Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אני כבר קרוב לחצי שנה חי בלי כלב (התחתנתי, עברתי דירה, והכלב שלי נשאר בבית עם יתר המשפחה) והחלטתי שאני פשוט לא עומד בזה והגיע הזמן לצרף חבר נוסף לבית. מאז ומעולם רציתי בולדוג אנגלי, מאז הפעם הראשונה שראיתי את הכלב במו עיני ידעתי שיבוא היום ואני יאמץ אחד. אז היום הגיע, ולמרות המחיר הלא שפוי בעליל של הבולדוג אני נחוש בדעתי לקנות אותו. השאלה שלי מתחלקת לשניים, איזה בדיקות עליי לעשות כאשר אני קונה כלב בעל אילן יוחסין מבית גידול? האם אני מקבל את התעודות יחד עם הכלב? האם הגור מגיע מחוסן? ובכלל אשמח לקבל כל טיפ או עצה לפני הקנייה. דבר נוסף, אני מודע לעלויות החזקה של כלב ממוצע (אוכל, טיפולים וטרינריים), השאלה היא לגבי עלויות החזקה של בולדוג אנגלי, האם אני צריך להכין את עצמי להוצאות גבוהות מן הממוצע? ניתוחים בעלי סבירות גבוהה שאני יצטרך לבצע? ובכלל אני אשמח לקבל טיפים ועצות שימושיות בכל הנוגע לגידול הכלב.

תודה לעונים.

פורסם

בולדוגים אנגליים הורבעו בצורה שהביאה את בעיות הבריאות שלהם לקיצוניות.

סיכוי טוב שיהיו לך הרבה הוצאות וכלב שסובל. שקול גזע אחר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

בקשר לקישור שצירפתי :

מצבו של הכלב המדובר נכון להיום לא להיט בכלל , מאז הוא בדיאטה והשיל עד כה כ 3 ק"ג ממשקל גופו .

הוא לא זז הרבה וחי על כדורים .

בעליו מתוסכלים מאוד ונמצאים בתדירות גבוהה במרפאת הוטרינר , בסיס קבוע .

Gn'f'R

• תוכן חדש...