Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדוגמה האישית שלי - משפחה של 5 מתנגדי רפורמה, אני היחיד שמפגין. ואני מכיר רבים כאלה.

• מצחיק 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 8 דקות, vadim6385 כתב:

כל עוד לא תבוא בדרישות הזויות, כמו מקום עבודה נטול נשים, למי אכפת אם אתה חילוני או חרדי?

אבל אולי פה קבור הכלב, כשמעסיק רואה חרדי בקו"ח הוא אומר לעצמו "למה לי להסתבך עם זה" ומראש לא פונה לזה. סתם דעות קדומות.

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם
לפני 25 דקות, לב טוב כתב:

אני כבר סוגר 4 שנות לימוד בלא משנה איזה מקצוע, לקראת פרוייקט גמר.(ותדמיין רק איזה השקעה זה, עובד עד 4-5, לומד כל יום בין 6 ל10בערב, וכמובן נשוי +1, אבא של שבת...)

גם אני בגילך עבדתי בבוקר (בבני ברק עם אוכלוסיה חרדית) ולמדתי בערב. אבל הייתי רק בשנה הראשונה או השניה, כי גם שירתתי בצבא.

זה שאתה נ+1, זו בעיה של המגזר שלך. לא שלי. בדיוק מה שכתבתי.

לפני 27 דקות, לב טוב כתב:

כנראה שכל הדיבורים על השתלבות החרדים בשוק זה בולשיט, אף אחד לא רוצה להעסיק חרדים. 

עבדו איתי חרדים במהלך השנים. לא הרבה, כי אין הרבה שבחרו במסלול של לימודים אקדמאים ועבודה.

לפני 1 דקה, לב טוב כתב:

אבל אולי פה קבור הכלב, כשמעסיק רואה חרדי בקו"ח הוא אומר לעצמו "למה לי להסתבך עם זה" ומראש לא פונה לזה. סתם דעות קדומות.

שמע, בצדק או שלא בצדק, זה מחיר שמשלמים על בחירה להיבדלות.

המגזר שלך דואג מאוד לבדל את עצמו ולא להתערבב עם שאר האוכלוסיה, אז יש לזה גם מחיר של דעות קדומות.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 4 דקות, לב טוב כתב:

איך אפשר לראות בקו"ח שאתה חרדי?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כתובת?

דרך אגב, אתה מדבר על המותרות של החילונים. אבל לחרדים יש הוצאה ענקית ולא גמישה: ילדים מקיר אל קיר, ומתחילים בגיל מאוד צעיר, כנראה האוכלוסיה עם הילודה הגדולה ביותר בעולם המערבי. וכשיש ילדים בגיל 19 הולכים לעבוד בעבודות מזדמנות כדי לפרנס אותם, ונתקעים בעבודות כאלה. מה  לעשות, לימודים מצריכים זמן פנוי.

• מעניין 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 59 דקות, לב טוב כתב:

זה מוריד לך מההכנסה הפנויה 

זה שולי ולא מעניין. תשקיע דקה בחישוב של העלות של זה ותראה שזה לא יעזור לך לצבור הון עצמי.

לפני 59 דקות, לב טוב כתב:

כן, יש משהו כזה... אחד שמחתן ילד יקבל הלוואה של בין 50K ל 160K. תסביר לי רק איך משלמים אם זה דירה. 

כמה עולה דירת 3 חדרים ישנה בערד/דימונה? 160K+מתנות בחתונה זה הון עצמי לדירה כזו. חילוני לא יגור שם. אתה לא תגור שם. חרדי שלא עובד יכול להרשות לעצמו לגור שם.

לגבי השאר כן הבנת נכון. אין לי בעיה שאתה מרגיש בסדר לסבסד לאחותך את המעונות. היה נהדר אם20% מהמיסים שלנו היו הולכים למדינה והשאר לקריטריונים שאנחנו בוחרים מתוך רשימה. הייתי ממש שמח למשל להעביר חלק מהמיסים שלי ישירות לגננות של הילד בגן.
היות וזה לא המצב המדינה צריכה להשתמש במיסים בצורה יעילה. כזו שתצדיק את עצמה ותקדם אותה ואת האזרחים שלה. אין כל בעיה בסבסוד מעונות למי שעובד. אדם שלא עובד והוא בריא לא צריך לקבל שום סובסידיה.

לפני 23 דקות, לב טוב כתב:

לא חושב שזה נכון. במקצועות שיש בהם מחסור בעובדים לא יפסלו מישהו על זה, וגם אם כן יהיו המון מקומות אחרים שיתנו הזדמנות ויזמנו לראיון.
אני מאמין שנתקלת בלא מעט דעות קדומות, אבל אני גם מאמין שהצלחת למצוא עבודה שעמדה בקריטריונים שלך.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני כשעה, לב טוב כתב:

חברי לספסל שלא חובשים כיפה (ויש כאלו במכללות החרדיים, זה לימודי ערב, מאפשר לעבוד וללמוד) מסודרים בעבודה. ואני? נאדה. מתוך עשרות קו"ח ששלחתי אף אחד לא חזר אלי! ולא חיפשתי עבודה בסביבה חרדית בכלל ולא דרשתי שום דבר בנושא, גמיש בהכול. 

וואלה?אם אתה חושב שלא חוזרים אלייך בגלל שאתה חרדי אז אתה חי בסרט רציני.

אתה יודע כמה אנשים מחפשי עבודה ולא חוזרים אלהיים?המון.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 35 דקות, sperial כתב:

כתובת?

דרך אגב, אתה מדבר על המותרות של החילונים. אבל לחרדים יש הוצאה ענקית ולא גמישה: ילדים מקיר אל קיר, ומתחילים בגיל מאוד צעיר, כנראה האוכלוסיה עם הילודה הגדולה ביותר בעולם המערבי. וכשיש ילדים בגיל 19 הולכים לעבוד בעבודות מזדמנות כדי לפרנס אותם, ונתקעים בעבודות כאלה. מה  לעשות, לימודים מצריכים זמן פנוי.

במציאות של היום, ילדים זה לגמרי מותרות.

רק לחשוב על כמה כסף יכול לקחת להביא בן אדם מגיל 0 עד 21 עושה רע.

ואני לא מדבר על לעזור לו לממן לימודים גבוהים, או רחמנא ליצלן, בית.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 39 דקות, sperial כתב:

כתובת?

[email protected]?

לא באמת צריך כתובת פיזית בקו"ח, למה זה נחוץ?

מעבר לזה אפשר לרשום רק את העיר או אם זאת עיר חרדית, עיר/יישוב ליד.

די נו.

לגבי חוק השבות. גם החוקים לאזרוח או קבלת אישור שהיה במדינות אחרות הם לא ממש שווים לכולם. זאת לא זכות. אתה גם לא האזרח/תושב של המדינה עד שאתה מקבל  את האזרחות, אז אילו זכויות בדיוק יש לך? כלום.

ולגבי הבנקים וזה שחרדים הם מוסריים יותר. אני לא יודע איזה חלק במשפט הזה יותר הזוי - זה שלבנקים אכפת מהמוסריות שלך, או זה שהחרדים הם מוסריים יותר מחילונים.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 2 דקות, David32 כתב:

ולגבי הבנקים וזה שחרדים הם מוסריים יותר. אני לא יודע איזה חלק במשפט הזה יותר הזוי - זה שלבנקים אכפת מהמוסריות שלך, או זה שהחרדים הם מוסריים יותר מחילונים.

זה מזכיר לי שפעם חיפשתי עבודה, והם דרשו רק נשויים עם ילדים, בטענה שהם אחראים יותר (זה היה ב2005).

היופי שהם עדיין שילמו מינימום. איך מישהו אמור לפרנס משפחה עם שכר מינימום, אני לא יודע.

לפני כשעה, sperial כתב:

הדוגמה האישית שלי - משפחה של 5 מתנגדי רפורמה, אני היחיד שמפגין. ואני מכיר רבים כאלה.

ניחוש פרוע - חלק מהם גם לא ילכו להצביע.

אני אישית לא מתכוון להצביע בבחירות הבאות.

פורסם

100% מצביעים בכל מערכת בחירות מאז שבעלי זכות בחירה. זה אומר שאשתי ואני הצבענו לכנסת כבר 17 פעם, והבנים 8, 7 ו-6 פעמים.

פורסם
לפני 25 דקות, vadim6385 כתב:

אני אישית לא מתכוון להצביע בבחירות הבאות.

ממש הכנסת להם, לרעים

• מצחיק 6

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
לפני שעתיים, לב טוב כתב:

מתוך עשרות קו"ח ששלחתי אף אחד לא חזר אלי! ולא חיפשתי עבודה בסביבה חרדית בכלל ולא דרשתי שום דבר בנושא, גמיש בהכול. 

איך ידעו שאתה חרדי? מקום מגורים?

לפני שעה, sperial כתב:

אני לא הולך להפגנות גם. ומן הסתם מה הדעות שלי די ברור למי שנכנס לשרשור הזה אי פעם

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אף אחד לא קורא מספיק זמן את הקורות חיים שלך בשביל להתחיל לנתח אם אתה חרדי או לא.

לפני שעה, לב טוב כתב:

• אהבתי 2
פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, vadim6385 כתב:

אני עדיין לא רואה את עצמי קונה דירה בישראל.

את המחשבה הזו, אני חושב שאני יכול לשנות. (:

אם תרצה, אפשר לדבר בפרטי

לפני 3 שעות, RK כתב:

והיית עף מכל המדרגות, אולי אפילו אגב חיוב בהוצאות. הזכות לאזרחות אינה נובעת מחוק יסוד כבוד האדם וחירותו ואינה מעוגנת בו.

אם אני לא טועה, כבר ניסו את השיט הזה בעבר..

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...