Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שחודש וחצי רכשתי בשביל חבר חלבון וקריאטין בסך 129 דולר (כולל משלוח) מVitacost.

עבר חודש וקצת והחבילה תרם הגיע, שלחתי מייל לשירות הלקוחות וביקשתי את מספרי המעקב כדי לבדוק בעצמי מה נסגר.

גם באתר הדואר וגם באתר של DHL מספרי המעקב לא העלו תוצאות.

לפני כמה ימים שוב שלחתי מייל וביקשתי שיבדוק בשבילי היכן החבילה, באופן מידי נשאלתי האם אני מעוניין בזיכוי עד לבירור העניין או קבלת מוצר תחליפי, עניתי שאין צורך ואני רק מעוניין בחבילה שלי.

המייל הבאה הגיע יום למחורת ונאמר בו שהם אינם מצליחים לאתר את החבילה ושכרטיס האשראי שלי יזוכה על סך 129 דולר (תוך 72 שעות) בצירוף התנצלות על הפגיע בחווית הקניה מהם.

בלי וויכוחים, בלי להפיל את זה על דואר ישראל ולמרות שעברו מעל שלושים יום שבהם הם מתחייבים להחזר כספי, פשוט תענוג.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אותו כנ"ל בקניה של אשתי מMacy's באינטרנט (תודה תודה לך גלגל השיפיטו :-D)

היה חסר איזה סוודר בחבילה, שלחה מייל - עוד לפני כל בירור ישר החזירו את הכסף כערכו לפייפאל, אח"כ כתבו שיערך בירור, יום אחרי זה כבר שאלו אם רוצים שישלחו לנו את אותו הפריט שוב או אולי משהו אחר, וכעבור יום נוסף הוא היה בדרכו אלינו.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

שירות לקוחות כזה יגרום לי לשלוח מייל ולבקש מהם שיקחו ממני את הכסף במידה והמוצר יגיע בסוף.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אצלי קרה מקרה הפוך.

הזמנתי חבילה שלא הגיעה אחרי יותר מחודש.

פניתי אליהם במייל והנציג ענה שיש להמתין חודש לפני שבודקים מה קרה.

הסברתי לו יפה שכבר עבר חודש ושיבדוק. תשובתו הייתה "בבקשה תמתין חודש ותפנה אלי שוב". :shock:

אחרי מספר מיילים נוספים שתמיד זכו לאותה תשובה לא מועילה, התקשרתי אליהם.

הנציגה בטלפון ביקשה סליחה וטענה שהם ישלחו מחדש את המוצר במשלוח אקספרס אך עלי לשלם 60$ שיזוכו לאחר מספר ימים. בגלל שזה כבר קרה לי פעם והם באמת זיכו, שילמתי.

כמובן שהמשלוח "אקספרס" היה משלוח רגיל שהגיע אחרי חודש ואת הכסף על המשלוח לא החזירו לי.

מספר פעמים פניתי אליהם בבקשה לקבל את הכסף. כל פעם התנצלו וטענו שאראה את הכסף בעוד 2 ימי עסקים, מה שלא קרה.

בסוף את הכסף ראיתי רק אחרי פניה לחברת האשראי.

מאז אני מזמין רק מ BB.com.

מעדיף לשלם עוד 2$ ולקבל שירות הרבה יותר טוב ובלי שאיבדו לי אפילו חבילה אחת (והזמנתי מהם דיי הרבה).

פורסם

שנים שלא הזמנתי משם (או בכלל)

גם אז השרות שלהם היה ש-ר-ו-ת במלא מובן המילה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...