי, כלומר ממש לא מתוך הוגנות ללקוח.

אבל מילא אם זה היה המניע של פולקסווגן לקמפיין השירות, הייתי אומר שזה מניע לגיטימי, אבל הנסיבות מראות שאפילו נזק תדמיתי לא הזיז לפולקסווגן כל השנים בהן קיימות בעיות בגיר ה- dsg ולדעתי האישית וללא קשר למקצועי, רק כאשר הצמידו לפולקסווגן אקדח לרקה דברים החלו לזוז ולא סתם העיתוי של ״קמפיין השירות״ יצא סמוך כל כך לתביעה הייצוגית שהוגשה ממש לאחרונה בישראל.

פולקסווגן לא צריכים להיות יותר צדיקים מהאפיפיור, אבל במקרה של גיר ה- dsg הם עברו את גבול הטעם הטוב, לדעתי. מדוע לא ביצעו קריאת ריקול מסודרת כבר לפני שנים? מדוע במדינות אחרות כן ביצעו קריאות ריקול? מדוע עדיין לא מבצעים קריאת ריקול בישראל?? מדוע לא האריכו את האחריות בישראל ל- 10 שנים ובמדינות אחרות כן? שיטת מצליח כבר אמרו לפני.

ולג׳וני בוי מי שאני לא חושב שזה צעד חיובי ללקוחות, אין לי כל ביקורת כלפי הצעד הזה ההיפך הוא הנכון, רק חבל שפולסווגן לא למדו מטויוטה, אלופי קריאות הריקול, המוצר אולי דפוק (אני לא חושב כך) אבל השירות מצויין, יחי ההבדל הקטן לעומת פולקסווגן. ולא, תיקון התקלה לאחר שהיא כבר מתרחשת בזמן אחריות לא נחשב בשבילי שירות מצויין, זה מחוייבות של היצרן. מניעת התקלה מראש זה כבר הוגנות ושירות טובים כלפי הלקוח. וכאן לראשונה פולקסוואגן מראים צעד חיובי בכיוון הזה.

טוב בכל אופן אני חושב שהנושא הזה כבר נטחן עד דק בשרשורים אחרים ואין צורך להפוך את השרשור הזה לשרשור מפלצתי נוסף. :-)

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

חבל שפולסווגן לא למדו מטויוטה, אלופי קריאות הריקול, המוצר אולי דפוק (אני לא חושב כך) אבל השירות מצויין, יחי ההבדל הקטן לעומת פולקסווגן.

טויוטה לא כאלה מצוינים. בעלי קורולה עם בעית הבוצה במנוע היו צריכים "להפוך שולחנות" כדי לטפל בבעיה.

יהודה

פורסם
אאוצ׳ :wink:

כנראה שלא שמתם לב שאני דווקא מאוהבי רכבי קונצרן פולקסווגן, אבל צריך לדעת לומר את האמת גם כשזה כואב ולא לעצום עיניים, אין שום דבר כנה ב״קמפיין השירות״ שבו יצאו פולקסווגן, olturbo אתה בעצמך ציינת שקמפיין השירות נובע מהצורך למנוע נזק תדמיתי, כלומר ממש לא מתוך הוגנות ללקוח.

אבל מילא אם זה היה המניע של פולקסווגן לקמפיין השירות, הייתי אומר שזה מניע לגיטימי, אבל הנסיבות מראות שאפילו נזק תדמיתי לא הזיז לפולקסווגן כל השנים בהן קיימות בעיות בגיר ה- dsg ולדעתי האישית וללא קשר למקצועי, רק כאשר הצמידו לפולקסווגן אקדח לרקה דברים החלו לזוז ולא סתם העיתוי של ״קמפיין השירות״ יצא סמוך כל כך לתביעה הייצוגית שהוגשה ממש לאחרונה בישראל.

פולקסווגן לא צריכים להיות יותר צדיקים מהאפיפיור, אבל במקרה של גיר ה- dsg הם עברו את גבול הטעם הטוב, לדעתי. מדוע לא ביצעו קריאת ריקול מסודרת כבר לפני שנים? מדוע במדינות אחרות כן ביצעו קריאות ריקול? מדוע עדיין לא מבצעים קריאת ריקול בישראל?? מדוע לא האריכו את האחריות בישראל ל- 10 שנים ובמדינות אחרות כן? שיטת מצליח כבר אמרו לפני.

ולג׳וני בוי מי שאני לא חושב שזה צעד חיובי ללקוחות, אין לי כל ביקורת כלפי הצעד הזה ההיפך הוא הנכון, רק חבל שפולסווגן לא למדו מטויוטה, אלופי קריאות הריקול, המוצר אולי דפוק (אני לא חושב כך) אבל השירות מצויין, יחי ההבדל הקטן לעומת פולקסווגן. ולא, תיקון התקלה לאחר שהיא כבר מתרחשת בזמן אחריות לא נחשב בשבילי שירות מצויין, זה מחוייבות של היצרן. מניעת התקלה מראש זה כבר הוגנות ושירות טובים כלפי הלקוח. וכאן לראשונה פולקסוואגן מראים צעד חיובי בכיוון הזה.

טוב בכל אופן אני חושב שהנושא הזה כבר נטחן עד דק בשרשורים אחרים ואין צורך להפוך את השרשור הזה לשרשור מפלצתי נוסף. :-)

אוי ואבוי אם את מביא את טויוטה כדוגמא כי בכל פקולטה לתקשורת ילמדו את ההתנהלות שלהם בנושא דוושות התאוצה תחת הערך איך לא לנהל משבר. הם עשו את כל הטעויות האפשריות וההתנשאות שלהם מול התקשורת והלקוחות גם בעולם וגם בארץ לאורך השנים רק הגבירה את האש ופשוט עיתונאים ולקוחות חיככו ידיים בהנאה באותם ימים מרוב שמחה לאייד. לקח להם הרבה הרבה זמן להודות שהטעות היא אצלם ושם להזכירך מדובר היה בדיני נפשות כי אנשים נהרגו בגלל התקלה.

לגבי ריקול, אף חברה לא תכריז על כזה בקלאץ' הראשון שהולך, נכון?! יש תקלה ועוד אחת ועוד אחת וכשאתה מוכר מיליון וחצי תיבות כאלה אז צריך להגיע ל"מכסה" מסוימת כדי שזה ידליק נורה אצל מישהו בחברה ואז מתחילים לאסוף נתונים ולהצליב מידע ולנסות לחפש ולעלות על הבעיה. האם זה כשל הנדסי, טיפולים רשלניים, נוזלים לא מתאימים ואולי באמת זה קשור לטמפרטורה וכו' וכו'. אנחנו מדברים על דברים שכל צעד והחלטה בהם, נמדדים במאות מיליונים ואף אחד לא ממהר לעשות שם צעדים שנשלפים מהמותן.

פורסם

לי גם בטיפול לפני שבועיים מסרו שהם קוראים לכל בעלי רכב עם הגירים הללו לבדיקה,

לי לא החליפו בטיפול, ומעניין מה יהיה שהם יפנו אלי.

אעדכן כאן

קובי

:-)

פורסם

יועץ השירות במוסך התעקש למסור מידע רק על פי מספר רכב ולא למסור פרטים של שנות ייצור , לאחר שכנועים הבנתי שמדובר כנראה על השנים 2009 עד סוף 2011 , משנת 2012 ומעלה אין צורך בהחלפה.

שוב הכי בטוח שכל בעל רכב עםDSG 7 יתקשר למוסך שלו ויברר על פי מספר רכב.

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

פורסם
החליפו גם שרשרת תזמון?

אצלי אין צורך , לי יש גולף דור 7 2013 , כל הרכבים משנתון 2012 לא מעורבים בקמפיין של המכטרוניקס , התקשרתי למוסך על מנת להיות בטוח ...

פורסם

האמת אני מתחיל לאהוב את הקמפיינים האלה, הרכב זוכה לשפצור חינם ! :lol:

עכשיו רק חסר שהחברים בגרמניה יגיעו למסקנה שהטורבו קטן ולא מספק ויש להגדילו ומיד ! :twisted:

זמין 8)

פורסם
האמת אני מתחיל לאהוב את הקמפיינים האלה, הרכב זוכה לשפצור חינם ! :lol:

עכשיו רק חסר שהחברים בגרמניה יגיעו למסקנה שהטורבו קטן ולא מספק ויש להגדילו ומיד ! :twisted:

תאמין לי , עדיף בלי , שיגיע תקין מהמפעל , פירוק תיבות הילוכים ומוחות גיר , זה לא דבר מומלץ . כמה שפחות יגעו יותר טוב (ובמיוחד מכונאי ארצנו)

פורסם

היתקשרתי למוסך והוא בדק במחשב ואמר שהרכב לא ניכלל בהחלפת המוח (שנתון 09/11) ולגבי השרשרת הוא אמר שאין קמפיין אבל אם שמעתם רעשים אז נחליף לכם בטיפול אין בעיה.

how it's like to drive :twisted:

פורסם
היתקשרתי למוסך והוא בדק במחשב ואמר שהרכב לא ניכלל בהחלפת המוח (שנתון 09/11) ולגבי השרשרת הוא אמר שאין קמפיין אבל אם שמעתם רעשים אז נחליף לכם בטיפול אין בעיה.

איזה רכב זה ? פולו ?

פורסם
אפולו אם כבר

סקודה אוקטביה 1.2

חחח , אהבתי !

ד.א : לפי מה שהבנתי הקמפיין של המוח הוא רק של VW , באמת מעניין מה הסיבה כי הלו מדובר באותו גיר בדיוק , וגם השנתון שלך נכלל אם זה היה רכב של VW.

• תוכן חדש...