Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול ליונדאי אקסנט

anonport
שימו לב! השרשור הזה בן 4232 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

ראיתי שהמוסכניק מרים את המושב האחורי וכששאלתי אותו למה, הוא אמר ששצריך להחליף חלק ושזה חלק מהטיפול (אני חושב פילטר כלשהו, אולי דלק).

אני לא זוכר שבמוסכים אחרים עשו את זה, וכששאלתי אותו הוא ענה שהם פשוט התעצלו להתעסק עם המושב, ושהם היו אמורים לעשות את זה.

אתם יודעים אם הוא צודק? מדובר במודל 2000 אם זה משנה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ככל הניראה פילטר הדלק אצלך יושב בצמוד למשאבה בתוך המיכל למרות שזה נישמע לי קצת מוזר כי לא מיזמן החלפתי פילטר דלק באקסנט 98 והוא יושב בתא המנוע עם גישה קלה להחלפה. תבדוק שלא הלך והחליף לך משאבה במקום פילטר. בכל מיקרה גם אם מדובר בפילטר דלק עצמו שיושב עם המשאבה, אומנם היצרן אומר שכל מספר מסויים של קילומטרים או כל כמה שנים צריך לבצע החלפה של פילטר אך בדר"כ כל עוד הכל תקין והרכב נוסע הייטב אני לא נוגע בפילטרים שיושבים עם המשאבה עצמה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במודל שלך בוודאות הפילטר דלק יושב מתחת למושב האחורי ומחוץ למשאבה עצמה (להבדיל מהגטס), עניין של שניות להחליף את הישן באחד חדש.

Mazda 6 GG Luxury 2.0 07 - Exciting Zoom Zoom

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4232 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...