Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש ברשותי מיצובישי לנסר 2010 - INVITE, רכשתי סט ריפודים מלא של HR, הלבשתי את הריפודים על זוג המושבים הקדמיים אך אני נתקל בבעיה קשה כשאני רוצה להלביש את הריפוד על המושבים האחוריים, המשענת המפוצלת יורדת, אך המושב בלתי נתיק ונראה לי שהוא מחובר לשלדת האוטו ע"י ברגים מסיביים שיש צורך לשחרר אותם ע"י מפתח ברגים.

האם לדעתכם אני עושה משהו לא נכון, חשוב לי מאוד לסיים את הפרוייקט, יש לי ילדים קטנים שאוהבים ללכלך והלבשת הריפוד היא קריטית.

NASCAR = Non Athletic Sport Created Around Rednecks

פורסם

המושב נתיק רק צריך למשוך קצת בכוח. התקנתי מושבים דמויי עור על רכב כזה לא מזמן.. מה שמחובר בברגים זה הדיפון בצד.

פורסם

מאיזה כיוון למשוך - מהכיוון של תא המטען או מכיוון תא הנוסעים?

פורסם

כנס לרכב ותמשוך את הכסאות של הנהג והנוסע לקדמת הרכב עד הסוף.

עכשיו כשיש לך מקום ומרווח פעולה,הישען מעל המושב האחורי ותתחיל למשוך לכיוון מעלה.

זה תפוס בקליפסים..

פורסם

תודה רבה על הקישור.

רציתי לשאול כשהרכבת את הריפוד על המשענת גב, הרי היא מפוצלת, הלבשת את הכיסוי גם על הכריות צד - שבין משענת הגב לדלת, או שהן נשארו "חשופות", אני קניתי כיסויים סטנדרטיים שלא מותאמים אישית, לכן הפיצול של המשענות יתבטל אצלי - אני לא זקוק לו, אך כשניסיתי להלביש את הכיסוי על המשענת הוא נראה לי רחב מדי.

פורסם

אני הרכבתי סט ריפודים שתפורים בדיוק לרכב הזה.. ולכן היו להם גם ריפודים נפרדים לדיפון הצדדי. בריפוד רגיל אני לא חושב שיהיה לך ריפוד לאותו החלק.

פורסם

זאת הייתה הזמנה מיוחדת או שיש איפה לקנות ריפודים מותאמים לרכב הזה?

פורסם
זאת הייתה הזמנה מיוחדת או שיש איפה לקנות ריפודים מותאמים לרכב הזה?

אני לא יודע מאיזה איזור אתה בארץ. אבל יש מקום בחולון שנקרא טופקאר.. הם מייצרים כיסויים מאוד איכותיים בהזמנה לרכב. ויש גם סטנדרטיים. כשאתה מזמין מותאם לרכב הם תופרים גם את הדיפון הצדדי.. וגם תופרים לך את הכסאות האחוריים לפי הפיצול של שתיים ואחד..בקיצור רמה מאוד גבוהה.

אבל עזוב שטויות.. הסתדרת עם המושב?

פורסם

הצלחתי לבסוף לשחרר את המושב, אך הסט ריפודים אינו מתאים בכלל.

אני אפנה בזמן הקרוב ל- טופ קאר ע"מ לקבל הצעה לכיסויים מתאימים.

• תוכן חדש...