Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רק שאלה, והפעם לכוכב הראשי הלוא הוא מר שמואל אבואב:

מר אבואב, לאור ממצאי חקירת העומק שפורסמה מטעם העמותה שבראשה אתה עומד, האינך סבור שעמותת "אור ירוק" נוקטת בדו-ערכיות ובמוסר כפול?

בעוד זוג החוקרים מגלים יחס סלחני משהו כלפי האחים המנוחים, שלדבריהם "נאלצו לחצות באדום", כלומר: לבצע עבירת תנועה חמורה שהובילה למותם בעקבות התכנות הלקוי של הרמזורים במקום, העמותה שלך מובילה קו תוקפני מאין כמוהו נגד נהגים שנאלצים לנהוג במהירות מופרזת בעקבות הגבלת המהירות הלקויה הנהוגה במדינת ישראל.

כיצד תוכל, אדוני, ליישב סתירה זו?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מר אבואב, לאור ממצאי חקירת העומק שפורסמה מטעם העמותה שבראשה אתה עומד, האינך סבור שעמותת "אור ירוק" נוקטת בדו-ערכיות ובמוסר כפול?

בעוד זוג החוקרים מגלים יחס סלחני משהו כלפי האחים המנוחים, שלדבריהם "נאלצו לחצות באדום", כלומר: לבצע עבירת תנועה חמורה שהובילה למותם בעקבות התכנות הלקוי של הרמזורים במקום, העמותה שלך מובילה קו תוקפני מאין כמוהו נגד נהגים שנאלצים לנהוג במהירות מופרזת בעקבות הגבלת המהירות הלקויה הנהוגה במדינת ישראל.

מר אבואב קופץ אחרי כל ת"ד בשביל לספר לכולם שהמהירות הורגת.

מר אבואב מספר לכולם שכאשר נהג חדש ינהג עם מלווה חצי שנה הוא יהיה נהג טוב יותר,ומתעלםמהעובדה שהכשרת "נהגים" לנהיגה בארץ לוקה בחסר,וחלק ניכר מהמלווים למיניהים בכלל לא יודעים לנהוג בעצמם.(מישהו אמר מגרש החלקה?)

בגלל אנשים כמו מר אבואב,אנחנו תקועים במדינה חסרת תרבות נהיגה בסיסית,בה כל מי שנוהג 20קמש מעל המותר הוא"פצצה מתקתקת",ומי שנרדם בשמאלי,נוהג ברכב לא תקין,נוהג בפסילה,חותך פקקים דרך השוליים ועוד ועוד נורמטיבי..

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

אם היינו חיים במדינה מתוקנת אז היה קיים פה ארגון נהגים אמיתי, כזה עם שיניים גדולות וחדות (כמו ADAC בגרמניה) ואותו ארגון היה דואג לסתום לטמבל הזה (אבואב) ולגרורותיו את הפה, לכל הפחות.

במקרה קצת יותר קיצוני, והרי במידה מסויימת ניתן לומר כי אור ירוק אחראים בעקיפין למותם של משתמשי דרך לא מעטים, היה ראוי לברור עניין זה בבית המשפט (בתקווה למעצר מכובד לאידיוט, לצילי ולגילי).

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

גם אני שואל את זה, בינתיים רק את עצמי, התשובה שהגעתי אליה עד היום - כאשר מדובר ב"אור ירוק" כל מה שהנהג יעשה אי פעם יהיה מסוכן, כל מה שהולך רגל יעשה יהיה בסדר.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לאחרונה דווקא שמעתי ממנו כמה דברים הגיוניים למדי, אבל לא בנוגע למהירות.

בז'בוטינסקי יש כפי הנראה בעיה בתכנון. אני מודע לזה שכל הולכי הרגל כנראה חצו באדום למרות שהמקום משולט מסומן ואפילו ישנם גשרים, ולאחרונה מעבר תת קרקעי. אבל בכל זאת כאשר כל כך הרבה אנשים נפגעים צריך לחשוב שוב אם התכנון נכון. לחנך את כולם זו מבחינתי לא אופציה. רוב האנשים מתנהגים באופן נורמטיבי ולא שואפים להתאבד בדריסה ע"י אוטובוס.

• תוכן חדש...