Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לצפור ולסנוור זה מעשה ביריונות בכביש. זה לא מצדיק את התגובה שלך נהג השני, אבל פותח השרשור היה לגמרי לא בסדר ותגובה כמו שלו גוררת תגובה בלתי צפוייה מחמומי מוח למניהם.

מישהו חתך אותך בכביש? שכח מזה ותגיע עם חיוך הביתה, זה עדיף מלפתוח שרשור שמישהו איים אליך עם אקדח. במזל שלך הבחור השני לא ממש היה חמום מוח ולך יש לך את היכולת לכתוב כאן בפורום במקום לתפוס כותרת יומית בעמוד השאר.

צריך להבין משהו: כביש זה לא מקום למשחקי אגו וכבוד.

רק חזרתי עכשיו מנסיעה בכביש כאשר אידיוט כלשהו עם רנו פלואנס בצבע כסוף כהה מטליק חתך אותי (עבר ממש קרוב כדי לעשות לי דווקא).

ביקורת אני אוהב, אך טיפשות כמו שליפת אקדח וכיוון אקדח אל מישהו - זה לא טיפשות - זו התנהגות לא אחראית של מי שהופקד בידו כלי נשק - ואני אחזור כלי נשק.

נשק לא שולפים ולא משנה מה על מה - רק אם החיים בסכנה ווודאי שלא איזה בחור שמנפנף בידיים ברכב מימין שהחלונות סגורים.

אני גם לא יודע מה הניסיון שלך על הכביש.

אכן מזלי שהחמום מוח לא ירה ושאני כאן, אך זה כבר בטיפול של קצין הביטחון בעבודה שלי.

ולגבי ניסיון שלי על הכביש - אני עם רישיון משנת 1978 ועם 0 (כן אפס) עברות, אז להתנהג בכביש אני כן יודע ואני נוסע המון על הכביש ולא כל פעם שחותכים אותו אני מגיב כי מה לעשות אני מכיר את הישראלי המצוי לצערי, אך כאן היה מצב מסוכן ובעטיו הגבתי.

לגבי הנהג שחתך אותי אני מקווה שרישיונו לשאת נשק ישלל כי אחריות לשאת כלי יריה אין לו.

לגבי מי שרצה הסבר - ניפגשנו שוב בצומת הבאה שאני במסלול אמצעי והוא בשמאלי (מיהרתי וכתבתי בטעות שגם אני בשמאלי)

קובי

:-)

פורסם
להבא אל תצפצף, במיוחד אם הפעולה כבר נעשתה ולא מדובר באזהרה לפני תאונה.

אל תהבהב.

אל תעשה את שני הנ"ל ביחד.

אל תנסה ליצור עם קשר ברמזור, לא קשר עין ובמיוחד לא קשר שיחה.

אל תפתח חלון, לנסות לדבר...מה כבר יש להגיד לו?

אל תגיש תלונה. הוא יכול להתנקם, ואתה כבר יודע שהוא חמום מח.

בקיצור, המדינה מוצפת בחולי נפש וערסים עצבניים. נסה לשכוח מהכל ולהגיע הביתה בשלום.

צודק. א-ב-ל:

מדיניות המשרד לביטחון פנים בשנים האחרונות לצמצם ככל שניתן את מחזיקי הנשק ברישיון. שליפת נשק משולה לפי החוק כשימוש בו, כלומר - לא רק שהוא שלף את הנשק לכיוונך אלא גם ירה בך = תקיפה בנשק חם.

המשטרה ובית המשפט רואים זאת בחומרה רבה ביותר ובפרט במדיניות הנוכחית.

סביר להניח שהוא יקח עו"ד טוב, אבל לא ינצח.

האם ישוב להתנקם בך? - אם הוא אידיוט (והוא כנראה כזה) יעשה זאת.

כל האמור לעיל נאמר בהנחה שהשולף מחזיק נשק ברישיון, אני מהמר שלא . אם הנשק היה ברישיון הוא לא היה שולף בסיטואציה הזו, אלא מעדיף לשמור על שפיותו ורישיונו.

פורסם

איך אתם לוקחים כל דבר ברצינות זה לא יאמן. אז הוציא אקדח, אולי זה היה צעצוע בכלל.

זה כבר עבר ולא קרה כלום.

פעם הבאה נסה לחתוך אותו בחזרה :lol:

פורסם
עוד סיבה להחזיק מצלמה שמתעדת כל נסיעה.

מצלמה זה לא מגן ולא שחפץ.

ואם יחליטו "להוריד" מישהו המצלמה לא תגן עליו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אף אחד בכביש, לא חבר שלכם!

מתי אנשים ילמדו לקחת לתשומת ליבם את המשפט הנ"ל?

כל יום, חותכים אותי אנשים, גונבים לי נתיבים, גורמים לי לבלום בפתאומיות, דוחפים אותי הצידה, לא נותנים לי לעבור (אגו נטו) ומוכנים להיכנס לי במכונית, העיקר שלא אהיה לפניהם ברמזור.

שורה תחתונה - אותם אנשים לא מעניינים אותי ואני ממש לא מתכוון להתעמת איתם או לשחק אותה ה"נהג התמים והמשכיל" ולהסביר להם את פשר מעשיהם המנוולים.

מאחל לפותח השרשור המון בריאות ורבאק, תמשיך הלאה אחרי שחותכים אותך - הלאה!!

נ.ב

תלונה במשטרה בהחלט הכרחית, כמובן.

פורסם
ביקורת אני אוהב, אך טיפשות כמו שליפת אקדח וכיוון אקדח אל מישהו - זה לא טיפשות - זו התנהגות לא אחראית של מי שהופקד בידו כלי נשק - ואני אחזור כלי נשק.

נשק לא שולפים ולא משנה מה על מה - רק אם החיים בסכנה ווודאי שלא איזה בחור שמנפנף בידיים ברכב מימין שהחלונות סגורים.

אני גם לא יודע מה הניסיון שלך על הכביש.

אכן מזלי שהחמום מוח לא ירה ושאני כאן, אך זה כבר בטיפול של קצין הביטחון בעבודה שלי.

ולגבי ניסיון שלי על הכביש - אני עם רישיון משנת 1978 ועם 0 (כן אפס) עברות, אז להתנהג בכביש אני כן יודע ואני נוסע המון על הכביש ולא כל פעם שחותכים אותו אני מגיב כי מה לעשות אני מכיר את הישראלי המצוי לצערי, אך כאן היה מצב מסוכן ובעטיו הגבתי.

לגבי הנהג שחתך אותי אני מקווה שרישיונו לשאת נשק ישלל כי אחריות לשאת כלי יריה אין לו.

לגבי מי שרצה הסבר - ניפגשנו שוב בצומת הבאה שאני במסלול אמצעי והוא בשמאלי (מיהרתי וכתבתי בטעות שגם אני בשמאלי)

אתה כנראה לא מבין איפה אתה חי.

אתה שופט את האדם הזה לפי נורמות של אדם נורמטיבי מצפה ממנו לאחריות עם נשק כשאתה בכלל לא יודע במי מדובר, ולמה אתה חושב שיש לו רישיון לנשק ?. חסרים פסיכופטים במדינה ? חסרים משפחות פשע או חיילים שלהם ? חסרים חמומי מוח טיפשים ? חסרים מסוממים או שיכורים שנוהגים ? חסרים בדואים חובבי נשק ושמים פס על החוקים.

אתה לא מכיר אותו, הוא לא מכיר אותך, מקרה חד פעמי,

הצעתי, אל תגיב, תמשיך בחיים ותשכח מהכל.

פעם הבאה שמישהו חותך אותך בבריונות תודה לאלוהים שלא הייתה תאונה, אל תסנוור, אל תאותת, ואל תסתכל עליו.תאפשר לו להכנס לפניך.

זה מה שאני הייתי עושה.

פורסם

הייתי חכמולוג גדול, מתעצבן על הכביש, כועס, נוסע אחרי אנשים שחתכו אותי כדי להעיר להם.

אמנם בחיים לא קרה שמישהו התעצבן, כעס או בא לפגוע בי אבל איכשהו הבנתי שזה כל כך מיותר.

ומה זה אומר?. נוסע רגוע, מי שיחתוך אותי יבושם לו, מי שנכנס לי משמאל או מימין כשקטן מספר הנתיבים,

מי שנכנס מהר לכיכר כשאני בפנים, אני פשוט מפנק את האנשים האלה, ברגע של שקט.

מאט לפני כל צומת, כל מי שחותך אותי אני פשוט נזהר ממנו, כל מי שנכנס לי לנתיב אני נותן לו...

לא צפצפתי על הכביש כבר מעל שנה, אני נוסע באיטיות רבה אחרי מי שנוסע ממש ממש לאט ונדיר שאני עוקף.

כבר שנה שאני נוהג ככה, ואני יכול לספר לך שאני פשוט נהנה.

העצבים הללו על מי שחותך אותך או דופק ברקס לפניך, או נוסע ממש ממש לאט לפניך,

מוציאים אותך מריכוז, פוגעים ביכולת שלך להחליט החלטות נכונות, אם אתה שואל אותי,

זה ממש כמו לנהוג תחת השפעת סמים או אלכוהול, אתה פשוט בהיי. (כמובן של כעס).

מה שנותר הוא להשאיר את ההחלטה של התגובה בידיך, לוותר, לא להיות גיבור.

יכולת לסיים את המקרה הזה אחרת בהרבה. (וראינו כבר מקרים של מטורפים על הכביש..)

פורסם

שליפת נשק משולה לפי החוק כשימוש בו, כלומר - לא רק שהוא שלף את הנשק לכיוונך אלא גם ירה בך = תקיפה בנשק חם.

מבקש אסמכתא בחוק להצהרה זו.

השימוש בנשק מותר רק להגנה עצמית מפני תקיפה שצפויה ממנה סכנת חיים מוחשית על היורה או על זולתו. כמובן שהאירוע הזה מהווה חריגה גסה מן התנאים המותרים לנשיאת נשק.

פורסם
מצלמה זה לא מגן ולא שחפץ.

ואם יחליטו "להוריד" מישהו המצלמה לא תגן עליו.

ל'

אין ספק שזה לא מגן,זו לרגע לא הייתה הטענה שלי,אם לאותו פסיכי הייתה כוונה "להוריד" אותו זה היה קורה בין אם היתה לו מצלמה או לא.

אבל מצד שני כל הדיון הזה של מה קרה או (יותר סביר) לא קרה היה נחסך.

לי אישית ממש קשה להאמין שאדם סיים שיחה בטלפון, הביט בפותח השרשור ובקור רוח שלף עליו אקדח ועוד ניהל איתו שיחה לאחר מכן שהאקדח מכוון אליו.

עוד יותר הזוי שאחרי שכל זה קרה הוא לא לקח את מספר הרכב והתקשר למוקד 100 באותו רגע.

פורסם

פותח השרשור, חולה על אנשים כמוך.

רודפים ועושים אורות כמו משוגעים. אז חתכו אותך מה קרה?

מכיר גובה אחד שחתכך מישהו כי הוא שם זין על כולם, אותו בחור שנחתך היה חכם כמוך עשה אורות ורדף אחריו.

הבן אדם הזה שוכב עד היום בלוינשטיין.

תמיר.

פורסם

קובי, אני מקווה שזה ברור לכולם שאיום בנשק שהיה מכוון נגדך לא מקובל בשום קנה מידה.

למרות שיש לי רישיון לא מ1978, אבל הספקתי להפנים שיותר חשוב לי לחזור הביתה בשלום מאשר אגו או ניסיון ללמד מישהו כיצד צריך לנהוג. פעם הייתי מתרגש מכל מיני ערסים שלא שומרים מרחק, מזגזגים בין נתיבים, חותכים וכד'. היום לא אכפת לי.

העיקר זה לא כמות שנים של נהיגה אלא איכות של השנים האלו ואילו לקחים לומד הנהג. אני למדתי להיות סבלני ולא להתרגש מכל מיני ערסים.

אני מקווה שלמדת מהמקרה הזה ובפעם הבאה גם אם מישהו יחתוך אותך בכביש אתה לא תצפור לו ולא תהבהב לו עם אורות. חיים שלך ובריאות שלך יותר יקרים מרגע של עצבים על ערס כלשהו שיכול להסתיים בצורה לא טובה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
מבקש אסמכתא בחוק להצהרה זו.

השימוש בנשק מותר רק להגנה עצמית מפני תקיפה שצפויה ממנה סכנת חיים מוחשית על היורה או על זולתו. כמובן שהאירוע הזה מהווה חריגה גסה מן התנאים המותרים לנשיאת נשק.

אם אני לא טועה זה לא שימוש בנשק , זה איום בנשק.

מספיק שמישהו עומד מולך ושם את היד על הנשק זה יכול להחשב כאיום בנשק , קל וחומר אם מישהו שולף עליך נשק.

לא הבנתי אם נשלף נשק מול פותח השרשור , או על פותח השרשור - אפשר הבהרה?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי

• תוכן חדש...