Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לאחרונה אני שם לב כל פעם שאני יוצא מהאוטו יש לי חשמל סטטי .

ממה זה נובע ?

ואיך אני פותר את זה כי אני עובד אם רכיבים שאסור שיגיע בהם חשמל סטטי ?

פורסם

אין לך איך לפתור את זה. היו פה לא מעט שרשורים בנושא.

זה נובע מחיכוך של הבגדים עם המושבים, שיוצרים חשמל סטטי. במגע עם כל מתכת (דלת, מכסה מנוע etc), אתה פורק את עצמך על המשטח המתכתי. הפתרון הוא להאריק את הרכב כמו פעם, עם פס מתכת עטוף בגומי שנוגע בכביש.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

אם אתה עובד עם רכיבים רגישים אז אמורים לספק לך בעבודה תנאים לזה:

שולחן מוארק

כיסא מוארק

משטח עבודה מוארק (נראה כמו pvc אפור) וגם אליו אתה מתחבר עם צמיד בעל חוט מוליך שיאריק אותך

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מחזק את GSI מעליי.

שמעתי שאפשר להוסיף נעל של תינוק על הוו מאחורה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
תיגע ברצפה לפני שאתה נוגע בידית של הרכב.

מחזק את דברי ידידנו האישחזירדוב. מגע עם גב היד בסף המדרכה או באספלט לאחר פתיחת הדלת תמיד עזר לי להמנע ממחישמול.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...