Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קאק דילה,

מצאתי סט מורל הייבריד 4" ביד 2 (לא בפורום) ב650 ש"ח. ופה אני צריך את היעוץ שלכם, כרגע יש לי דוטק 4" שמוגבר אקטיבית ואני די מרוצה ממנו. לאחר שדיברתי אתכם על הרצון לצליל יותר מפורט בטוויטרים בסוף יש לי רצון להחליף גם את הוופרים.

קראתי פה חוות דעת על הסט הזה שהוא דורש איטום, עד כמה זה קריטי לגודל 4" שמורכב בדשבורד?

הטוויטרים MT22 לעומת MT12 כמובן שפה יהיה שיפור. הסט יוגבר אקטיבית.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

מה קורה?

תראה שיפור בטוח יהיה, עם או בלי איטום.

אני גם לא יודע כמה זה אפשרי או כמה אפקטיבי לשים איטום בתושבת הקטנה שיש לרמקול שם בדש אבל על זה יוכלו לענות המתקינים פה שמבינים יותר בעסק.

מבחינת פירוט, לדעתי תתאמץ ותשיג את הmt-23, הוא ליגה אחרת מכל הטוויטרים של מוראל.

פורסם

בתוך בעלים לשעבר (ובתקווה שגם בעתיד:wave:), של ההיבריד 6, הMT22 מעולה ביחס ל12, ממש ליגה אחרת, מה שכן כרגע אני עם טוויטרים קרמים זמנים, שהוכיחו לי כמה חוסר פירוט יש ל 22, בעיקר בתחום הגבוה.

SCANSPEAK

פורסם

מור הכול טוב , כמו שאתה רואה החיידק חזר :lol:

MT23 רציתי לקנות מיבגני אבל הוא כבר מכר :-( ,

הבחור השני ביד 2 פה מוכר אותם ב500 ש"ח מחיר קצת גבוהה.

לדעתי שווה להשקיע כבר 650 בסט שלם.

בנג'י איזה טויטרים קרמיים יש לך?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

פורסם

החיידק הזה אף פעם לא הולך:lol: :lol: הוא פשוט רדום בגוף.

בכל אופן, אין ספק שמשתלם יותר לקנות סט שלם, לא ידעתי שיבגני מכר.

בכל אופן תמיד פה ושם יש מציאות.

אולי תוכל בקרוב לשמוע את ה23 אצל בני ואפילו לנסות אותו אצלך ככה שתקבל פרספקטיבה לשיפור מה22.

פורסם

איך בונים תיבות בתוך דשבורד כזה, בקושי יש שם מקום. יש מערכת בטיחות וכריות אויר זה בעייתי.

אם זה יהיה בלי תיבות התוצאה לא תהיה מספיק טובה?

פורסם
אני מקווה בקרוב , נכון בני ?:-D

הייתי ממליץ תיבות ל הייבריד 4" . לא גדולות באיזור 4-5 ליטר .

רומן-ממש בקרוב.

SCANSPEAK

פורסם
רומן -אתה אשם!!! :evil:

למה אני אשם ? אני עוד לא קיבלתי אישור לעבוד בחיפה :oops: . אבל מה שכן , מור יגיע עד למעלות ולקח כבלים . :twisted:

פורסם

אז בקיצור ממה שאני מבין יהיה שיפור מדוטק 8)

איך אפשר לבדוק אם אלמנט תקין מבלי לחבר אותו למערכת ברכב? יש משהו נייד שניתן לבדוק איתו?

פורסם

תלך לראות את הסט עם קצת חיווט מיותר, תחבר את הסט לקרוס שלו ולמגבר "באוויר", ככה תוכל לדעת שהכל עובד, סה לא יתן אינדיקציה איך הוא ישמע באוטו אבל תול לראות שהכל תקין.

SCANSPEAK

• תוכן חדש...