Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי גולף gti מנוע חדש בדקתי קומפרסיה לפניי שבוע כל הצילינדרים יצאו 190 עכשיו יש שני יציאות של נשם מהמנוע אחד תחתון והשני שיוצא מהמנוע ומתחבר לפילטר אויר. את זה שמתחבר לפילטר אויר ניתקתי אותו והשארתי אותו פתוח בנשם בזמן גדישה יוצא הרבה שמן מהנשם מה הסיבה? לא יוצא משם עשן ולא כלום גם לא מהמדיד מה הסיבה שיוצא שמן בזמן גדישות?

פורסם

אני לא מכיר את המנוע הספציפי אבל במנועים אחרים ישנו מפריד שמן לנשם. פעם אחת ניקיתי בעזרת סודה קאוסטית מפריד שמן כזה ואלוהים היה נדהם לנוכח מה שיצא ממנו. לאחר כמה שנים שהרכב היה על הכביש כנראה שהוא היה סתום לגמרי. ייתכן וזו הבעיה (או חלק ממנה) אצלך.

פורסם

עידכון קטן שאלתי מלא חברים שבבעלותם אותו מנוע עם טורבואים גדולים ולהם לא יוצא שמן מהנשם בכלל ואמרו לי שלא צריך לצאת במנוע תקין.המנוע הזה נעשה לפניי חודש הורכבו מייסבים רינגים ואטמים חדשים אחריי הרצה בדקנו קומפרסיה 190 בכולם התחלתי לגדוש ובפעמים הראשונות שגדשתי ישר התחיל להעיף שמן מהנשם וזה משהו לא תקין. אז היום בדקנו קומפרסיה שוב וכל הצילנדרים 190 יצא שזה תקין, אז ביקשתי בדיקת לחץ הפוך הוא ביצע את הבדיקה שהאוטו בהילוך חמישי חיכה שהשסתומים יהיו במצב נעילה הכניס לחץ אויר מהקומפרסור ללא שעון ובכל הצילדנדרים לא היה בריחה רק בצילנדר 3 יצא אויר ממערכת הנשם שיש נפילת לחץ שם. השאלה שלי ממה זה יכול להיות מה קרה שם בדיוק ואיך זה יתכן שהקומפרסיה תקינה הרכב לא מעשן פלאגים יוצאים יפה ויש בריחת לחץ לנשם?

תודה על העזרה

• תוכן חדש...