Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

כזכור - הרכב (החדש) סיוויק 2008, מנוע 1.8 ידנית.

יש טיפול קרוב עוד כ1000 קילומטר ואני לא מתכוון לגשת למורשה, אלא למוסך טוב שאני סומך עליו.

כידוע לי -

יש להחליף שמן\פילטר שמן, מה עוד?

בנוסף, יש לבצע ברכב ברייקסים (דיסקים + רפידות).

מבקש המלצה לברייקסים טובים וזולים, אין לי בעיה עם תחליפי רק ש:

1. לא יהיו רעידות, בכלל, בדיוק כמו שעכשיו.

2. יבלום כמו שצריך, חזק ונושך - כמו עכשיו.

3. זולים, כמובן שזה יחסי, אין לי מושג כמה זה אמור לעלות במוסך\אם אביא את החלקים אליו, כמה זה אמור לעלות?

תודה,

אוהד.

*בספר רכב לא מצוין מה מחליפים, ישנם רשימה של חלקים עם ריבוע סימון לידם, בביצוע הטיפול עצמו מסמנים מה הוחלף, לא מצאתי מה אמורים להחליף בX קילומטר, וממה שראיתי כל הטיפולים עד לרבע מיליון קילומטר זהים בסעיפי ההחלפה.

פורסם

הכי טוב, תיכנס לאתר של הונדה, יש שם אופציה של לראות מה מכיל הטיפול- בהזנת מס' רכב- זה הכי בטוח

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

פורסם

מקפיץ,

נכנסתי לאתר של הונדה, על פי מספר רכב יש שם כסת"ח רגיל לפי דגם וקילומטרז', בכלל אין קשר למספר של הרכב, החלפה של X רכיבים קבועים בX קילומטר.

מצד אחד זה עוזר לי, כי מה שרשום - יוחלף, מצד שני, מה אם מה שצריך להחליף ולא רשום?

בנוסף, יש לבצע ברכב ברייקסים (דיסקים + רפידות).

מבקש המלצה לברייקסים טובים וזולים, אין לי בעיה עם תחליפי רק ש:

1. לא יהיו רעידות, בכלל, בדיוק כמו שעכשיו.

2. יבלום כמו שצריך, חזק ונושך - כמו עכשיו.

3. זולים, כמובן שזה יחסי, אין לי מושג כמה זה אמור לעלות במוסך\אם אביא את החלקים אליו, כמה זה אמור לעלות?

דבר נוסף:

האם במוסך מורשה, אני אאלץ להרכיב ברייקסים מקוריים בלבד? האם בכלל יש טעם ללכת למורשה?

יש מוסך שאני מכיר וסומך עליו ב100%, אני לא יודע מבחינת עלות כמה זה בכלל אמור לעלות, ברור שאני מצפה שהמוסך הלא מורשה יהיה זול משמעותית, האם זוהי סיבה מספיק טובה לא להיכנס למורשה?

אוהד.

פורסם

מניסיון עם הברקסים בהונדה, אם אתה לא רוצה רעידות ובעיקר שריקות, לך על מקורי, שלם יותר אבל קבל ברקס קצר ונושך והכי חשוב שקט כמו שרצית.

דבר אחד שאני יכול להגיד על הברקס החליפי זה שהוא מחזיק יותר מהמקורי מבחינת תוכלת חיים, תהרוג אותי לא יודע איך.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

• תוכן חדש...