Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, Night Driver כתב:

זהו שהם לא כל כך פנויים.

הכוחות שהוצאנו הם הכוחות שמובילים את המשק. אלה המהנדסים, עובדי ההיי טק, המסגרים, מפעילי המכונות ונותני השירותים. אין הרבה יושבי בתי קפה בין המילואימניקים האלה והמשק משווע להם.

אתה לא מפסיק להתחמק מהמציאות. בדיוק כמו עם הנושא שדיברנו עליו אתמול שהתברר שטעית בו בגדול.
הם פנויים. הצבא שלנו בנוי על חיילי מילואים. תמיד אפשר להגיד "אין חיילים הם עובדים".

לפני 3 שעות, SlowRide כתב:

מה לעשות שיותר חשוב לביידן כרגע להיבחר שוב?

שואל ברצינות, מה אתה מצפה ממנו

מצפה ממנו לתמוך בבת הברית היחידה שלו במזרח התיכון. לתת לה לנהל את ענייניה ואת המלחמה שלה כמו שהיא חושבת לנכון. לא להיות צבוע.
כולם מסתכלים על מה שהאמריקאים עושים. חמאס כמובן וההשלכות עליו הן מידיות, אבל גם שאר האוייבים ושאר המדינות במזרח התיכון.
אף אחד לא יסמוך על המילה שלהם.

לגבי הבחירות הוא ישאר בסוף קירח מכאן ומכאן ואני אומר את זה בצער כי טראמפ לא שפוי. 

נקווה שביובי יתן כבר את הפקודה שהוא היה צריך לתת לפני שלושה חודשים וישלח את הכוחות לאן שחושבים שצריך.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אני מנסה להבין מה השתנה שפתאום יש פה אקסטרא ייאוש?

יומיים עמוסים בלי לעקוב ממש אחרי החדשות (רק לגבי ההפגנות בהולנד וגם זה בקטנה)... אז נכנסו קצת כוחות ו?

מה השתנה?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 17 דקות, עדי-אל כתב:

3. לא סביר להניח. היא תהיה מדינת טרור לא משנה באיזה צורה היא תקום.

ככל הנראה. אבל הבעיה בזה היא חוסר התגובות של הממשלות שלפני. הם יהיו מדינה, ולצערנו או לא, זה כבר לא משנה כי הם יהיו מדינה. כל מה שצריך, זה להגיב, כמו שאנחנו מגיבים על תוקפנות מלבנון וסוריה. כשהם לא מדינה, יש לנו פחות לגיטימציה להגיב. כשהם יהיו מדינה, לפי כל חיקוק בינלאומי תהיה לנו, וצריך להגיב. כמו שהיה צריך, אגב, אחרי ההתנתקות.

לפני 18 דקות, עדי-אל כתב:

מה שגורם לנו להפסיד בכל מצב ובכל זמן (גם אם היה קורה לפני 50 שנה)

שוב, עניין של תגובה. אנחנו התעקשנו לשמר מצב של לא פה ולא שם, וזה מה שתקע אותנו.

לפני 18 דקות, עדי-אל כתב:

אם בכל מצב נפסיד לא עדיף לבצע טרנספר?!

לפני 7 שעות, Night Driver כתב:

כבר הגבתי, אבל זה מן הסתם יגרום לנו לבידוד בינ"ל וחוסר כל אפשרות לקיום רמת החיים שיש לנו כיום.

לפני 19 דקות, עדי-אל כתב:

השאלה אם אי התערבות זה בניגוד להסכמי עבר או ציוד ששילמנו עליו והם פתאום לא רוצים לשלוח. 

אנחנו לא משלמים על הציוד הזה, זה FMS. כלומר סוג של ניצול קרדיטים של ארה"ב עצמה.  היא רוצה, היא חותכת את הקרדיט.

לפני 20 דקות, עדי-אל כתב:

האמת שהם לא מאכזבים אותי. בכל מקרה במוקדם או במאוחר הם היו עושים את זה (כי תמיד הם עשו את זה). 

אז הבחירה שלך היא עוד יותר להחמיר את המצב?

מספיק תשובה להכל?

• אהבתי 2

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 20 דקות, עדי-אל כתב:

למה לא מוסרי?

בלתי אפשרי נכון

זה הדבר הכי מוסרי שאפשר לעשות 

וזו, רבותיי, הסיבה שלעולם, לעולם אנחנו נהיה תקועים פה בשיט הזה.

תבין שגם בצד השני אומרים וחושבים בדיוק אותו דבר. בוא ניקח את העזתי הממוצע הלא-תומך-חמאס. מבחינתי הורדת שם עכשיו 30 אלף איש, רובם לא באמת מעורבים (ומסתמן שזה גם די מתיישר עם המציאות, למרות שכרגע אני רוצה מאוד לסייג את זה כי לא נדע לחלוטין עד שתיגמר המלחמה ויותר גורמים בינ"ל יתערבו)

למעט חמאסניקים והתומכים הקיצוניים שלהם (בוא נקרא לזה "אזרח מעורב"), יש הרבה עם "פוטנציאל סחיפה". אלו אותם חצי מיליון איש. הם לא עשו כלום, הם גם לא היו מעורבים משנית בעשיה של כלום. ואתה טוען שצריך לרצוח אותם וזה "מוסרי"?

זה חוסר שפיות מוחלט וקריאה לרצח עם.

לא שיש לי איזושהי חיבה לעזתים, בכלל. אין לי ספק שגם אם ניתן להם מדינה ונעזור להם בהתחלה, הם יחרבנו את זה מהר מאוד, אבל הטענה שלי היא שבנקודה זו אנחנו צריכים לבנות חומה גדולה מאוד, לתת למצרים להחליט מה לעשות עם הצד שלהם, ולהגיד סלאמת.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 4
פורסם
לפני 1 דקה, Pika007 כתב:

אבל הטענה שלי היא שבנקודה זו אנחנו צריכים לבנות חומה גדולה מאוד, לתת למצרים להחליט מה לעשות עם הצד שלהם, ולהגיד סלאמת.

פורסם (נערך)

אני מנסה להבין, מסקרנות נטו, איך עניין הטרנספר אמור לעבוד. כלומר, לאן? לבנון? סיני? ירדן? כדי שמה? יהיו ארגוני טרור במחנות פליטים שם ואז מה? 

כלומר יש לי רעיון. נכבוש את מצרים, לבנון וירדן ונטרנספר לעיראק, טורקיה וסודן. ואחכ ברור מה, נכון?

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 17 דקות, עדי-אל כתב:

תתייחס לכל מה שכתבתי

כשאתה כותב "להרוג חצי מליון איש זה הדבר הכי מוסרי שניתן לעשות", ההתייחסות כבר כותבת את עצמה. ביד אחת כותבים על רצח עם וטרנספר, ביד שניה לא מבינים למה בעלות הברית של ישראל לא נותנות לה יד חופשית 🤔

מקבלי ההחלטות משקפים את הלך הרוח הזה, בנגביר מגיב בטוויטר כמו משתמשים כאן בפורום, המציאות מתחת לכל דמיון. 

לפני 8 דקות, Pika007 כתב:

בנקודה זו אנחנו צריכים לבנות חומה גדולה מאוד

האמת המרירה היא שגם החומה הגבוהה והמבוצרת בעולם לא תגן עליך מפני בנגסטריץ (לא האדם- הרעיון, הגיבוי, והיכולת). 

זה בהתעלמות מכך שאתה(=אני) בדעת מיעוט, שעם הזמן מתמעטת עוד יותר 🤷 בתוך מרחב הדגימה כאן בפורום, יש אנשים שאני מעריך שכבר עוברים המרה לדוקטרינת בנגסטריץ', לדעתי הם צריכים להדאיג אותך יותר מהשרופים בגלל המשמעות של טרנד x זמן + דמוגרפיה, בתור תצורת השלטון הישראלית וכמעט אפס החסמים שיש לה, וזה לפני שסיימו עם המהפיכה המשטרית. 

הבחירות הבאות מסקרנות לאללה, אני לא אוהב את המונח גורלי אבל אני חושב שזה יהיה הכי קרוב לגורלי שאני ראיתי בימי חיי, בהקשר הישראלי. 

• אהבתי 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 12 דקות, David32 כתב:

אקסטרא ייאוש?

לא יותר מידי. בתחושה שלי זה פחות או יותר אותו דבר.

לפני 4 דקות, Pika007 כתב:

הטענה שלי היא שבנקודה זו אנחנו צריכים לבנות חומה גדולה מאוד, לתת למצרים להחליט מה לעשות עם הצד שלהם, ולהגיד סלאמת.

על פי נתוני עבר, זה כנראה לא מספיק. 

לפני 16 דקות, RK כתב:

להגיב

גם לתגובות יש חוקים וכללים. הכרעה (במובן הרחב) היא כנראה לא משהו שישראל (לבדה) יכולה להשיג מול התצורה הנוכחית של האויבים שלה, קרי ארגוני טרור השולטים על תאי שטח/מדינות. 

תרחיש סביר הוא שפעילות הטרור שתפעל מתוך הגדה תלך ותגבר ונקבל עוד חמאס/חיזבאללה. מה שיהפוך את החיים בישראל לקשים יותר ויחיש  מלחמה אזורית משמעותית.

לפני 12 דקות, oryo כתב:

הבחירות הבאות מסקרנות לאללה

לא ממש. ע"ע גולדה :LOL:

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם (נערך)
לפני 16 דקות, oryo כתב:

המציאות מתחת לכל דמיון

המציאות היא מה שאתה ואחרים כאן מסרבים לראות.
המציאות היא שישראל כבר חצי שנה מעבירה מזון דלק ומים לאוייב, משול לכך שארה"ב הייתה מעבירה מזון, דלק ומים למדינות הציר ולא דורשת מהם כניעה ללא תנאי.
המציאות היא שישראל מפנה אוכלוסיה ונזהרת עד כמה שאפשר מלהרוג בלתי מעורבים, אחרת תכפיל את מספר ההרוגים שם בסדר גודל.
המציאות היא שישראל כבר מזמן הקימה חומה גדולה סביב עזה ונתנה למצרים להחליט מה לעשות עם הצד שלה כמו שהציע מר גאון פיקה, קוראים לזה התנתקות.

המציאות היא שלא משנה מה ישראל עושה זה עדיין לא מספיק טוב, ואולי כדאי שישראל תפסיק לנסות לרצות את כל העולם ותעשה מה שהיא חושבת לנכון.
אם זה לפלוש לרפיח או כל מקום אחר בעזה שתפלוש.
אם זה לא להעביר סיוע מהצד שלה שלא תעביר.
אם זה למחוק את לבנון שתמחוק.
ואם זה להיכנע לתכתיבי חמאס ולחתום על "העסקה" המוצעת שתחתום.

• אהבתי 3
  • מצחיק 1

פורסם
לפני 28 דקות, farkash7 כתב:

אתה לא מפסיק להתחמק מהמציאות. בדיוק כמו עם הנושא שדיברנו עליו אתמול שהתברר שטעית בו בגדול.
הם פנויים. הצבא שלנו בנוי על חיילי מילואים. תמיד אפשר להגיד "אין חיילים הם עובדים".

קודם כל אתה החלטת שטעיתי. המציאות היא שעדיין דורשים תכניות שאנחנו לא מספקים כי פשוט אין לנו כאלה. עדיין לא הסברת למה להשמיד את כל הרצועה זה היה בסדר ודווקא רפיח לא.

ואם אתה חושב שאתה יכול לעצור את המשק לשנה שלמה אז תחשוב שוב. תעשייה שקורסת כי הלקוחות בחו"ל לא מחכים לא תקום מחדש ואם לחסל את התשתיות שלך כדי להיכנס להרפתקאה של מלחמה כוללת עם אירן והפרוקסיז (בהנחה שאנחנו יכולים לנצח מלחמה כזו ובאמת שאין לי מושג אם כן או לא) נראה לך כאופציה הגיונית אז אנחנו לא נגיע לעמק השווה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
Just now, Night Driver כתב:

קודם כל אתה החלטת שטעיתי. המציאות היא שעדיין דורשים תכניות שאנחנו לא מספקים כי פשוט אין לנו כאלה. עדיין לא הסברת למה להשמיד את כל הרצועה זה היה בסדר ודווקא רפיח לא.

תתעדכן, הם לא דורשים שום תוכנית פינוי. הם פשוט אומרים לא למבצע ברפיח, יצרו מרחב מוגן לחמאס ואומרים לנו קחו את "העסקה" שמוצעת.

• אהבתי 2

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 10 דקות, Pika007 כתב:

בנקודה זו אנחנו צריכים לבנות חומה גדולה מאוד, לתת למצרים להחליט מה לעשות עם הצד שלהם, ולהגיד סלאמת

החומה זה מינורי, הסרת אחריות מבחינת החוק הבינלאומי זה הדבר החשוב פה. ברגע שהם אחראים לעצמם ולא אנחנו, בזה נגמר המאבק שלהם והם לא יותר מעוד שיטהול מזרח תיכוני שלא מעניין אף אחד.

לפני 24 דקות, farkash7 כתב:

מצפה ממנו לתמוך בבת הברית היחידה שלו במזרח התיכון. לתת לה לנהל את ענייניה ואת המלחמה שלה כמו שהיא חושבת לנכון. לא להיות צבוע

אתה מבין את גודל האבסורד? אתה מצפה מפוליטיקאים של מדינה אחרת להיות יותר צדיקים מהרפש המקומי. 

לפני 27 דקות, farkash7 כתב:

לגבי הבחירות הוא ישאר בסוף קירח מכאן ומכאן ואני אומר את זה בצער כי טראמפ לא שפוי

טראמפ לא פחות גרוע וזה באמת סיוט לאמריקאים שצריכים להחליט במי מהם לבחור. הבן אדם רוצה להיות דיקטטור סטייל פוטין והוא לא מסתיר את זה. עכשיו לך תדע מה יותר טוב, המשוגע הזה או הסבא עם רגל אחת בקבר שמייעצים לו אנשים שמקורבים לאחים המוסלמים.

לפני 31 דקות, farkash7 כתב:

נקווה שביובי יתן כבר את הפקודה שהוא היה צריך לתת לפני שלושה חודשים וישלח את הכוחות לאן שחושבים שצריך

מהאפס הזה שנמרח עד עכשיו וגרם נזקים לכל הישגי הצבא לא תגיע התקווה.

הטיפש הזה משחק צ'יקן עם אמריקה בשביל לקושש מנדטים.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 2 דקות, SlowRide כתב:

החומה זה מינורי, הסרת אחריות מבחינת החוק הבינלאומי זה הדבר החשוב פה. ברגע שהם אחראים לעצמם ולא אנחנו, בזה נגמר המאבק שלהם והם לא יותר מעוד שיטהול מזרח תיכוני שלא מעניין אף אחד.

הם אחראים לעצמם מ-1948. מספיק לעצום עיניים.
איפה שהם נמצאים עכשיו הוא נטו בגלל החלטות שלהם לא שלנו.
עזה אחראית לעצמה מאז ההתנתקות, מה שהיא רצתה להעביר ממצרים אליה עבר גם בלי הסכמה של המצרים, ואם יש להם בעיה עם הסכמות של המצרים שילכו למצרים והתלוננו.
לא שמעתי שישראל פתחה את השמים לטיסות של חברות תעופה איראניות, ישראל לא צריכה לפתוח את הגבולות שלה למען תושבי עזה. שיפנו למצרים.

• אהבתי 2

פורסם (נערך)

יש 3 אקסיומות שמתארות את הפלסטינים:

לא איכפת להם מאף אחד אבל מצפים מכל העולם לרחם עליהם.

הם לא סובלים כשתשומת הלב העולמית לא עליהם.

הם מומחים במניפולציות על דעת הקהל.

לפני שנתיים+, כתשומת הלב העולמית עברה לאוקריאינים, הנחתי שהפלסטינים לא יסבלו שתשומת הלב העולמית כבר לא עליהם והם לוקחים רעיונות ממלחמת רוסיה-אוקראינה:

"וקצת ניחוש לעתיד - בקרוב ישראל תמצא את עצמה בעמדה של רוסיה עם קריאות להטיל סנקציות על ישראל. תסמכו על הפלסטינים שהם מתכננים עכשיו פעולה שתכריח את ישראל להגיב."

אויב כזה חייבים לנצח, אסור לתת להם שום כח כי הערמומיות שלהם תנצח אותנו בכל סיבוב.

עריכה אחרונה על ידי Coro
  • אהבתי 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

• תוכן חדש...