Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפתח שלט לפיג'ו 406

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המצב הוא כזה

יש פיג'ו 406 שנקנתה והשלט המקורי (עם כפתור) היה חסר וגם המיקרו סוויטצ' מפורק, יש לו את הלוח הירוק וסוללה. ובינתיים פתחנו וסגרנו דרך הצילינדר בדלת. עכשיו הלכתי לחשמלאי והוא ניסה לגשר בין הקטבים בשלט כדי שיעבוד ואמר שיש קורוזיה והשלט הלך פייפן (יש באמת קצת סימנים של קורוזיה) והציע מערכת חלופית ב300 שקל לנעילה ופתיחה של הרכב.

השאלה שלי האם זו באמת האופציה היחידה?

מצורפות תמונות

20130412_151627.jpg

20130412_151642.jpg

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

אם השלט של המפתח הלך אז זה בעיה.

ב406 שהייתה לי, השלט המקורי (שמחובר למפתח) היה חלש, הייתי צריך לשחק איתו קרוב לחלון שיפעל.

הייתה לי ב406 אזעקה שהתקינו בארץ, היא החזיקה לי איזה 13 שנה ואז מכרתי הרכב.

לדעתי זה ב300 שקל יכול ליהיות טוב.

פורסם

עדיין נראה לי מוזר אחי שבגלל שלט תקול צריך להחליף מערכת שלמה.... אין סיכוי לשחזר שלט עם המיקרו-צ'יפ שיש בתוך השלט או משהו בסגנון

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

לך לבעל מקצוע בתחום האלקטרוניקה - טכנאי של טלוויזיות לדוגמא (יש אחד כזה בראש העין).

באופן עקרוני יש להם מיקרוסוויצ'ים וגם יכולת להלחמה.

לגבי כיסוי הגומי, אצלי ב 406 שמתי מדבקה של תיקון פנצ'ר לאופניים - פשוט הכנסתי אותה פנימה וסגרתי את המכסה.

עובד יופי !

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

• תוכן חדש...