Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי פריט מאיביי ולאחר חודש שהוא לא הגיע בדקתי את מספר המעקב וגיליתי שהוא הגיע לסניף הדואר ליד הבית שלי כבר לפני שבועיים.

לאחר הרבה התכתבויות ושיחות בדואר טוענים שבטח החבילה נמסרה למישהו אחר, אבל אף אחד לא חתם על קבלת הפריט.

נכון לעכשיו בדואר ביקשו שהמוכר(?!) יתלונן (בפני אלוהים יודע מי) על כך שהחבילה אבדה (אצלם בסניף).

כל הסיפור הזה הזוי והדואר פשוט מתנהל בשיטת מצליח ומנסה להפיל אחריות על אחרים.

האם מישהו יכול לייעץ או לעזור איך לקבל פיצוי על החבילה שאבדה?

תודה

פורסם

חייג 171 ובקש לפתוח תלונה במחלקת הפניות.

נסה גם לפרסם פוסט בפייסבוק שלהם.

ומנסיוני האישי, אין דבר כזה שחבילה אבדה/נמסרה למישהו אחר בלי חתימה.

חייג לסניף ובקש שיחפשו טוב טוב, גם מתחת לשולחן. בסוף ימצאו.

פורסם

מניסיוני חבילה שאני שלחתי מניו זילנד לארץ אבדה בדואר. עשיתי אין ספור טלפונים ובירורים שבכולם אמרו לי שהדואר הניו זילנדי אשם. (למרות שהתקשרו מהדואר בישראל אל אמא שלי לוודא את פרטי המשלוח).

אחרי כמעט 3 חודשים כשכבר התייאשתי מהסחבת והבירבורים קיבלתי טלפון מסניף הדואר ליד הבית שלי ששאלו אם אני לא מתכוון להגיע לקח את החבילה הענקית שתקועה אצלהם כבר חודש (ואף אחד לא טרח לשלוח לי הודעה).

ככה שאם זה חשוב לך אל תוותר כי הרבה פעמים דברים נופלים שם בין הכיסאות סתם בגלל עצלנות של עובדים.

VW PASSAT 1.8T

• תוכן חדש...