Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. מתן, אכן החלפתי מספר רומים, ובכולם אירעו ניתוקים. גם ברום המקורי של מוטורולה, גם בחלופי וגם בזה שאחריו.

בדיוק ברגע בו אירע ניתוק בשיחה-הסתכלתי מהר על הטלפון שלי, בכדי לראות אם סימן ה "B" [בלוטות'] נעלם [אם כן-הייתי מסיק כי זהו הטלפון עצמו שמהווה את הבעיה ולא המערכת], אך הטלפון המשיך לחוות את סימן הבלוטות', ואילו המערכת עצמה משמיעה "תיק" כזה חזק כמו של ניתוק כבל, ועוברת למוד של רדיו. אחרי איזה 30 שניות היא מנסה להתחבר בשנית לטלפון. לפעמים עובד, לפעמים לא. בהחלט לא תורם לבטיחות הנסיעה, כשאתה בבום משאיר מישהו בקו השני מדבר לעצמו, או שומע רעשים :-(

2. הלוואי והיה אפשר לבדוק ת'מערכת כמו שצריך לפני שאתה נוסע מהחנות\מתקין הביתה. אבל, הבעיות פשוט צצות מאוחר יותר ועם הזמן..ועד שהזמן הזה עובר, יכולים לעשות לך משחקים וקומבינות בחנות שקנית ממנה.

3. עוד לא ניסיתי ת'קטע של ה SD CARD במערכת ה LG. השתמשתי עד עכשיו בהזרמת מוזיקה מהנייד. מצחיק שדווקא בא לי על האופציה הזו, למרות שעד עכשיו לא השתמשתי בה עוד. אך, אני חושב שרכישה של משהו כזה, תספק את אותה התוצאה בדיוק כמו SD CARD.

http://www.ebay.com/itm/360524557348?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649

אמנם יש בליטה קלה ממש מהמערכת החוצה [אין לי מושג איך דחסו לשם 32GB!], אך בהחלט זה לא כמו לתקוע דיסק און קי ארוך מהישנים האלו-שבטח מאוד מסוכן לשלום המערכת אם מישהו מזיז אותו בטעות

פורסם

אם תוסיף עוד 100 שקל לתקציב תוכל למצוא פיוניר DEH6400BT הHU הזה הוא איכותי מאוד,כיוון לסאב בנפרד,איכותי,מדוייק,יש בו כמובן הכל USB,SD וכו'...

COMP : morel dotech ovention 6.5",EMP 1 : JBL GTO1004 SUB: crunch powerzone 12,HU: pioneer DEH5450SD

פורסם
אם תוסיף עוד 100 שקל לתקציב תוכל למצוא פיוניר DEH6400BT הHU הזה הוא איכותי מאוד,כיוון לסאב בנפרד,איכותי,מדוייק,יש בו כמובן הכל USB,SD וכו'...

תודה על ההצעה! אבל אני מניח שהתכוונת להוסיף 100 שקל אם אני מזמין מחו"ל.

אני לא יכול להזמין מחו"ל כי אני רוצה להחזיר את ה LG לחנות ולקבל עליה משהו..כנראה לא מחיר מלא, אבל משהו.

לעזוב ת'חנות ולמכור ת' LG יד שניה? לא הייתי רוצה למכור מערכת למישהו שאני לא מאמין שעובדת כמו שצריך.

לצערי ה DEH6400BT עולה 1150. לעומת איזה 730 שעולה ה DEH4550BT.

אני מניח שאיכות הסאונד טובה וזהה בשניהם. את ה SD CARD אוכל להחליף ב USB STICK של 32GB קטנצ'יק שלא יפריע.

את החיבור לסאב אני לא צריך כי אני כולה משתמש בשני רמקולים קדמיים.

משתף אותך במה שאני חושב, פשוט :-)

פורסם
תודה על ההצעה! אבל אני מניח שהתכוונת להוסיף 100 שקל אם אני מזמין מחו"ל.

אני לא יכול להזמין מחו"ל כי אני רוצה להחזיר את ה LG לחנות ולקבל עליה משהו..כנראה לא מחיר מלא, אבל משהו.

לעזוב ת'חנות ולמכור ת' LG יד שניה? לא הייתי רוצה למכור מערכת למישהו שאני לא מאמין שעובדת כמו שצריך.

לצערי ה DEH6400BT עולה 1150. לעומת איזה 730 שעולה ה DEH4550BT.

אני מניח שאיכות הסאונד טובה וזהה בשניהם. את ה SD CARD אוכל להחליף ב USB STICK של 32GB קטנצ'יק שלא יפריע.

את החיבור לסאב אני לא צריך כי אני כולה משתמש בשני רמקולים קדמיים.

משתף אותך במה שאני חושב, פשוט :-)

אאעאע אם אתה צריך אותו רק בשביל רמקולים קדמיים אז סדרה 4 באמת יכולה לספק אותך מאוד,אחלה של בחירה,מקווה שתהנה (:

COMP : morel dotech ovention 6.5",EMP 1 : JBL GTO1004 SUB: crunch powerzone 12,HU: pioneer DEH5450SD

פורסם
אאעאע אם אתה צריך אותו רק בשביל רמקולים קדמיים אז סדרה 4 באמת יכולה לספק אותך מאוד,אחלה של בחירה,מקווה שתהנה (:

2 רמקולים מקדימה. זה הכל. רק הנהג צריך לשמוע כמו שצריך, לא ככה? :]

אגב, אם היו נכנסים למכונית שלי רמקולים בגדלים יותר גדולים אז הייתי משקיע, אבל בסובארו אימפרזה 2001 [לא דגם ניו-אייג'] - נכנסים רמקולים די קטנים, לצערי.

מקווה ללכת עם הפיוניר. רק שלא יעשה לי בעיות כמו ה LG!

פורסם
2 רמקולים מקדימה. זה הכל. רק הנהג צריך לשמוע כמו שצריך, לא ככה? :]

אגב, אם היו נכנסים למכונית שלי רמקולים בגדלים יותר גדולים אז הייתי משקיע, אבל בסובארו אימפרזה 2001 [לא דגם ניו-אייג'] - נכנסים רמקולים די קטנים, לצערי.

מקווה ללכת עם הפיוניר. רק שלא יעשה לי בעיות כמו ה LG!

אני גם הגברתי רק את הרמקולים הקדמיים בעוד שהאחוריים עדיין עובדים אבל מוגברים רק על ידי הטייפ,אני חושב שסאונד מאחורה באיכות טובה תוסיף הרבה,ואכן עם הסובארו זאת בעיה,ופיוניר לא יאכזב אותך,יש לי פיוניר ישן דגם משנת 2007,עד היום עובד כמו שצריך,אני מחדש אותו רק בגלל שאני רוצה להתקדם,ואני עובר לפיוניר סדרה 8 (:

פורסם
אני גם הגברתי רק את הרמקולים הקדמיים בעוד שהאחוריים עדיין עובדים אבל מוגברים רק על ידי הטייפ,אני חושב שסאונד מאחורה באיכות טובה תוסיף הרבה,ואכן עם הסובארו זאת בעיה,ופיוניר לא יאכזב אותך,יש לי פיוניר ישן דגם משנת 2007,עד היום עובד כמו שצריך,אני מחדש אותו רק בגלל שאני רוצה להתקדם,ואני עובר לפיוניר סדרה 8 (:

שתבין רק משהו...כשהתקינו לי את המערכת של ה LG [והסירו את הרדיו דיסק הישן של פיוניר] -המתקין משום מה לא הצליח לקבל אות \או כל סאונד שהוא, כשהמגבר שלי היה מחובר, אז הוא פשוט ניתק אותו ועכשיו ה LG מחובר ישר לרמקולים ללא הגברה.

הכל עובד..אבל מעניין איך הסאונד היה שונה אילו המגבר כן היה מחובר

+

ומעניין גם אם נפלתי על מתקין חפפן שלא רצה להתעסק עם הבעיה אז הוא פתר אותה ע"י היפטרות מהמגבר. :|

פורסם

נשמע כמו מתקין חאפר.

תחליף את היחידת ראש וגש למתקין אמין ומומלץ.

המגבר אמור לעבוד ב100 עם אחוז עם הפיוניר.

• תוכן חדש...