Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשביל למצוא אחד כזה בנתניה צריך לקחת שתי כפות ידיים ולהוריד 9 אצבעות :shock:.

כולם עובדים עם סוחרי רכב ולך תדע אם באמת הרכב של נכה צה"ל או שיש כאן סוחר מוסווה.

עדיף לנסוע להרצליה ולבדוק במכון כמו "מבדק".

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הרכב מסוכנות הונדה שעושים תיווך בשביל הנכה. נראה שמור.

איזה מכון שם עושה גם חיבור למחשב?

פורסם
אף מכון בדיקה לא מתחבר למחשב של הרכב, את זה אתה יכול לעשות רק במוסך.

סליחה על הבורות, אבל למה צריך להתחבר למחשב של הרכב, לא עושים זאת רק אם יש בעיה ספציפית וצריך לבדוק מה הבעיה?

פורסם

ממליץ על מכון אלדר באזור התעשייה הישן

ברכב האחרון שקניתי (לפני מס' חודשים) המוכר סירב להיכנס לשם ובדיעבד התברר שהוא סוחר

כמו כן הקונה של הרכב שלי לקח אותי לשם והייתי מרוצה מהבדיקה

פורסם
סליחה על הבורות, אבל למה צריך להתחבר למחשב של הרכב, לא עושים זאת רק אם יש בעיה ספציפית וצריך לבדוק מה הבעיה?

ואם ברכב שאתה רוצה לקנות יש בעיה ספציפית שהמוכר/סוחר מנסה להסתיר?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
ואם ברכב שאתה רוצה לקנות יש בעיה ספציפית שהמוכר/סוחר מנסה להסתיר?

אז יופיעו בבדיקה במכון דברים לא תקינים. (אולי לא תדע בדיוק מה, אבל אז אפשר ללכת לחבר למחשב)

פורסם
אז יופיעו בבדיקה במכון דברים לא תקינים. (אולי לא תדע בדיוק מה, אבל אז אפשר ללכת לחבר למחשב)

לא הבנת אותי.

נניח שברכב המדובר הלך הממיר הקטליטי. חלק יקר והסוחר לא רוצה להשקיע. אבל מה, בין איפוס תקלה אחד לשני אפשר לנסוע שבוע בלי שתידלק הנורה כי לוקח למחשב זמן ללמוד את התקלה. לסוחר יש חבר שיש לו מחשב דיאגנוסטיקה, אז אין לו בעיה לקפוץ פעם בשבוע ולאפס תקלה.

אתה מגיע למכון בדיקה, המכון רואה שאין נורה דולקת וכותב שהכל תקים ברכב. אתה קונה את הרכב והופה - אחריי יומיים נדלקת הנורה והסוחר נעלם.

ויש עוד הרבה דוגמאות כאלו, קומבינות ידועות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

+1 לצביקה פיק.שיטה ידועה להעלים תקלות חוזרות שלא בהכרח ימצאו בבדיקה.לא לוותר על בדיקת מחשב,המחשב גם זוכר היסטוריית תקלות.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

• תוכן חדש...