Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, חבר'ה.

לאחר שבחנות מסויימת המליצו לי להתקין מערכת בלוטות'- LG LCS710BR, כל מה שיצא לי לחוות ממנה הן:

1. תקיעות פיזיות של דיסקים במערכת [כפתור איג'קט לא עוזר..צריך מזל כדי שהדיסק ייצא]

2. שירים שמפסיקים וקופצים לשיר הבא [כנראה אולי בגלל מיקרו שריטות קלות על הדיסק. אותם דיסקים על מערכת פיוניר ישנה שלי- עבדו ללא בעיה ומעולם לא קפצו לי שירים!!].

3. חיבור הבלוטות' של המערכת לסמארטפון שלי עובד, אך עם ניתוקים רנדומליים באמצע שיחות. [מטריף ת'שכל! ומסיח דעת].

בקיצור, מהחוויה שלי מהמערכת, יש יותר מידי תקלות איתה.

המערכת הישנה שלי הייתה של PIONEER, ומאוד נהניתי ממנה. היא לא הייתה בלוטות' אך עבדה כמו סוס.

לכן,כנראה שכדאי לי לחזור למותג שעבד טוב בשבילי בעבר, ועל כן אשמח מאוד אם מישהו יוכל להמליץ לי מנסיונו על מערכת PIONEER בלוטות' שעובדת לו וללא תקלות מיוחדות [כפי שחוויתי עם ה LG].

תקציב-עד 800 שקל.

תודה רבה לעוזרים! :wink:

פורסם
בתקציב שלך אתה יכול לשקול Pioneer DEH4450BT.

תודה!

בהחלט ששמתי לב לדגם הזה.

מעניין אם יש פה מישהו שאשכרה יש לו אותו, ויכול להעיד שהדבר הזה עובד..בלי תקלות.

זו תמיד בעיה. קוראים על מפרט נהדר של מערכת..ובסוף, בשטח, מגלים הפתעות לא נעימות שלא יכולות להיות כתובות בשומקום :cry:

פורסם

אם אתה מדבר על מכשירים חדשים של פיוניר אתה יכול להתלבט ברמת המחיר שלך רק בין

סידרה 4 ל 6 ,אם אתה רוצה המלצה כללית נוספת אני יכול להגיד לך מניסיון

שקלריון CZ302 הוא מכשיר מעולה למחיר.

פורסם

מבאס קצת שאין לפיוניר כניסה לכרטיס SD.אבל אף מערכת אינה מושלמת, אני מניח.

שמעתי לא מעט על קלאריון. מעניין מדוע ה hype לגבי החברה הזו. בדר"כ שמתי לב שהמחירים של המערכות שלה יקרים יותר.

פורסם
מבאס קצת שאין לפיוניר כניסה לכרטיס SD.אבל אף מערכת אינה מושלמת, אני מניח.

שמעתי לא מעט על קלאריון. מעניין מדוע ה hype לגבי החברה הזו. בדר"כ שמתי לב שהמחירים של המערכות שלה יקרים יותר.

מכשירים חדשים של קלריון מתומחרים בערך כמו מכשירים של פיוניר אין הבדל גדול

אגב, יש כרטיס SD ב-Pioneer DEH6450BT

פורסם
הייתי מציע לך לקנות מאייבי שם הכל זול גם המערכות תוכל לחסוך לפחות 100 או 200 שקלים גם משהו לא?!

אני לא מתכוון להזמין מאיביי, אחי. עזוב ת'עובדה שיטחנו אותי במכס, אני רוצה להחזיר את מערכת ה LG לחנות ממנה קניתי [בה המליצו לי עליה], ולהחליף אותה ב PIONEER.

אמנם המערכת הייתה אצלי מספר חודשים, וללא שריטה. פשוט חדשה. אך, החנות מסכימה להחליף רק בנתינת 50% מערך ה LG בעת ההחלפה. אני מודע לכך שעבר זמן מה מאז הרכישה, אך, עדיין מרגיש לי כמו סוג של קומבינה. אני מחזיר הכל כחדש עם הקופסא והניילונים ששמרתי, אבל זה כל מה שמוכנים לתת לי בחזרה. ההתעכבות הייתה,גם כדי לתת למערכת צ'אנס, לראות אם היא באמת דפוקה באופן קבוע או לא, וגם עקב העבודה והבעייתיות להגיע בשעות שהחנות פתוחה.

אני בסה"כ רוצה מערכת שתעבוד כמו שצריך. זה הכל. :|

אני כן חושב שזה באחריות החנות. במיוחד אחרי שהם המליצו לי לקחת ת' LG.

פורסם
הייתי מציע לך לקנות מאייבי שם הכל זול גם המערכות תוכל לחסוך לפחות 100 או 200 שקלים גם משהו לא?!

לחסוך 100/200 שקל ולאבד אחריות למקרה שיקרה משהו זה מהלך הכי שטותי שיכול להיות.

אם ההפרש הוא כבר ב4 ספרות יש לשקול הזמנה מחו״ל.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מוסיף להמלצות גם את JVC - לא מכיר דגמים ספציפיים אבל מניסיון הם די אמינים וגם נותנים VALUE FOR MONEY טוב.

פורסם
שלום, חבר'ה.

לאחר שבחנות מסויימת המליצו לי להתקין מערכת בלוטות'- LG LCS710BR, כל מה שיצא לי לחוות ממנה הן:

1. תקיעות פיזיות של דיסקים במערכת [כפתור איג'קט לא עוזר..צריך מזל כדי שהדיסק ייצא]

2. שירים שמפסיקים וקופצים לשיר הבא [כנראה אולי בגלל מיקרו שריטות קלות על הדיסק. אותם דיסקים על מערכת פיוניר ישנה שלי- עבדו ללא בעיה ומעולם לא קפצו לי שירים!!].

3. חיבור הבלוטות' של המערכת לסמארטפון שלי עובד, אך עם ניתוקים רנדומליים באמצע שיחות. [מטריף ת'שכל! ומסיח דעת].

בקיצור, מהחוויה שלי מהמערכת, יש יותר מידי תקלות איתה.

יש לי בדיוק את אותה המערכת ומעולם לא התנתקה לי שיחה באמצע בדיבורית. והדיבורית אצלי היא בדיוק ההפך, כל הזמן שאני אומר לאנשים שאני בדרך לאנשהו, הם בכלל לא מאמינים לי שאני באמצע נהיגה.

השתמשתי גם בנגן המוזיקה של הפלאפון שלי עם חיבור הבלוטוס' ופועל מצויין.

כיום באופן קבוע אני משתמש בכרטיס הSD, שגם הוא מעולם לא עשה לי שום תקלה.

אף פעם לא הכנסתי דיסק למערכת כדי להגיד משהו לגבי הקפיצות. אבל אני אבדוק את העניין.

יש לי את הר"ד הזה כבר יותר מחצי שנה ואני מאוד מרוצה.

אני חושב שלפני שאתה קופץ להחליף, אולי שווה לברר עם המקום שקנית ממנו לגבי מימוש אחריות.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

לא משנה אם הוא ממהר או לא אין ספק שמערכת של יצרן ממוקד נושא אודיו כמו פיוניר במקרה הזה יהיה תמיד יותר טוב מחברה כללית כלכך כמו lg.

לדעתי יהיה צעד נבון לבצע את ההחלפה גם אם מדובר במכשיר ״לימון״ כמו שאתה מתאר.

פורסם

אין ספק שפיוניר תספק לו איכות טובה יותר.

אבל LG יספקו יותר פונקציות בפחות כסף.

השאלה היא מה הצרכים של פותח השרשור. ואם מבחינת שמע ה-LG סיפק את הסחורה. אז עדיף להתמקד בלתקן את מה שלא אמור לקרות שם.

אם הוא לא מרוצה גם מהשמע, אז אין מנוס מלהחליף את הר"ד.

אני יודע שה-LG הזה עושה כל מה שאני צריך ואפילו יותר.

וגם אם הייתי חוזר ליום הרכישה לפני חצי שנה, עדיין הייתי קונה את הר"ד הזה.

לא כי הוא הכי טוב. אלא כי הוא עונה על הצרכים שלי בצורה הכי טובה.

פורסם
לא משנה אם הוא ממהר או לא אין ספק שמערכת של יצרן ממוקד נושא אודיו כמו פיוניר במקרה הזה יהיה תמיד יותר טוב מחברה כללית כלכך כמו lg.

לדעתי יהיה צעד נבון לבצע את ההחלפה גם אם מדובר במכשיר ״לימון״ כמו שאתה מתאר.

תודה רבה לשניכם על התרומה לדיון, SCOOB + matansab! :-)

אנסה להסביר את המצב:

1. אני מעוניין בפונקציונליות ובמערכת שתיתן עבודה ולא תעשה תקלות רנדומליות...-תנתק שיחות כך שזה יפריע לי באמצע הנהיגה [קצת מסוכן], וכמובן שאיכות סאונד גם חשובה! אינני 'אודיופיל', ואני גם לא יכול לדרוש דרישות גבוהות מהמערכת כי הרמקולים ברכב שלי הם לא מדהימים [כולה x2 קדמיים]. מה שכן, סתם בשביל ההדגמה-ניסו להתקין אצלי בהתחלה מערכת זולה מאוד של Premier ובהחלט הרגשתי בהבדל באיכויות בינה ובין ה- LG. אינני יודע עד כמה ה PIONEER תשפר את איכות הסאונד [אם בכלל], אך האמינות שלה מנסיוני הקודם-מאוד תעזור לי במקרה שלי עם ה LG. [רק מקווה לא ליפול גם פה, במקרה ואקח את ה DEH4450BT :lol: ].

2.מה שגיליתי לראשונה כאשר הזרמתי מוזיקה דרך הטלפון שלי [Motorola Defy+] ל- LG, זו העובדה שאף אחד לא יגיד לכם, והיא שאיכות הסאונד יורדת משמעותית בהזרמת מוזיקה בבלוטות'.

זה לא נוראי רוב הזמן, אך בהחלט לפעמים מאוד מעצבן, ולכן שמתי לב שעדיין הפונקציה של CD חשובה להשמעת מוזיקה באיכות גבוהה.

אינני יודע אם שמיעה דרך SD CARD תהיה זהה לאיכות הבלוטות' או לאיכות ה CD?, אך אני מניח שזוהי תהיה איכות אשר זהה לחיבור ה USB הרגיל שיש ל DEH4450BT של פיוניר. [רק צריך לרכוש דיסק און קי קטן וקצר של 32GB [בהנחה ו 32 גי'גה נקלט,ואין הגבלה ל 16 או 8], בכדי שאם מישהו יעביר לידו את היד בטעות-הוא לא ייתלש פיזית מהמערכת ויהרוס עניינים.

3. נושא השיחות חשוב לי ביותר! ל PIONEER אני רואה שיש מערכת של PARROT. זה נותן בי תקווה שאולי מדובר באיכות ובאמינות גבוהות יותר. ל LG יש מערכת בלוטות' משלה..no name.

בסוף עם המזל שלי אני אחליף ואז אגלה בעיות עם הפיוניר :oops:

מה שבטוח זה שאם אשתמש ב'אחריות' ואקח LG אחר- אז יש לי הרגשה שפספסתי את "נקודת היציאה" שלי עם החנות בהבהחלפה למערכת אחרת. אז כדאי לי לצאת כל עוד אפשר, גם אם אני מפסיד פה איזה 400 שקל.

מה שכן, אני מאוד שמח לשמוע שהמערכת LG עובדת לך, matansab! :lol:

פורסם

ידוע שאיכות השמע פחות טובה בהזרמה ב-BT.

אם שיחקת עם הדפיי שלך מבחינת רומים, תנסה להחליף לרום אחר ואולי התקלות ייפתרו.

גם אני נוהג להחליף לגלקסי שלי רומים ושמתי לב שברומים מסוימים הוא פחות משתף פעולה עם המערכת.

בנוגע לכרטיס SD, עד שלא תנסה לא תדע. המיקום שלו מושלם. מצאתי את השימוש בכרטיס SD כהכי נוח.

בנוגע לאיכות הדיבורית, אני מזמין אותך לקיים איתי שיחה כשאני נוסע בפונטו עם חלון פתוח.

שמתי את המיקרופון של הדיבורית בתקרה, אפשר לראות בתמונה בצד שמאל:

attachment.php?attachmentid=7516&stc=1&d=1355044384

כל הזמן שחברה שלי שואלת אותי איפה אני, ואני אומר לה שאני בדרך אליה, היא אומרת שאני שקרן.

• תוכן חדש...