Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאודי tt שנת 2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אני מעוניין לקנות אאודי tt שנת 2000-2005

רציתי לדעת אם כדאי היום לקנות מכונית כזאת בכזה שנתון או שכל רגע נכנסים איתה למוסך ? והאם התחזוקה/טיפולים שלה יקרים?

תודה.

פורסם

בתור בעלים לשעבר של אודי TT עלויות האחזקה יקרות מאוד (טיפולים, תיקונים, ביטוחים, דלק). רוב המכוניות האלו עברו חיים קשיים ותקלות לא חסר להם. והרכב יחסית יקר לשנה שלו . אני ממליץ לך לחפש מאזדה MX5 מודל 2003-2005 רכב אמין וזול לאחזקה יענה לך על כל הדרישות . וגם יעלה בקנייה הרבה פחות מאודי TT

פורסם
אהלן אני מעוניין לקנות אאודי tt שנת 2000-2005

רציתי לדעת אם כדאי היום לקנות מכונית כזאת בכזה שנתון או שכל רגע נכנסים איתה למוסך ? והאם התחזוקה/טיפולים שלה יקרים?

תודה.

ככל, לא כדאי לקנות מכונית, בפרט לא מכונית ספורט בת 7-13 שנה.

השאלה היא עד כמה בא לך מכונית כזו, ובפרט כמה אתה נעול על ה-TT ולמה?

כבעלים של AUDI בהווה ומכוניות ספורט אחרות בעבר תכין את עצמך לטיפולים יקרים יחסית, חלפים מאוד יקרים,

ביטוחים בשמיים וסחירות נמוכה. כמו זה שמעליי, מאוד ממליץ לך לחפש MX-5 (גילוי נאות: הייתה לי כזו גם)- אחזקה

שפויה מאוד בהשוואה ל-AUDI ומאוד מהנה לנהיגה.

Lexus CT200H

פורסם
ככל, לא כדאי לקנות מכונית, בפרט לא מכונית ספורט בת 7-13 שנה.

השאלה היא עד כמה בא לך מכונית כזו, ובפרט כמה אתה נעול על ה-TT ולמה?

כבעלים של AUDI בהווה ומכוניות ספורט אחרות בעבר תכין את עצמך לטיפולים יקרים יחסית, חלפים מאוד יקרים,

ביטוחים בשמיים וסחירות נמוכה. כמו זה שמעליי, מאוד ממליץ לך לחפש MX-5 (גילוי נאות: הייתה לי כזו גם)- אחזקה

שפויה מאוד בהשוואה ל-AUDI ומאוד מהנה לנהיגה.

את האמת אני אתחיל להסתכל גם על mx-5 אבל אני די נעול על האאודי ..

השאלה שלי היא אם ואני כן בוחר בסוף אאודי טיטי וקונה לאחר כמה שנים יהיה ביקוש לרכב או שאין ביקוש לרכב הזה יותר?

פורסם

אם אתה לא פריק אמיתי של ה TT, ואתה קונה סתם כי אתה מתלהב מהרכב, אז חפש לך משהו אחר, כדוגמת המיאטה.

ה TT יקרה מאוד, רוב הסוכויים שרכב בשנתון כזה יהיה "עייף" עקב חיים קשים.

יוקרתי הוא היה כשיצא מהחברה, יצא לי לראות כמה כאלה שעברו חיים לא פשוטים, ויוקרה או פינוק כבר לא כל כך מרגישים בפנים.

הרכב לא מתגמל גם ברמה הספורטיבית, המנוע מעולה, חזק ועם צ'יפ בעלות זניחה יתן עוד כמה סוסים מכובדים..

אבל מעבר לזה לא תקבל מכונה מלוטשת ומהנה לנהיגה.

לעומת זאת המיאטה תעלה זול יותר בקנייה, בדרך כלל הבעלים של מיאטה הם כאלה "פריקים" ששמרו על המכונית בכפפות של משי, אז ככה שאפשרי למצוא אקזמפלר שמור וטוב.

והנאה מנהיגה מכונה הזאת זו גולת הכותרת, מכונה שיודעת לספק הכי הרבה "פאן" לשקל..

בהצלחה.

מחשבה בוראת מציאות.

• תוכן חדש...