Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל רציתי לדעת מה יותר טוב ומומלץ מצברי אופטימה או אקסאספאוור ? לי המליצו על האופטימה בנאדם שמבין ושהיהי לו את שנייהם וגם מאוד וותיק בתחום רציתי לשמוע את דעתכם

ועוד משו יש לי מגבר 4 ערוצים שיכול לרדת ל2 אוהם בערוץ אחד אז חשבתי אם אפשר לחבר לו זוג רמקולים לאותה יציאה בחיבור מקבילי ??

לפי ההגיון המגבר יורד ל2 אוהם והכל טוב אבל הבנתי שבלל לא ממליצים על חיבור כזה ורציתי לדעת למה ?

תודה רבה

:] לעוזרים

פורסם

האופטימה לא מגיעים לברכיים של הXS.

וההבדלי מחירים לא כאלה קטנים.

אופטימה פיתחו את הטכנולוגיה אבל אף פעם לא חידשו אותה וזו הסיבה למה הם נמצאים בקצה התחתון כשזה מגיע לאיכות עמידות ויעילות מצברי AGM. עדיין מחזיקים את אותו התכנון מלפני 10 שנים.

מי הבנאדם הכלכך מבין הזה? אם אפשר לשאול. כי מצבר XS אני בטוח שלא היה לו.

לגבי המגבר, אתה יכול לעבוד 2 אוהם לערוץ כל עוד הוא יציב. תוסיף יכולות קירור כי זה גורם ליצירת חום רב. פחות התנגדות = יותר אמפרים = חום

פורסם

אוקי תודה והבנאדם הזה לא אנקוט בשמו הוא מתרים הרבה שנים וגם לקח כמה תחריות spl פה בארץ

אבל בכל זאת תודה רבה על העזרה דייויד

פורסם

בוא נגיד שהבנאדם שאתה מדבר עליו נימצא בבאר שבע ומוכר לאנשים לוקשים על תחרויות שהוא לקח בהם מקומות ראשונים ומדבר על מספרים אסטרונומיים של DB :evil:

לגבי שני אום מה שדיויד ציין וגם אנשים "מפחדים" לחבר בשני אום כי העיוות שיתקבל יותר גדול.

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

אופטימה- כבודם במקומו מונח, אך הם רחוקים ממצברי XS-POWER בכל פרמטר שהוא (ולא רק לטובה- גם המחיר רחוק).

מבלי להיכנס לפרסונות- תריץ קצת חיפושים ברשת באופן גלובלי ותראה מה קורה היום בשטח. אני מאמין שתוכל לקבל לפחות כמה עשרות דיווחים בקשר לכל מצבר וגם בנוגע לשניהם אחד מול השני.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
האמת ישראל שהבנאדם הזה הוא ארז מקדימה gti sound

אני חושב שאתה מכיר אותו טוב

בוא נתחיל בזה שתחרויות SPL לא היו בארץ. לפחות לא משהו שעומד בתקן תחרותי.

מדדו פה דציבלים עם אחד המכשירים היותר ישנים של חברת אודיוקונטרול, מספיק שתפליץ על המיקרופון והגעת לעוצמות לא מציאותיות.

אז אל תאמין לכל דבר שמא.

אתה מבקש דעות מקצועיות אבל בכל זאת דובק למה שחברך ארז מכניס לך לראש.

בבקשה אל תבזבז אז זמננו אם התשובות פה לא ישנו לך משהו.

אני, ג׳וניור, סרול, אסלאן, אודי, מייקל, אליקו - יש לנו מספיק נסיון וידע כדי לענות לך בלב שלם.

פורסם
קודם כל רציתי לדעת מה יותר טוב ומומלץ מצברי אופטימה או אקסאספאוור ? לי המליצו על האופטימה בנאדם שמבין ושהיהי לו את שנייהם וגם מאוד וותיק בתחום רציתי לשמוע את דעתכם

ועוד משו יש לי מגבר 4 ערוצים שיכול לרדת ל2 אוהם בערוץ אחד אז חשבתי אם אפשר לחבר לו זוג רמקולים לאותה יציאה בחיבור מקבילי ??

לפי ההגיון המגבר יורד ל2 אוהם והכל טוב אבל הבנתי שבלל לא ממליצים על חיבור כזה ורציתי לדעת למה ?

תודה רבה

:] לעוזרים

למה אתה חושב שאתה צריך מצבר פריקה עמוקה.?

פורסם

אני שואל לידע כללי ודייויד אני לא אומר שאתם לא צודקים פשוט מכל בנאדם אני שומע משו אחר בלי שום קשר למצברי פריקה עמוקה

ותאמין לי שאני לא יודע מה לעשות אומר לך את האמת

פורסם

אתה חושב שאני סתם הלכתי על מצברי XS? כי זה כל מה שיש בארץ? עזוב שהם יקרים. הם איכותיים, חזקים, לא עושים בעיות.

אני ממזמן עשיתי מחקר והגעתי למסקנה שזה הבחירה הכי טובה, שמעתי וקראתי על הרבה אנשים שהתבאסו על האופטימה, ואם תסתכל אפילו על המערכות הכי פשוטות בחו"ל אתה בקושי תראה מצברי אופטימה שם. הם פשוט איבדו את השוק לגמריי בעולם האודיו. לא שווים גרוש.

אנשים אפילו עושים את המעבר מקנטיק לXS. וקנטיק אמור להיות חברה טובה, אבל שמעתי על יותר מידי מקרים שהם לא מחזיקים טעינה אחרי כמה שנים, ושהם מתנפחים מחום.

תעשה את החושבים שלך. אני בטוח בלחבר שלך מקדימה לא היה בחיים מצבר של XS. כי אם היה לו הוא לא היה עובר לאופטימה.

• תוכן חדש...