Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אחרי 8 חודשים עם הרכב שקניתי (מיצובישי לנסר 1.5 שנת 2010) הגיע הזמן להעביר אותו טסט וטיפול.

הרכב עבר טיפול אחרון לפני שנה, ועכשיו הוא צריך לעבור טיפול של 100,000 ק״מ למרות שהוא על 97k. (המרווח טיפולים הוא כל 20k). אין טיימינג ברכב הזה. זה הרכב הראשון שלי, מה שאומר שזה גם פעם ראשונה שאני הולך להעביר את הרכב טסט וטיפול.

אני גר באזור המרכז ליד פתח תקווה.

1. איפה כדאי להעביר את הרכב טסט?

2. באיזה מוסך כדאי לעשות את הטיפול? כדאי במוסך מורשה או שסתם חבל? המליצו לי על מוסך רמות בבת ים, שהוא מורשה מיצובישי- מישהו שמע? יש המלצות?

3. עדיף קודם להעביר טסט או קודם לעדות את הטיפול או שזה לא משנה?

תודה לכל העונים!

• ספונסר פורום
פורסם

1. יש לי ניסיון טוב עם דינמומטר בת"א (ליד היכל נוקיה). אני לא מכיר את מכוני הבדיקה בפתח-תקווה, תמיד נסעתי לתל-אביב להעביר טסט.

2. כיוון שזה הטיפול האחרון באחריות יצרן מומלץ עדין לגשת למוסך מורשה של היבואן. כך, במידה ויש ליקויים תוכלו לתקן אותם במסגרת האחריות ולקבל עדכוני תוכנה או ריקולים שבוצעו ברכב. אני לא מכיר את מוסך רמות בבת-ים אבל כן מכיר את מוסך גבי מיארה בתל-אביב והוא מוסך טוב שמקבל הרבה חוות דעת טובות.

3. בעיקרון זה לא משנה, אבל עדיף לעשות קודם את הטיפול כדי שאם יש איזו תקלה קטנה ברכב (נניח נורה שרופה או מגב קרוע) יראו את זה במוסך ויעירו לכם.

פורסם

אני יוכל להמליץ לך על המוסך הירוק בפ"ת מוסך כללי שמכיר היטב את הרכב לגשת לאמיר

או למוסך חיים בקריית אריה

לגבי טסט יש אפשרות לעשות בראש העין במכון הנקרא יד יצחק

את המכונים בפתח אני לא אוהב ( מכון דרום / מבדק )

בהצלחה

• תוכן חדש...